SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Narttu, joka kerjäsi rangaistusta
Laatija Herra X
Julkaistu 26.12.2017
Teksti

-Moi, mitäs nainen?

-Kävin lukemassa blogiasi ja wow!

-Kiitos. Millaisia ajatuksia blogi herätti?

-Ihan samoja mieltymyksiä, kun mulla. Sait mut kirjoituksillasi märäksi.

Siinä ovat ensimmäiset lauseet, jotka kävimme tämänkertaisen tarinan naisen kanssa, kun aloitimme keskustelun tinderissä. Olin siis saanut uuden mätsin ja rupesin selvittämään millainen nainen siellä ruudun toisella puolella on ja millä motiiveilla hän on minut sieltä mätsikseen napannut. Jo nuo ensimmäiset lauseet kertoivat minulle, että siellä oli selvästikin aiheesta kiinnostunut nainen, sillä sekään ei itsestäänselvyys ole, vaikka profiilista käy ilmi todella selkeästi millaista seuraa haen ja siitä löytyy suora linkki tänne blogiini, josta voikin sitten lukea loput.

Keskustelumme jatkui ja kävimme läpi asioita mikä seksissä sytyttää ja millaisia kokemuksia on elämässään kerennyt kokea. Selvisi, että nainen oli todella kokeilunhaluinen, kokenutkin ja meidän mieltymykset rajumman seksin suhteen osuivat hyvin yksiin ainakin ajatusten tasolla. Koetin myös udella mitkä asiat blogissa olivat olleet sellaisia mitkä olivat kiihottaneet eniten, mutta sain vastauksen, että se tai siis tämä on ollut kokonaisuutenaan todella kiihottava. Muiden kysymysten ja juttujen perusteella sain kuitenkin hyvän kuvan siitä millainen seksi on tämän naisen juttu ja ajatukseni rupesivat laukkaamaan sillä tekstistä paistoi kieltämättä sellainen itsevarmuus ja aitous noihin juttuihin, joka kertoi siitä, että nainen oikeasti tiesi mitä haluaa ja mistä tykkää.

Juttelimme aika laajalla skaalalla seksistä ja kokemuksistamme tuon yhden illan aikana ja minun ajatukset olivat jo niin villejä, että koetin houkutella naista jo kyseisenä iltana luokseni, mutta hän piti päänsä ja sanoi tulevansa jokin muu ilta, sillä kellokin oli jo aika paljon. Olimme jo suunnitelleet selvästi näitä juttuja mielessämme aidosti, sillä vaihdoimme tietoja siitä missäpäin asumme. Keskustelu kehittyi kokoajan vaan tuhmemmaksi ja tuhmemmaksi ja menikin aikamoiseksi virtuaaliseksiksi. Jouduin runkkaamaan useampaankin otteeseen, kun mietin vain noita juttuja mitä puhuimme ja aistin tuon naisen kiiman jo pelkästään tekstistä ja rivien välistä.

Heitin ilmoille ajatuksen siitä, että hän tulisi luokseni ja toteuttaisimme tapaamisen spontaanisti taloyhtiön yleisissä varastotiloissa, sillä julkiset paikat omalta osaltaan kiihottavat minua. Nainen oli heti messissä tässä asiassa ja kertoi myös, että ajatus siitä kiihottaa häntä todella kovasti. No näiden keskustelujen jälkeen panetukseni oli todella suuri ja toivoin vaan, että saisin tuon naisen just nyt heti tänne ja voisimme toteuttaa tuon ihanan tuhman ja irstaan suunnitelmamme. Kerroin hänelle todella tarkoin sanoin mitä tekisi mieli tehdä hänelle just nyt ja sain kaikkeen vaan myöntäilevää ja kiihottunutta tekstiä vastaukseksi. Minua rupesi osaltaan hiukan jo ärsyttämään tämä, että tajusin, etten tule tänä iltana tuota kokemusta saamaan sillä, vaikka hän sanoi, että älä yllytä hullua niin keskustelu oli jo muutenkin sen verran venähtänyt ja tiedostin hänen aikaisen herätyksen, mutta silti kiusoittelin itseäni vielä ajatuksella. Ilmoitin hänelle, että tuollainen kiusaaminen on rangaistavaa ja itsevarmasti kerroin suunnitelmani miten häntä tulen rankaisemaan ja, että ensimmäinen tapaamisemme tulee olemaan nimenomaan tuollainen mitä kuvailin ja siellä paikassa mistä olimme käyneet kiihottavaa keskusteluamme.

Jatkoin houkutteluani, vaikka tiesin sen olevan "turhaa" sinä iltana, sillä olin itsekin jo menossa nukkumaan. Nainen heittäytyi hankalammaksi ja hankalammaksi, mutta ilmoitin olevani itsevarma ja määrätietoinen mies, joka ei pelkää ottaa naista kovemmillakaan otteilla hallintaansa. Tämäkin ajatus kiihotti minua kovasti, että vaikka narttu kerjää kovasti kovaa kohteluaan ja on omalla tavallaan nöyrä niin hän "kerjää" vielä sitä lisää laittamalla hiukan vastaan. Kerroin hänelle vielä tarkemmin suunnitelman miten tulisin häntä rankaisemaan, vaikka mielessäni mietin, että enhän minä sitä tulisi toteuttamaan sitä ainakaan sanasta sanaan juuri sellaisena, sillä kaikki noi asiathan tapahtuu aina fiiliksen mukaan. Hän kiusasi vielä minua ajatuksella, että ei tiedä kauanko hän minua kiusaisi sillä, että antaisi minun odottaa ja leikitteli ajatuksella, että se pallo on hänellä. Ilmoitin tässä kohtaa minun osoitteeni ja toivotin hänet tervetulleeksi, johon hän ilmoitti, että oli tarkastanut asian eikä hänellä menisi, kuin 20 minuuttia tulla tänne missä minä asun. Nainen vielä kertoi minulle myöhemmin miten aikoi hyvittää tuon kiusaamisensa sen ja ettei saapunutkaan nytten luokseni, sillä sen hän olisi ollut velkaa. Ilmoitin, että se hänen lupaamansa hyvitys kyllä kelpaa, mutta silti ensimmäinen kerta tulisi menemään edelleen alkuperäisen suunnitelman mukaan, sillä rangaistus odotti jo tuota narttua, jota en edes sen paremmin tuntenut. Tuhmat keskustelumme jatkuivat vielä hetken, mutta sitten minun oli pakko vaan malttaa mennä nukkumaan ja sovimme jatkavamme juttuamme myöhemmin.

-Sun takia mä joudun olemaan töissä väsyneenä ja kiimaisena. Nämä sanat olivat viestissä minkä sain aamulla. Vastasin tähän, että hänen olisi ollut huomattavasti helpompi nukkua, kun olisi tullut tänne käytettäväksi ja tyydytettäväksi, mutta ehkä ens yönä uni maistuu paremmin, kun tänään tulet ottamaan rangaistuksen vastaan. Siihen hän vastasi vain, että tulee mikäli hänen aikataulunsa antavat illalla periksi. Minusta tämä kuulosti lupaavalta ja jotenkin uskoin siihen, että kyllähän tuo kiimainen ja kiusattu narttu sovittaa aikataulunsa niin, että hän saapuu tänään tänne, sillä sen verran kovaa hän sitä rangaistustaan kerjäsi. No myöhemmin sain varmistuksen tähän asiaan, kun sain viestin, että hän saapuu illalla sovittuun kellonaikaan, mikäli se aika on minulle sopiva. No siinä kohtaa kun viestiin vastasin niin tuohon ajankohtaan ei ollut enää kuin tunti aikaa ja nainen ilmoitti laittavansa viestin, kun on tulossa.

Nainen ilmoitti olevansa pihassa ja minä sanoin tulevani noutamaan hänet siitä pihasta. Menin ulos ja moikkasin häntä, pidin ovea auki ja päästin hänet sisään mennessä itse perässä. Menimme käytävää eteenpäin ja tulimme tuon varastotilan ovelle, jossa sanoin, että niin tännehän meidän pitikin mennä, johon nainen naureskellen vastasi, että olit sä oikeasti tosissas. Vastasin itsevarmasti, että todellakin olin ja täällähän me sovimme näkevämme ensimmäistä kertaa. Avasin oven ja menimme sinne sisään ja etsimme sieltä sopivan rauhallisen nurkan siltä varalta, että joku eksyisi sinne vielä tuohon aikaan hakemaan tai tuomaan sinne jotain tavaraa.

Painoin naisen yhden varaston ovea vasten, kehotin levittämään hiukan jalkojaan, puristelin hänen persettään ja rupesin hieromaan hänen jalkoväliään hameen alta löytyvien pikkareiden läpi. Nostin hameen helmaa ja jatkoin hänen kiusaamistaan vieläkin kankaan läpi. Raotin stringejä ja hieroin jo tuota selvästi märkää pillua ja upotin sormen sisään, heti perään melkein toisenkin. Sormetin tuota kiimaista narttua, joka selvästi nautti tästä spontaanista tilanteesta, kun melkein vieras mies ottaa hänen määrätietoisesti paikassa, johon voi kuka tahansa tulla yllättämään hetkenä minä hyvänsä. Hetken sormeteltuani ja riisuen häneltä enimmät pois yläosastakin ja paljastaen hänen rintansa vetämällä vain tissit pois liiveistä, riisuin housut myös polviin ja kehotin häntä levittämään jalkojaan lisää.

Menin polvilleen hänen taakseen ja upotin kielen hänen pilluun, levitin pakaroita ja rupesin nuolemaan hänen persettään. Olin sanonut tälle naiselle, että hänen tottelemattomuutensa takia tulisin nussimaan häntä perseeseen säälimättä ja hän ottaisi rangaistuksen vastaan nöyrästi. Nainen ei laittanut vastaan vaan innostui tästä ideasta entistä enemmän. Sormetin hänen pilluaan ja persettään, nuolin välillä ja tilanne oli todella kiihottava, sillä heti alkuun hänen molemmat reikänsä tuntuivat ottavan vastaan käsittelyä todella innokkaasti.

Nousin ylös ja ohjasin nartun eteeni polvilleen, vaikka minun olisi tehnyt mieli upottaa jo itseni hänen sisäänsä. Alkuperäisen "suunnitelman" mukaan olisinkin vain heti alkuunsa upottanut kyrpäni hänen perseeseensä, mutta päätin hiukan armahtaa narttua ja mieleni teki tehdä hiukan muulla tavalla. Narttu asettui polvilleen eteeni, minä riisuin housuni ja ohjasin kyrpäni nartun huulien väliin. Käskin häntä laittamaan kädet selän taakseen tai pitämään ne paikallaan ja rupesin upottamaan itseäni hänen suuhunsa voimalla. Tätäkin hommaa hän oli tainnut harjoitella sillä aika kovalla tahdilla, voimalla ja syvälle narttua sai nussia suuhun jo heti alkuun. Hiuksista kiinni ja kuolan valuminen, silmien vuotaminen ja tästä johtuva meikkien leviäminen oli jo heti taattu.

Nousin ylös ja läpsäisin molempia pakaroita kerran, jonka jälkeen otin nartun kädet hänen selän taakseen ja asetin kahleet hänen ranteisiinsa. Hiukan hän koitti alkuun käsiä pitää, mutta sanoin, että anna tänne vaan rohkeasti, sillä olet rangaistuksesi ansainnut. Hetken aikaa sormetin häntä, hieroin pillua ja puristelin persettä. Revin hänen tukkaansa ja päätä taaksepäin ja kysyin mitä hän haluaa. Hän ilmoitti haluavansa kyrpäni sisääni ja kysyin vielä, että kuinka paljon hän sitä haluaa. Levitin hiukan jalkoja ja vein kyrpäni hänen märille pillunhuulilleen ja upotin kullini sisään. Vaikka hän olikin todella märkä, hän oli ihanan tiukka. Tämäkin homma poikkesi alkuperäisestä suunnitelmastani, mutta tämän tarkoitus olikin vain kastaa kyrpä kosteaksi ja hiukan lämmitellä persettä ja vetäydyinkin ulos, pyytäen narttua levittämään pakaroitaan ja persettään minulle. Näky kuinka kiusattu ja märkä persereikä hiukan aukeni, kun hän levitti sitä käsillä kiihotti kovasti, nuolaisin vielä sitä ja upotin kyrpäni tuohon tuhmaan perseeseen. Revin narttua hiuksista samalla kun kullini upposi kerta toisensa jälkeen tuohon ahnaaseen ja ihanan liukkaaseen perseeseen, otin toisen käden edestäpäin ja vein pillulle ja upotin välillä sormiani samaan aikaan pillussa. Otin lantiosta tukevamman otteen ja annoin tuolle nartun perseelle kovempaa kohtelua.

Vetäydyin ulos hänen perseestänsä, kurottauduin hänen olkansa yli eteenpäin ja laitoin nartun kahleista kiinni häkkiin. Tämän jälkeen työnnyin taas hänen perseeseensä ja nussin häntä lujaa, repien hiuksista, kädet välillä kaulalla kuristaen ja perseen saaden välillä iskua avokämmeniltäni. Otin taas välillä tiukemman otteen lantiosta, jotta pystyin työstämään häntä lujaa syvälle perseeseen niin, että se varmasti tuntui. Vaihtelin tahtia ja nautin tuosta irstaasta nartusta, joka oli kahlittuna eteeni ja jakoi persettään minulle ahnaasti. Kysyin häneltä nauttiko hän tästä ja hän hymyssä suin kertoi nauttivansa tilanteesta. Kerroin myös itse nauttivani kovasti hänen nöyryydestään ja narttumaisuudestaan ja tuosta irstaasta rohkeudesta mikä hänellä oli tulla minun nussittavaksi spontaanisti. Sanoin hänelle, että nyt hän saisi mennä kontilleen lattialle, jolloin kuulin sanat "Olen vielä kiinni tässä". Avasin kahleet ja toistin käskyni.

Narttu meni kontilleen lattialle, käskin hänen painaa pään lattiaan ja nostamaan perseen pystyyn. Tuo näky kiihotti jälleen minua todella kovasti, sillä perse oli hiukan auki tuosta aiemmasta nussimisesta ja narttu nöyrästi siinä lattialla todella antautuvaisen näköisenä. Menin lähemmäksi, kyykistyin, sylkäisin ja hieroin sylkeäni perseelle, painoin sormeni sisään ja asetin kyrpäni persereiälle ja upotin itseni sisään. Upotin muutamaan otteeseen itseni syvälle sisään ja vedin kyrpäni pois kokonaan ulos. Tuo perse oli selvästi jo tottunut ottamaan kyrpää sisäänsä sillä sen verran vaivattomasti se kerta toisensa jälkeen sinne upposi, ja tämä tunne ja näky kiihotti minua kovasti. Myös tuo "aiaiai" voihkinta kiihotti minua entistä enemmän, kun kyrpäni upposi tuon nartun perseeseen. Asento oli hiukan hankala siinä lattialla nussia, mutta ei se minua haitannut sillä tilanne ja koko homma oli muutenkin niin kiihottava, että vaikeampikaan asento ei tuntunut vaikealta vaan koko kroppa ja mieli nautti tuosta tilanteesta täysiä. Vetäydyin ulos nartusta, haukkasin happea ja sanoin, että nyt hän saa tulla minun syliini ja asettauduin lattialle puoli-istuvaan asentoon.

Narttu teki työtä käskettyä ja tuli päälleni ja kyrpäni upposi ensin hänen pilluunsa. Jälleen myös näky, kuinka hän tuli syliini ja kyrpä upposi hänen sisäänsä kiihotti minua todella kovaa. Kiusasin sormellani persettä ja otin kullini ulos ja upotin sen sinne, minne se tällä kertaa kuului ;) Kurotin kädellä vielä eteenpäin ja kiusasin pillua kahdella sormella hetken, kunnes otin taas lantiosta kiinni ja nautin siitä, kun narttu ratsasti kiimaisella perseellään sylissäni. Pyysin narttua nousemaan ylös ja nousin itsekin.

Otin häntä hiuksista kiinni ja päästä, sekä olkapäästä painoin tuon nartun polvilleni eteeni ja ottamaan juuri tuon perseessä uineen kyrvän suuhunsa. Hän otti kyrpää suuhunsa omaan tahtiin, välillä minun nussien häntä suuhun ja antaen kasvoilleen iskuja avokämmenellä. Hiukset olivat todella sekaisin, silmät vuotivat ja silmänympärykset olivat aivan sotkuiset ja mustat, koska meikit olivat levinneet. Narttu näytti niin nartulta, kuin voi vaan näyttää ja ah, se näky ja tuo suusta valuva kuola kiihotti taas minua. Taas halusin upottaa itseni hänen perseeseen ja käskin hänen nousta ylös.

Laitoin kahleet kiinni selän taakse ja upotin itseni sisään. Hiuksista kiinni, lantiosta kiinni, kahleista kiinni ja kovaa tahtia taas kyrpäni upposi hänen sisällään. Painoin häntä hiukan alemmas niin, että hän oli puolikumarassa asennossa, otin kahleista kiinni ja nussin lujaa takaapäin. Tuo asento korosti sitä todella hyvin, että narttu oli nöyränä ja alistuvana edessäni eikä voinu tehdä mitään, kun upotin itseäni hänen sisässään. Välillä, kun hän nousi ylemmäs painoin hänet uudelleen alemmas ja tällä kertaa asento oli hänelle varmasti vaikea. Silti hän vaikeroi, voihki ja tuntui nauttivan tästä tilanteesta kovasti.

Ei muuta, kun taas narttu polvilleen eteeni ja kyrpä hänen huulien väliin. Upotin sitä jälleen hänen kurkussaan, annoin avareita kasvoille, puhuin hänelle tuhmia ja kerroin kuinka tuhma narttu hän olikaan. Ohjasin hänet nuolemaan kyrpäni vartta ja kasseja ja samalla runkkasin itseäni. Tässä kohtaa mietin jo sotkevani nartun kasvot spermalla, mutta hetken tätä jatkettua ajatus muuttui ja lopetin, jolloin käskin nartun menemään lattialle istumaan.

Menin hänen lähelleen ja rupesin nuolemaan hänen pilluaan, perse sai myös kieltä ja levitin pakaroita niin, että kieleni upposi hänen perseeseen ja välillä pilluun. Otin sormeni mukaan avuksi ja sormiani oli joka reiässä samaan aikaan, kun kieleni teki työtä klitoriksella ja pillulla. Vetäydyin kauemmaksi ja upotin ensin kaksi sormea sisään, mutta tuon liukkauden myötä huomasin, että varmasti myös kolmas sormi uppoaa sisään. Runkkasin narttua rajusti ja hän voiki ja ilme oli pelokkaan kiimainen. Pyörittelin sormiani pillussa ja upotin jo neljännen sormen mukaan ja otteeni vain meni rajummaksi ja tuo narttu edelleen ihan kiltisti otti vastaan nuo kovat otteet ja hänen pillunsa oli varmasti jo todella kovilla. Nyt otin yhden sormen pois ja kolmella sormella rupesin runkkaamaan ja pumppaamaan pillua rajusti ja jälleen yksi uusi nainen tuli voimalla roiskien edessäni. Lattialla oli iso lammikko sillä tuo squirttaamisen määrä oli todella suuri. Pumppasin viimeisetkin nesteet hänestä ja painoin pääni pilluun. Nyt tuo pillu oli niin nesteissä, että päätin kokeilla kuinka paljon se märkänä ottaa vastaan ja sain upotettua käteni melkein kokonaan hänen sisälleen pikkuhiljaa, mutta hiukan vajaaksi jäi. Fistaaminen oli kuitenkin paljon lähempänä kuin koskaan aikaisemmin ja liukkarin avulla olisi varmasti ollut koko nyrkki hänen pillussaan, sillä tässä kohtaa, kun nyrkkini oli jo puoliksi hänen sisällään hän sanoi vain, että nyt ei enempää. Tämän verran narttu sai armoa tällä kerralla.

Kuten tuossa äsken kerroin niin ajatukseni siitä millä tavalla halusin laueta muuttui monesti tuon session aikana, mutta nyt käskin hänet jälleen ylös ja samalla tapaa, kun tuossa aiemmin työnnyin hänen perseeseen. Vaihtelin tahtia ja nautin pitkään vielä tuosta perseestä, läpsien pakaroita ja alistaen narttua. Rupesin tuntemaan, että tuleminen on vihdoin lähellä ja mietin vaan, että kuinka kiihottavaa onkaan laukaista spermat suoraan tuonne perseeseen, jota tämä narttu minulle jakaa niin auliisti. Kyrvässäni tuntui todella hyvältä ja paine vain kasvoi ja hetki ennen laukeamista narttu selvästi tajusi, että kohta hän saa perseen täydeltä lämmintä spermaa sisäänsä ja hänen äänensä ja reaktionsa oli todella voimakkaat, jotka kiihottivat minua lisää ja spermani lähti liikkeelle. Painoin kyrpäni syvälle hänen sisäänsä ja sperma syöksyi usealla syöksyllä ja voimalla syvälle perseeseen. Vetäydyin ulos tästä nartusta ja hän nousi ylös ja meni nojaamaan yhtä seinää vasten. Spermat perseessä, meikit levinneenä, silmät mustana vuotaen ja hiukset ihan takussa hän siinä hymyili ja haukkoi henkeään.

Tämä tarina löytyy myös blogista seksipaivakirja2016>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot