SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Nuori sukkafetisti nautiskelee
Laatija Mr Sockman
Julkaistu 06.04.2018
Teksti

Olen nykyisin 36 vuotias yritysjohtaja sekä edelleen intohimoinen sukkafetisisti ja vaimoni on 31 vuotias sairaanhoitaja. Meillä ei ole lapsia. Matkustelen työni vuoksi paljon ja olin palaamassa pitkältä työmatkalta Pohjois-Suomesta ja pääsin työasioista irti aiemmin, kuin olin kotiin vaimollenikaan ilmoittanut. Sain myös peruutuslipun iltakoneeseen, kun minun piti tulla vasta seuraavana aamuna ja mennä suoraan toimistolle.

Ajelin kentältä kotiin Kauniaisiin ja tulin talomme pihalle. Huomasin, että vieraspaikalla seisoi minulle tuntematon mopoauto. Ajattelin, että Katin tuttuja on käymässä ja otin laukkuni autosta ja menin sisään. Tullessani ison talomme autotallisiiven ovesta sisään ja kävellessäni eteiseen, huomasin, että eteisessä oli vieraat miesten purjehduskengät. Mitäs ihmettä tämä tarkoittaa ajattelin ja laskin laukkuni eteiseen sekä lähdin kävelemään ympäri taloa. Keskikerroksen tiloissa ei ollut ketään, ei myöskään alakerran saunaosastolla tai työhuoneessani. Muutoinkin koko talo tuntui autiolta. Menin yläkertaan ja kun kävelin rappusia, aloin kuulla vaimeita ääniä makuuhuoneemme suunnasta.

Kun tulin ylätasanteelle, erotin selvästi äänet makuuhuoneemme suunnasta ja olin revetä ja räjähtää kiukusta, kun ymmärsin, että makuuhuoneemme sängyssä rakastellaan täyttä päätä. Hillitsin kuitenkin itseni ja ajattelin, että täytyy vilkaista, mistä on oikein kyse. Raotin makuuhuoneen ovea ja kun sänkymme on 20 m2:n makuuhuoneemme toisella seinällä, oli minulla oven raosta suora näkyvyys sänkyyn ja mitä näinkään: vaimoni Kati imi nuoren ehkä 16-17 vuotiaan pojan kullia suurella innolla ja nuori poika imi ja nuoli samaan aikaan Katin posliiniksi ajettua pillua. Kati oli päällä imemässä ja he olivat nk. 69-asennossa. Molemmat olivat alasti, Katilla oli ainoastaan jalassaan valkoiset puuvillaiset polvisukat, joita hän käytti usein hameen kanssa ja työkuvioissaan. Joka päivä hän hoitotyössään yksityisellä lääkäriasemalla piti jalassaan nilkkasukkia tai polvisukkia. Ja ne olivat minun, sukkafetisistin unelma. Pyykkikorista niitä usein otin vaimon ollessa töissä ja niitä haistellen niihin runkkailin. Usein otin matkoilleni mukaan muovipussiin muutamat vaimon likaiset sukat ja sukkahousut. Nyt katselin vaimoa ja hänen jalassaan olevia pohjistaan melko likaisia polvisukkia ja suihinottotilannetta ! Olin täynnä sekä raivoa, että kiihotusta. Maltoin olla menemättä sisään ja otin housujeni vetoketjun auki ja oman kyrpäni käteeni.

Minulla on kokoluokkaa 19-20 cm pitkä ja suhteellisen paksu työkalu, jota aloin runkkaamaan. Katin imiessä nuoren pojan kalua, saatoin havaita, että se oli keskikokoa, ehkä kokoluokkaa 15-16 cm. Katia se tuntui kuitenkin kiihottavan ja pojan nuollessa hän aina päästi välillä kalun suustaan ja huohotti sekä vaikeroi ja antoi pojalle neuvoja mistä nuolee ja miten nuolee. Yhtäkkiä hän sanoi, että nuole rakas Kari klitoristani enemmän ja silloin vasta tajusin, että nuori poika oli kesäksi puutarhaamme ja pihojamme hoitamaan palkattu kaveri, jonka olin tavannut monta kertaa. Kati huokaili ja sanoi että olisin halunnut sinun nuoren pojan kaluasi jo aiemmin jos olisin tiennyt että sinulla on noin kehittynyt kulli. Kati huohotti nuolemisen ohessa että ellen olisi sinua tänään yllättänyt runkkaamasta minun likaisiin sukkiini ja sukkahousuihini alakerran vaatehuoltotilassamme, emme olisi tässä tilanteessa. Olin yllättynyt kuulemastani. Nuori kesätyöntekijämme Kari oli myös kiinnostunut naisten likaisista sukista ja sukkahousuista. Kari keskeytti hetkeksi nuolemisen ja sormetti Katia todeten tälle että oli runkannut monet kerrat hänen likaisiin sukkiinsa ja sukkahousuihinsa. Kari sanoi että rakastaa Katin sukkia ja sukkahien tuoksua. Tähän Kati totesi että monenlaiset ovat halut miehillä ja pojilla ja että hän tuntee erään toisenkin sukkafetisistin tarkoittaen ilmeisesti minua. Kati sanoi Karille että käännypäs niin, että saat haistella nyt jalassani olevia likaisia polvisukkiani ja nosti jalkansa pojan nenää vasten. Karin kulli oli avian jäykkänä ja hän haisteli vaimoni sukkien likaisia pohjia antaumuksella. Minulla meinasi kyrpä räjähtää, niin kiihottunut olin tilanteesta.

Poika jatkoi Katin nuolemista hetken ja Kati voihki ja oli kiihottunut, mutta otti pojalta uudelleen suihin samaan aikaan. Yhtäkkiä poika sanoi, että varo, kohta tulee, mutta Kati jatkoi vain imutusta ja niinpä poika päästikin koko lastinsa Katin suuhun. Kati tuntui nielevän ahnaasti spermat, tiesin kyllä, että siitä hän pitää, koska hän nieli aina suihinotossa minun spermani. Osa spermoista kyllä valoi hänen suupielistään, mutta Kati otti sängyltä omat likaiset punavalkoraitaiset sukkansa ja pyyhki niihin suupuolistään sperman pois.

Runkkailin omaa räjähdyspisteessä olevaa kyrpääni oven raossa ja varoin aiheuttamasta ääniä, etten paljastuisi. Poika tuntui olevan nolona, mutta Kati sanoi, että ei mitään, jatka hänen nuolemistaan ja käytä sormiasi samalla hieromaan pimppiä, kyllä hän saa kullin uudelleen toimintakuntoon. Kati sanoi pojalle että ota tuosta nuo likaiset raitasukat ja haistele niitä samalla kun hän imee kullin kovaksi. Niin poika tekikin ja otti sukat joihin Kati oli pyyhkinyt spermaansa ja näin että nuokin sukat olivat varmaan pari päivää olleet rakkaan vaimoni jaloissa joten likaisuus ja tuoksut varmasti tuntuivat hyvältä. Hyvänä imijänä ja suuseksin osaajana Kati saikin taas pojan kullin seisomaan ja nyt hän sanoi pojalle, että hän haluaa tulla päälle. Hän kääntyi poikaan päin ja alkoi asettamaan tämän kullia pillunsa huulille.

Hitaasti hän laskeutui ja alkoi ratsastamaan pojan kullilla voihkien ja heitellen päätään samalla. Hän kehotti myös poikaa hieromaan keskisuuria rintojaan samalla ja nipistelemään nännejä. Poika teki käskyjen mukaan ja Kati jatkoi ratsastustaan ja ääntelyään. Poika antoi nuoreksi hyvää kyytiä vaimolleni, koska hänen lantionsa liikkuin ratsastuksen kanssa toimivan näköisin vastaliikkein. Poika tikkasi välillä nopeita sarjoja ja Kati ulisi kovaan ääneen kuten hänen tapansa on.

Vaimoni hieroi käsillään ratsastuksensa yhteydessä klitoristaan ja alkoi huutaa saaden ensimmäisen orgasminsa. Samalla hän sanoi pojalle huohotuksen keskellä, että poika naisi häntä takaapäin. Poika vaihtoi nopeasti asentoa ja asettui vaimoni taakse ja alkoi työntää kulliaan takaapäin vaimooni. Rakastelun äänet ja pillun maiskahtelu kuuluivat makuuhuoneen ovelle asti, kuin olisin ollut samassa sängyssä heidän kanssaan. Runkkasin kulliani ja olin äärirajoille kiihotuksesta. Toisaalta teki mieli keskeyttää ja alkaa raivoamaan, mutta kiihotus vei voiton. Poika nussi raivoisasta nuoren fysiikan voimalla Katia takaapäin ja Kati huusi suoraa huutoa, nussi mua, nussi mua, anna poika kullia mulle, ihanaa nuorta munaa, rakastan nuorta munaa… Siinä nuoren pojan kanssa nussiessaan vaimoni näytti irstaammalta kuin useimmat seksielokuvien naistähdet. Kati kiljui ja sai toisen orkkunsa. Taas Kati halusi kääntyä ja he vaihtoivat perinteiseen lähetyssaarnaaja-asentoon ja poika alkoi myös imeä Katin nännejä ja nussi samaan aikaan tätä raivoisasti. Uskomaton potenssi, koska Kati tuntui saavan kerta toisensa jälkeen ja poika vain nussi nuoruuden vimmalla. Kati hieroi klitoristaan ja poika nussi häntä nuollen nännejä ja puristellen rintoja. Aina välillä poika otti käteensä Katin likaiset raitasukat ja haisteli niitä.

Kati huusi ja voihki onnesta ja yhtäkkiä poika sanoi, että kohta tulee, johon Kati huohotti, että anna tulla sisään vaan, käytän pillereitä. Poika kiihdytti vauhtia ja yhtäkkiä hän huohotti ja vavahteli koko kehostaan vetäen kullinsa ulos pillusta. Spermaa tuli Katin posliinillekin ja poika päästi spermansa Katin sisään ja pillunhuulille sekä alavatsalle. Kati tuntui olevan tyytyväinen pojan suoritukseen ja riisui jalastaan likaiset valkoiset polvisukkansa ja kuivasi pillunsa alueen spermoista niihin. Sitten hän sanoi pojalle, että ei ollut saanutkaan koskaan näin nuorta ja kovaa munaa ja että ihmetteli pojan mieskuntoa.

Poika sanoi nussineensa jo 13 vuotiaasta lukien naapurin tytön kanssa ja sen jälkeen monen muunkin ja sanoi, ettei ollut koskaan edes haaveillut saavansa yli 30-kymppiseltä. Poika kysyi Katilta että saako hän nämä ihanasti Katin jalkahieltä tuoksuvat likaiset sukat itselleen. Kati kysyi että haluatko ne todella ? Poika sanoi että niissähän on varressa hiukan hänen spermaansa mutta sukkien pohjia hän haistelee runkatessaan. Kati sanoi että saat ottaa molemmat sukat ja jos käyt aina joskus minua nussimassa niin saat ottaa pyykkikorista minun sukkiani ja sukkahousujani aina parit joka käyntikerralla. Poika halasi Katia ja sanoi että se hänelle sopii. Hän kertoi Katille että omien sisartensa sukkiin ja sukkahousuihin hän runkkailee salaa jatkuvasti ja välillä pöllii sukkia itselleenkin ja samoin kavereilla käydessä katsoo tilaisuuden tullen pyykkikoriin josko sieltä löytyisi talon naispuolisten sukkia ja sukkiksia.

Minä olin saanut oman orgasmini jo aikaa sitten ja lähdin kulli kädessä kiireesti talomme kellarikerrokseen, jossa menin kodinhoitohuoneeseen ja otin pyykkikorista vaimoni likaiset raidalliset polvisukat ja sukkahousut, joita haistelin ja vedin uudelleen käteen niiden avulla ja niihin myös pyyhin kullini puhtaaksi. Sitten menin kiireesti ulos autotallin ovesta, odottelin 10-15 minuuttia ja menin kolistellen ja huhuille sisään. Poika tuli ovella vastaan, tervehti minua pelokkaasti ja kertoi, että oli ollut makuuhuonekerroksemme terassin kukkia hoitamassa ja kastelemassa. Vaimoni oli makuuhuoneemme suihkussa ja joutui melkein paniikkiin, kun huutelin, että kulta, minä tulin….no siitä alkaakin toinen tarina ja siihen palaan myöhemmissä novelleissani...>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot