SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Nuorta chubbya
Laatija Massinen / hokkuspokkus23 ( at ) gmail.com
Julkaistu 03.01.2018
Teksti

Ei nyt välttämättä kiihottavin, mutta aika kärkipäätä omista kokemuksista. Kävi nimittäin seuraavasti eräänä tylsänä sunnuntaina. Olin heräillyt yövuoron jälkeen, ja minulla oli melko tylsää. Päätin sitten ns "lyödä Tinderin tulille", koska en nyt parempaa tekemistä keksinyt. Noh, ei siinä kauaa mennyt, kun tuli mätch vähän chubbyn 18-vuotiaan naisen kanssa.

Aloimme siinä sitten viestittelemään. Neiti ilmoitti melko nopeasti, että ei oikeasti ole ihan vielä täysi-ikäinen (oli 17). Vastasin tyyliin, "Ainakin olet rehellinen, kun kerrot". Siinä sitten vaihdettiin tietoja ja kuulumisia, ja homma tuntui luistava. Rohkaistuin sitten kysymään, että kiinnostaisiko häntä nähdä. Nuori chubby oli vähän silleen, että "No joo, mutta pelkään, että säikähdät, kun oon vähän pullukka". Vastasin, että olen ihan OK asian kanssa. Sovittiin sitten, että hän tulee kuudelta kylään. Kerkesin hyvin siivota asuntoni, käydä kaupassa, ja laittaa itsenikin kuosiin (parranajo, sheivaus, siistit vaatteet jne).

Lähempänä kuutta sitten tulikin viesti "Annatko osotteen, ja keitätkö kahvit". Kohta neitonen saapui ja herrasmiehenä otin hänen takkinsa pois ja laitoin naulakkoon. Istuttiin pöytään, juotiin kahvia ja juteltiin. Kerroin itsestäni, puhelin muka viisaita juttuja ja kyselin häneltä kaikenlaista. Kun kahvit oli juotu, niin noustiin pöydästä. Ehdotin sohvalle siirtymistä ja tämä sopi hänelle. Mentiin sohvalle istumaan, ja avasin tietokoneen. Kysyin, että haluaisiko hän katsoa jotain Netflixistä. Hän oli tästä mielissään ja valitsimme katsottavaa sieltä.

Katseltiin siinä sitten, ja juteltiin samalla vähän kaikkea. Yhtäkkiä hän kysyi "Voinko tulla kainaloon?". Noh, tottakai annoin hänen tulla kainaloon. Sitten jossain vaiheessa sain hänet nauramaan jollekki sutkautukselleni, ja hän kehui, "Sulla on hyvät jutut". Ei mennyt kauaa, niin neiti otti seuraavan askeleen, ja tiedusteli, "Millon viimeksi oot ollu naisen kanssa?". Hämmennyin vähän, mutta esitin tarkentavan kysymyksen "Ai silleen?". "Niin silleen", hän vastasi. Kerroin, että milloin olin ollut, ja kysyin sitten neitokaisen edellisestä kontaktista. Hän vastasi siihen rehellisen kuuloisesti. Tässä vaiheessa tunsin, että homma on ns "näpeissäni", ja tänä iltana ei tuu pakkeja.

Jossain vaiheessa, tyllerö ehdotti, että siirtyisimme makuuhuoneen puolelle katsomaan Netflixiä. Sehän sopi minulle vallan mainiosti. Makuuhuoneessa makasimme sängyllä ja tuijotimme ruutua, kunnes neitonen ilmoitti, että ei jaksa enää katsoa. Sammutin koneen, laitoin sen pois, ja käännyin kyljelleni katsomaan häntä. Aloin samalla hipelöimään chubbyn muotoja. Pullukka ilmoitti, että pyllyyn ei saa koskea... mutta tisseihin saa.

Hipelöin tissejä, mutta olimme vähän hankalassa asennossa molemmat kyljeltään. Hän sanoi, että voin tulla päälle. Nousin hänen päälle ja aloin hinkkaamaan itseäni häntä vasten. Siis ihan kuin olisin pannut. Paksu tyttö valitti, että "Kiusaat". Olin vain hiljaa, liikutin itseäni ja katsoin ovelasti virnistäen. Sitten aloin myös käyttämään huuliani todella lähellä hänen kaulaa, molemmin puolin. Kohta tyllerö ilmoitti, että "Mulla alkaa panettaa". Tässä vaiheessa pysähdyin, otin häntä kädestä kiinni, ja ohjasin sen housujeni etumukselle, missä odotti kova kohouma. Kysyin häneltä "Tunnetko sen?". Kyllähän pullukka sen tunsi. Tämän jälkeen vein käden pois siitä, ja jatkoin kiusaamista.

Kohta tyllerö antoi minun kuulla miellyttävän asian, kun hän sanoi "Mä voisin jäädä yöksi". Jatkoin kiusaamista, jolloin hän jatkoi "Voidaan panna, mutta mulla on yksi ehto". "Niin mikä?", kysyin vähän hölmistyneenä. "Mä haluan pitää paidan päällä", hän vastasi. Ilmoitin tämän olevan minulle OK. Sitten hän sanoi, että pitäisi käydä suihkussa. Nousin päältä ja hain hänelle pyyhkeen. Hän meni suihkuun, ja sillä välin riisuin itseltäni kaikki muut vaatekappaleet paitsi boxerit pois. Odotin sängyllä, kun suihkunraikas nuori nainen saapui päällään yöpaita ja mustat pitsiset pikkarit.

Pullero tuli sängylle jolloin suutelimme ollen polvillaan, ja sitten käänsin hänet makaamaan. Hän keskeytti kiihkeän limomisen, ja kertoi, että ei halua käyttää kieltä. Jatkoimme sitten ihan vain huulille pusuttelua. Pian tämän jälkeen, otin häneen etäisyyttä ja vein käteni pitsisten pikkareiden etumukselle. Tunsin kosteuden. Siirsin oikealla kädellä kangasta sivuun, ja alta paljastui karvaton alaikäisen kiimainen pillu. Aloin hieromaan vasemman käden kahdella sormella pilluhuulia ylös alas. Paksu tyttö huokaili, ja esitti pian kainon pyynnön "laita ne sisälle".

Tein työtä käskettyä ja kaksi sormea upposi tiukkaan teinipilluun. Aloitin sormittamisen, ja samalla pussailin häntä, ja nuolin hänen kaulaansa. Kysyin rohkeasti, että sormittaako hän usein. Hän väitti, että ei tee niin usein (olen varma, että valehteli). "Harvinaista herkkua siis", sutkautin vastaukseksi. Tämän jälkeen tiedustelin, että mistä hän tykkää. "Se vähän riippuu", paksukainen vastasi ympäripyöreästi. "Niin, että riippuu mitä toinen osaa?", esitin tarkentavan kysymyksen. "Niin..." hän vastasi ja huokaili samalla. Sitten kysyin "Tykkäätkö suuseksistä?". Tähän hän vastasi "En tykkää, että mua nuollaan, mutta tykkään ottaa suihin". Tämä oli musiikkia korvilleni. Vielä parempaa säveltä oli, kun hän kysyi, "Voitsä panna mua?".

En halunnu ihan vielä työntyä hänen sisäänsä, joten esitin kysymyksen "Joo. Mutta voitsä ennen sitä ottaa multa suihin?". Tähän tyllerö suostui. Vaihdoimme paikkoja. Mä makasin ja riisuin boxerit jalasta. Sitten paksu nainen sulki silmänsä, otti toisella kädellä kyrvästä kiinni ja aloitti suihinoton. Se teki niin tajuttoman hyvää, että tuntui kuin tulisi saman tien. Otin neitiä hiuksista kiinni, ja vedin nahkasappellistani irti. Hän katsoi minua, jolloin suutelin häntä. Tätä kesti hetken, jonka jälkeen päästin hänet takaisin huulihölkän pariin. Hän imi ja veti minulta käteen. Lopulta en enää uskaltanut antaa hänen jatkaa, koska en halunnut vielä tulla. Ilmoitin, että aletaan panemaan.

Vaihdettiin taas paikkoja. Chubby neiti otti mukavan asennon, ja antoi minun ns "avata aarrearkun kannen", eli riisua häneltä mustat pitsiset pikkuhousut pois. Yritin työntyä heti sisälle, mutta siitä ei oikein meinannut tulla mitään, kun jännitti (olin ollut kolme kuukautta ilman seksiä ennen sitä). Ei mennyt sisälle vaikka laitoin sylkeäni liukkariksi, ja pian alkoi kulli löystyä. Päätin ottaa ihan rauhassa, ja maltilla aloin vaan hieroa ja sormittaa karvatonta chubbyrööriä. Kohta huomasin, että alapääni alkoi taas kovenemaan, jolloin aloin myös vetämään käteen. Minua kiihotti ajatella, että muija vaan katsoo alastonta vartaloani samalla, kun runkkaan ja sormitan häntä. Hän vain pystyi ottamaan chillisti ja nauttimaan tilanteesta.

Pian alkoikin penikseni olla juhlakunnossa. Uusi yritys ja tällä kertaa upposin nuoren partneri kireään reikään. Huohotimme ja voihkimme molemmat. Hän pyysi minua panemaan kovempaa, ja tein työtä käskettyä. Kohta paksu tytön tylleröni ilmoitti, että "Vittu sulla on iso". "Ai onko mulla iso?", kysyin tarkistaakseni kuulemani. "On!", hän vakuutteli. Panin häntä, ja pian sutkautin hänen korvaansa "Mulla on iso. Tuntuu varmasti paljon paremmalta ku pikkujonnejen pippelit". Panin häntä, ja samalla suutelin häntä, sekä nuolin kaulasta. Vähemmän yllättäen hän kertoi "Mulla tulee kohta", johon vastasin rehellisesti "Multaki tulee kohta".

Panin häntä, ja sitten katsoin alaspäin. Hän levitti haarojaan, ja piti käsillään kiinni jaloistaan. Se sai minut kiihottumaan entisestään. En enää kestänyt, ja päästin suustani "Nyyyt tuleee". Työnnyin niin syvälle, kun pääsin, ja paksu mulkkuni alkoi sylkemään tulista lemmennestettä chubbytyttöni sisään. Minut valtasi euforinen tunne. Vetäydyin hänestä ulos, ja tajusin olevani todella hikinen. "Sulla tais tulla aika paljon", paksu tyllerö sanoi ilkikurinen virne kasvoillaan. Katsoin hänen turvonnutta teinitoosaansa, mistä valui spermaani. Hain hänenlle paperia, ja hän meni siistiytymään vessaan.

Kun hän tuli vessasta niin kävimme ns "seksisauhuilla", eli tupakalla. Suutelimme parvekkeella ja sitten sisällä lisää. Hän kertoi, että jäisi muuten kyllä yöksi, mutta "pillu vuotaa". Hyvästelin hänet ja toivotin hyvää yötä, sekä kauniita unia. Emme enää panneet tuon jälkeen, mutta minulle jäi mukavat muistot, mutta myös setämiesfiilis. Vähän myöhemmin pääsin toisenkin alaikäisen kanssa puuhailemaan, mutta se on toinen tarina se...>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot