SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Nussin kahta
Laatija Kalua kahdelle
Julkaistu 02.12.2017
Teksti

Pillua ei ollut saanut kuukauteen ja mentyäni kauppaan näin naapurini keräämässä tavaroitaan ja moikattuamme hän kysyi olenko menossa kotiin täältä.

Vastasin että ostan vähän kuivatuotteita ja menen sitten leipomaan, jollin hän sanoi että tarvitsee kyydin kun on niin kuuma ilma ja tavarat painaa paljon.

Sanoin että odotan tuossa parkissa kanna tavarat autoon ja mennään, hänen tultua nostin kassit konttiin ja avasin oven hänelle, kivat reidet painui penkkiin ja kalussa tuntui kutinaa kun hän vielä hymyili huomattuaan katseeni.

Lähdettiin liikkeelle ja vilkuilin hänen reisiään kunnes hän nosti hameen helmaa ja näin paljaan pillun, kalu oli heti ihan kovana ja hän otti sen esiin alkaen hivellä terskaa.

Ajoin sivutielle otin vyön irti ja lipsuttelin märkiä häpyhuulia hänen runkatessa kaluani mikä oli jo lähes laukeamassa, kallistin penkin nojan ja levitin hänen jalkansa työnnyin lämpimään pilluun ja työnnyin niin syvään kuin yletyin.

Hän voihki ja painoi persettäni itseään vasten kuiski nussi minua olen kohta saamassa, innostuin ja nussin kovalla kalulla kunnes hän tärisi ja voihki laukesi ulisten ja pillu pumppasi niin että tyhjenin pilluun ponnistellen kovaan tahtiin kunnes olimme täysin tyytyväisiä.

Hän työnsi minua pois päältään mutta pidin kalun sisällään ja annoin nautinnon jatkua, kalu alkoi sykkiä ja koveni uudestaan pillun tuntuen kireänä sen ympärillä, liikuttelin kalua sperman ja pillun liman lotistessa ja hän ulisi taas ja vaati nussimaan kovempaa.

Vedin kalun ulos ja käänsin hänet eteeni työnsin kalun takaa pilluun ja hän puski pakaroitaan minua vasten pääsin syvälle työnnöillä ja tunsin miten olin tulossa, pyöritin sormea klitan ympäri ja hän vauhkoontui pumppasi kovaa pakarat läiskien lantiooni kunnes sain orkun ja tyhjensin itseni pilluun.

Hän pumppasi kunnes pillu nyki ja hän ulisi taas orgasmin ravistusten saatossa hoki mulkkua lisää mulkkua saan orgasmeja kokoajan lisää, nytkyimme kunnes hän retkahti vatsalleen kalu tuli pois pillusta nesteen valuessa reisiensä välistä sotkien penkin, tungin hameen hänen haaroihinsa ja pyyhin limaa siihen.

Auton vieressä seisoi koiran taluttaja ja katsoi meitä lasittunut ilme kasvoissa runkkasi itseään ja vajosi polvilleen kun sai tyydytettyä itsensä, lähdettiin alapäät paljaana ajamaan kohti kerrostaloa missä asuttiin ja näin peilistä kun se runkkunainen heilutti peräämme kädellään.

Olimme vaiti koko matkan ja puimme itsemme parkkipaikalla autossani ja nostin hänen kassit kyydistä kantaen ne hänen kämppäänsä, hän sanoi että saan tulla illalla käymään mutta vastasin ettei ole tänään mahdollisuutta ja lähdin takaisin autooni ajoin sinne tielle missä oltiin nussittu ja tavoitin sen runkanneen naisen koiransa kanssa.

Avasin ikkunan ja kysyin haluatko kalua mihin hän sanoi että pakko saada sinut nussimaan niin himottaa vaikka sormilla hiveli jo itsensä kun katsoi minun ja naapurin nussimisia, nousi sitten kyytiin ja koira meni taakse, koitin hänen pillua ja totesin että se on ihan kiimaisen naisen märkä ja himottava reikä.

Hän hiveli kaluani housujen päältä ja sai sen kovaksi kaivoi esiin ja nuoli sitten kunnes sanoi että on ihan kuivunutta limaa kalussa, pillunsa oli isohuulinen ja aika ruma mutta kun tuntui että riitti taas kalussa voimaa nussia niin laskin housuni asetin itseni vinottain niin että hän sai itsensä päälleni ja kalu upposi mehukkaaseen pilluun.

Nussimme tosi pitkään kunnes hän sai itsensä orgasmiin ja minä en ollut vieläkään tulossa, hän kehotti nussimaan nopeasti ja se sai minut niin kuumaksi että laskin nesteet imevään pilluun ja hän sai uuden orkun pillun likistellessä kalun ympärillä, olin ihan uupunut ja avasin hänelle oven lykkäsin ulos pistin koiran perässä ja lähdin ajamaan alapää paljaana kotiini tuumaten etten ole koskaan saanut yhtä hyvää pillua kuin silloin sain niiltä naisilta.

Kerätessä ostoksia auton sisältä tuli naapuri ja sanoi, on sitte varmaan tullut niin paljon nestettä pilluun että on varmasti tulossa jälkiseuraukset, olin ihan tolaltani olin nussinut kaksi naista samana päivänä paljaalla kalulla ja nyt ole kai molemmat tehnyt paksuksi.

Sovittiin kuitenkin että naapuri ottaa pillerin mikä varmistaa ettei tule mitään seurauksia ja lähdin ihan paniikissa ajamaan etsien sen koira naisen kunnes näin hänen juttelevan jonkun tytön kanssa yhden talon kulmalla, ajoin sinne komensin hänet sisään ja vaadin että mennään yhdessä hakemaan hänelle tarvittava pilleri ja hän suostui sillä ehdolla että alan nussia hänen kanssaan ihan niin usein kuin pystyn.

Sain hänet vakuutettua ja saatuamme pillerin hän otti sen ja sanoin tulevani heti seuraavana päivänä hänen luokseen, kusetushan se oli auto mikä minulla oli silloin koeajossa liikkeestä joten rekisteri ei meinannut mitään ja asuntoni vuokrasopimus oli enää kolme päivää voimassa kun olin muuttamassa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot