SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Onnea tuplana
Laatija Tytön ja äidin iltapuhteet
Julkaistu 31.12.2016
Teksti

Otin postit laatikosta ja huomasin kirjeen mikä oli naapurin rouvalle, astelin hänen talolleen ja koputin oveen kun kello ei toiminut, kului hetki ja ovi aukesi siinä oli hänen tyttönsä noin parikymppinen blondi alusasussa.

Hän punastui ja sanoi, voi että luulin mutsin olevan ovella kun sen piti tulla justiin, ojensin kirjeen ja sanoin ettei pidä pettyä kun oli vaan naapuri ja pelkkä kirje tuomisena.

Tyttö katsoi ja sanoi, tule sisään niin saat vaikka teetä tuonti palkaksi, vastasin ettei ole sopivaa tulla kun olet noin vähissä pukeissa mutta tyttö tarttui käteeni ja veti minua sisään.

Astuin tuulikaappiin ja seurasin tyttöä joka keinutti kaunista lantiotaan ja selvästi teki sen korostaen, huh miten mieli teki ottaa tyttö syliin hivellä ja saada hänet kiimaiseksi.

Hän kääntyi pois keittiön ovelta ja katsoi minua, kysyi voisinko auttaa pikku jutussa. Vastasin auttavani jos osaan, hän meni edelläni huoneeseen mikä oli tyttömäisesti sisustettu ja kävi sängylle kyljelleen otti liivit pois ja pikkuhousut myös.

Olin ihan kiimainen kun riisuin itseni ja menin sänkyyn, aloin nuolla tytön rintoja hyväillen lantiota ja käsi etsiytyi jalkoväliin, melko karvainen pillun ympärys ja karvat erikoisen karhean tuntuiset jotenkin tunsin vastenmielisyyttä ja sanoin, olisiko viisasta nyt jättää kaikki tähän.

Tyttö levitti jalkansa sekä sormillaan häpyhuulet ja sanoi ettei ole mikään pakko nussia mutta sitten huudan ovella ja sanon että raiskasit minut, suutuin ja aloin pukea vaikka kulli kyllä oli jäykkä ja valmis tuntemaan nuoren tytön kiimaisen kostean pillun hyväilyn.

Tyttö hyppäsi ylös juoksi kohti ovea ja huusi, minä varoitin ja nyt saat katua kun et nussinut, huusin tule takaisin ja sovitaan asia, tyttö jäi jonnekin en kuullut mitään vähään aikaan, kysyin oletko siellä mutta ei ääntäkään.

Puin itselleni vaatteet ja astelin kohti ovea, tyttö tuli kiinni minuun ja repi housujani alas, sanoin hänelle tiukasti, nyt loppuu tuo pelleily huuda vaan mutta pystyn varmasti todistamaan etten ole kanssasi ollut yhdynnässä ja muutenkin tuntuu ettei sinulla ole asiat hyvin, aion nyt lähteä ja saat miettiä miksi aloit kiristää minua.

Menin ovelle ja samassa tytön äiti avasi oven katsoi minua ja sanoi hymyillen, hei mukava kun on mies vastassa kun tulen kotiin, sanoin tuoneeni kirjeen mikä oli tullut minun laatikkoon ja tyttäresi pyysi sisälle ja se oli minun virheeni kun suostuin.

Nainen katsoi minua ja kysyi, oliko teillä jotakin mikä minun tulee tietää, vastasin että olimme lähes valmiit olemaan niin kuin mies ja nainen ovat mutta sain viime tipassa järjen voittamaan ja tyttäresi uhkasi huutaa minun raiskanneen hänet jos en suostu olemaan kanssaan.

Nainen kivahti, saakeli teitkö tytölle jotain? Vastasin, kuten jo sanoin olimme kyllä lähellä toisiamme koskin häneen olimme alastomina ja hyväilin myös tyttäresi vartaloa joten olen kyllä mennyt yli kaiken rajan mikä on sopivaa, olen pahoillani kaikesta.

Nainen kysyi vielä olenko koskenut tytön sukupuoli elimiin, vastasin nuolleeni rintoja ja kosketin häpykarvoja mutta en sen enempää, nainen huusi tyttöään ja vaati tulemaan luokseen.

Kun tyttö tuli hän oli ihan punainen poskiltaan ja oli laittanut minihameen ja kireän topin päälleen, nainen kysyi mitä olette tehneet ja tyttö ihmeekseni kertoi saman kuin minä aiemmin, nainen hymyili ja komensi tyttönsä pois ja pyysi minut keittiöön kupilliselle kahvia.

Kun joimme kahvia hän kertoi miten tuo tyttönsä on ollut niin levoton kun ovat olleet ilman miesväkeä jo vuosia, sitten hän hätäisesti sanoi siis mieheni meni nuoren ryssä tytön kanssa naimisiin työ matkallaan ja kävi sen ilmoittamassa noin viisi vuotta sitten ja siksi olemme siis naiset kahdestaan.

Sanoin olevani pahoillani ja voin kyllä auttaa jos tarvitsette miestä talon töihin tai mitä ne miesten hommat nyt sitten ovatkaan, hän otti kädestäni kiinni ja katsoi kyyneleet valuen, sanoi kiitos ihana naapuri me kun emme oikein ole talon kunnostuksesta perillä ja hommaa kyllä on.

Hän kosketti poskeani ja suutelimme, hän istui syliini nostettuaan hamettaan lanteille imi kieltäni melko kovaa, tunsin kiihottuvani ja hyväilin hänen selkäänsä suutelun jatkuessa, hän irrottautui ja huokasi, voi miten hyvältä tuntuu olla miehen sylissä pitkästä aikaa.

Hän nousi ja avasi paitansa otti sen pois ja hame lähti myös, sitten hän tuli kiinni minuun ja alkoi riisua vaatteitani, satuaan minut alushousuja vaille alastomaksi olimme seisten toisiamme vasten ja kullini painoi hänen vatsaansa kun oli pullistuneet alushousut ihan kireiksi kullin voimasta.

Otin hänen liivinsä pois ja laskin pikkuhousut alemmas, hän otti ne kokonaan pois ja tarttui kulliini kun oli päästänyt sen vapaaksi puristuksesta minkä alushousut teki, runkattuaan kulliani hän meni polvilleen ja alkoi imeä ja nuolla terskaa ja puristeli kullin suonikasta vartta, Tyttö oli tullut ovelle mutta äitinsä ei nähnyt kun oli selkä oveen päin.

Tyttö nytkytti kättään pillunsa kohdalla housujen sisällä ja katsoi minua kiimainen ilme kasvoillaan, nytkähtelin kun teki niin hyvää kullini saama vieraanvaraisuus ja kiimaa lisäsi tyttö joka laski housunsa ja runkkasi karvaista pilluaan, nostin naisen ylös ja hyväilin hänen pilluaan sormilla tunsin sen kosteuden ja nainen huokasi, tule minuun olen ihan kiimassa ja haluan sinua.

Levitin hänen jalkojaan ja asetin terskan pillunhuulille mistä se työntyi pilluun hitaan nautinnollisesti, nainen piti minusta kovalla otteella kiinni ja huokaili ja tärisi kiiman voimistuessa, nostin hänen toisen jalkansa ylös ja aloin pumpata kovalla tahdilla kullia kiimassa vikuroivaan naiseen.

Hän ulvahti, se tulee nussi ihanaa nyt se tulee ja silloin tunsin miten pillu sykki voimakkaasti ja nainen huusi nautinnollisesti laukesi ja koitti rytkyttää itseään villinä kullini syvällä pillussaan, painelin nopeaan tahtiin ja tuntui miten kullissa alkoi olemaan niin voimakas hyvän olon tunne että sain orgasmin ruiskuttaen spermaa naisen vielä supistelevaan pilluun.

Tyttö oli runkannut itsensä myös ihan villiksi ja sai orgasminsa huokaillen ja inisten sormien vatkatessa pillussaan, äitinsä kuuli kyllä muttei nautinnossaan välittänyt vaan pysyimme sisäkkäin kunnes kulli tuli velttona pois pillusta.

Nainen kyykistyi ja spermaa valui lattialle, tyttö oli myös kyykyssä ja silmät kiinni nojasi oven karmiin, istuin tuolille katsomaan noita naisia jotka olivat saaneet nyt miehen taloon.

Nainen nousi ja tuli syliini suuteli ja sanoen, kiitos teit ihanaa ja tyttö näyttää kyllä myös nauttineen meidän kanssamme, jos haluat saat kyllä olla myös hänen kanssaan, tyttö kuuli ja tuli luoksemme kosketti kädellään limaista kulliani alkaen nuolla sitä.

Äitinsä antoi tilaa meille ja tunsin miten kulli oli taas jäykkänä, tyttö imi vaativasti ja nuoli kaiken sperman pois, nousi sitten riisui itsensä ja tuli pillu avoinna syliini, kulli luisti pilluun mikä oli kireämpi kuten hänen ikäisellään yleensä onkin.

Sanoin ettei ole kortsua mihin rouva vastasi takaani että molemmat ovat laittaneet kierukan ja sen puolesta on asia kunnossa, nostelin tyttöä ja imin nännejä tyttö alkoi melko pian huohottaa kovasti ja täristen laukesi ja rynkytti itseään vinhaan tahtiin kulliani sisäänsä vaativasti ottaen.

Nostin tytön sylissäni pöydälle selälleen ja nussin kiimaisena kunnes tunsin miten kuumat aallot lantiolla ja kiveksissä sai orgasmini tulemaan, pumppasin ja ulvahtelin kun voimakkaampi kuin edellinen orgasmi lähes sumensi tajuni, olin ihan voipuneena tytön päällä ja lopulta otin kullin pois pillusta mikä maiskahti äänekkäästi ja karvat sottaantui valuvasta spermasta.

Tyttö jäi pöydälle ja minä menin naisen kanssa kylpyhuoneeseen missä hän alkoi pestä kulliani ja teki sen hitaan varovasti ja syystäkin kun kulli oli niin arka lauettuaan kahdesti noitten kiimaisten "tyttöjen" pilluissa, tyttökin tuli luoksemme ja saimme pesut hoidettua.

Kun aloimme pukemaan juttelimme jo kuin vanhat tutut suunnitellen mitä hommia alkaisin tekemään heidän talossaan, nainen sanoi ettei lienee kohtuutonta jos hän ei maksa kovin suurta korvausta niistä hommista mitä tulen heille tekemään, vastasin että nämä on varmaan sovittelu asioita ja otin molemmat "tytöt" kiinni itseeni ja suutelimme vuorotellen.

Sovimme että seuraavana iltana tulen katsomaan talon kuntoa tarkemmin ja voimme sitten tehdä arviota hommista mitä tarvitaan, nainen sanoi ettei pidä kummeksua vaikka olisimme joskus tytön kanssa pitämässä hieman hauskaa kun he ovat toisinaan hyväilleet itseään tekokulleilla mutta eivät toki toisiinsa ole siinä mielessä koskeneet, sanoin että talo elää tavallaan ja vieras tulee sanottakoon nyt sitten nussimaan ajallaan, nauroimme makeasti toivotimme hyvää yötä ja minä menin omaan talooni hieman päästä pyörälläni vaikka olenkin kova naistenmies niin uutta oli nussia tuota lähivirkistys kaksikkoa.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot