SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Outin ensipano ja jatkot
Laatija Kullia Outille
Julkaistu 22.11.2016
Teksti

Oltiin asuintalomme vintillä ja hivelin hentokarvaista pillua Outin painautuessa minua vasten, lipsutin klitorista ja vein sormea pilluun, hän nytkähti melkoisesti kun sain sormen syvemmälle pilluun.

Suutelimme ja huokailin halunneeni häntä jo silloin kun se olisi ollut kiellettyä, Outi avasi housuni ja tarttui kulliini veteli esinahkaa ja voihki hyväilyjen jatkuessa, nostin hameen ylös laskien pikkuhousut pois, ja sanoin ettei ole kumia mukana.

Outi kääntyi ja kumartuneena edessäni veti minut kullistani pillulleen, huokaili ettei tarvii huolehtia on tullut otettua pillerit käyttöön, vaikken olekaan ollut yhdynnässä.

Työnnyin varovasti neitsyt pilluun minkä olin puhkaissut sormellani kun hyväilin hänen pilluaan, pikkuhiljaa sain kulliani häneen varoen satuttamasta.

Kun sain kullini melko syvälle pidin sitä paikallaan ja sormeilin klitorista, Outi huohotti ja pillun supistelu oli varma merkki nuoren naisen orgasmista, hän liikutti itseään minua vasten ja ulisi.

Pidin kiinni lanteilta ja työnsin hitaasti kulliani häneen, Outi vaikeroi hiljaa ja huokasi: Ei satu yhtään, työnnä kova kullisi neitsytpilluuni kunnolla.

Hivelin terhakkaita rintoja nopeuttaen työntöjäni, Outi tuli pian huipulle uudestaan ja ynisi melkoisen äänekkäästi, pistin käteni hänen suunsa eteen ja työnsin kulliani rytmiä vaihdellen kunnes sain mahtavan orgasmin, spermaa ruiskahteli Outin pilluun ja olin menettää tasapainoni.

Kullini oli hänen sisällään pitkään, ja pitelin häntä kiinni kun olimme vielä kumpikin orgasmien jälkimainingeissa, vetäydyin pois hänestä sperman valuessa pitkin Outin siroja reisiä, hän ojentautui kääntyen ja suuteli heti kiihkeästi.

Outi kuiskasi minulle miten ihanasti hän oli antanut neitsyytensä minulle, jatkaen haluavansa lisää nautintoa. Vastasin etten ole heti valmis yhdyntään, mutta nostin hänet edessämme olevalle laatikolle jalat levälleen ja aloin nuolla spermaista pillua.

Outi työntyi siro perse täristen vasten kasvojani kun nuolin klitorista sormeillen pillua, pullautin rinnat kunnolla esiin paidan alta eikä liivejä edes ollutkaan ja nuolin nännejä sormien hyväillessä pillua, Outi tärisi taas ja olin saanut kulliini sen verran ryhtiä että työnnyin häneen varovasti sisälle.

Hän sai orgasmin parin työnnön jälkeen hangaten itseään jalat ympärilläni minua vasten, pillu supisteli ja Outi kiljahti retkahtaen veltoksi laatikon päälle.

Olin paikallaan suudellen nännejä kunnes Outi voihkaisi: Tule taas kunnolla, aloitin hitaat työnnöt ja tiesin kestäväni nyt kauemmin kun olin purkanut suurimmat paineeni.

Hyväilin käsilläni rintoja ja klitorista suutelimme kun vein Outia kullillani uutta huippua kohti, pääsimme hyvään rytmiin ja hän voihki taas tuntevansa miten on saamassa.

Nopeutin tahtia ja aloimme molemmat olla huipulla, Outi voihki kun painoin kovaa kulliani häneen, Orgasmimme saavutimme peräkkäin, ensin minä tyhjenin Outin ulvahtaessa heti ja takertuen käsillään kovalla otteella lanteiltani.

Kullini valahti pois ihanasta pillusta ja spermaa valui taas häpyhuulien välistä, Outi makasi hiljaa silmät kiinni hengityksen nostaessa kauniita rintoja.

Hän avasi siniset silmänsä ja hymyili kuiskaten, nyt olen nainen ja se on sinun ansiotasi, autoin hänet alas laatikon päältä ja puristin itseäni vasten. Jatkuu myöhemmin vintillä......

Outi oli tukevalla otteella kullissani kiinni housujen päältä kun suutelin niskaa ja puristelin terhakoita rintoja kädet hänen paitansa alla, nostin hametta hivellen pakaroita sormien löytäessä kostean pillun, Outi oli avannut housuni ja saanut ne valahtamaan nilkkoihini kullini seistessä ylväästi ylöspäin kaarevana.

Kiusoittelin sormin häpyhuulia ja klitorista saaden Outin huohottamaan kiimassa, jatkoin hyväilyä Outin pillun puristuessa keskisormeni ympärille mikä oli syvällä pillussa, hän nytkytti persettään sormeni tehdessä edestakaista liikettä hänen sisällään huokailut voimistuivat ja koskettelin hellästi klitorista Outin tullessa huipulle.

Hän vatkasi itseään voihki ja orgasmi tuli rajuna kiimaisen namupalani nauttiessa täysillä, en vetänyt valkoisia satiini pikkuhousuja alas vaan työnsin kullini pilluun venyttäen ne sivuun pillun edestä, mahtava tunne kun sain työntää kullini märkään luolaan minne se upposi kerralla.

Pidin rinnoissa kiinni ja työntelin nautinnollisen hitaasti tuntien jokaisen pillun poimun mikä hyväili kulliani, Outi oli mukana heitellen päätään puolelta toiselle ja työnsi vastaan minkä pystyi.

Kiimainen rakastelumme jatkui ihanan pitkään ja Outi hoki minun nimeäni, lipsutin taas klitorista mikä sai hänet pyörittämään entistä nopeammin persettään kullini seuratessa hänen liikkeitään, Outi voihki ja tarrasi edessään olevaan suureen laatikkoon.

Pillun supistelu alkoi ja nainen laukesi antautuen täysin nautintoonsa, pallini vetäytyivät kun orgasmin raju kouraisu sai kullini nytkymään sperman purkautuessa Outin pilluun, puskin kunnes jäin nauttimaan syvälle häneen pitäen rinnoista kiinni. Jatkuu asunnossani.....

Hän laskeutui kullini pillussaan hitaan nautinnollisesti ja puristeli pilluaan kovaa kulliani kiusaten, tartuin hänen pieniin pyöreisiin pakaroihinsa ja työnnyin niin syvään kuin voin, Outi ulvahteli kun kulli tavoitti pillun pohjan, pyöritti pientä persettään ja sai minut laukeamaan rajusti herkkupilluunsa.

Spermaa purkautui kullini sykkiessä, ja huusin nautinnosta, Outi vatkasi pillullaan pitkin liikkein ja kullini pysyi kovana tarpeeksi pitkään, kunnes Outi retkahti päälleni, tärisi ja imi kaulaani, tunsin kullissani, miten hänen pillunsa sykki orgasmissa.

Olimme sisäkkäin nauttien raukeasta olosta, katsoimme toisiamme silmiin ja suutelimme, Outi nosti itsensä päältäni, ja spermaa valui norona pillusta, Outi pullautti pillunsa tyhjäksi vatsalleni, alkoi nuolemaan spermaa, ja näytti kieltään ja nieli sitten kaiken.

Hän kääntyi päälleni makaamaan pillu kasvojani vasten ja nuoli kulliani, minä kiusoittelin pientä pillua kielelläni nuollen pitkin pakaravakoa perseestä klitorikselle ja takaisin.

Outi huokaili, miten hyvää tekee ja runkkasi kulliani kädellään, se oli jo kovettunut, kun Outi otti sen taas suuhunsa, kun hän nuoli terskan alapuolta, silmissäni säkenöi.

Imin klitorista ja runkkasin pillua ja persettä sormillani, Outi oli tulossa perse täristen, ulvoi ja sai mahtavan orgasmin hieroen pilluaan vasten huuliani, kullini jäi joksikin aikaa ilman hyväilyä, mutta annoin hänen nauttia orgasmistaan jatkaen koko ajan pillun nuolemista, Outi pysyi huipulla ja vaikeroi.

Nostin hänet päältäni, kaappasin syliini ja painoin seisaaltani kullini pilluun, Outi puristi jalkojaan lanteisiini, kun hypitin kiimapillua sylissäni,hän ei missään vaiheessa rauhoittunut, vaan pysyi tasannevaiheessa, kun otin hänet rajummin kuin koskaan, Outin terhakat rinnat hieroivat minua vasten, kun raju pano jatkui.

Kullini paisui, jos mahdollista, lisää ja laukesin ulvoen hypittäen Outia sylissäni,painoin hänen selkänsä seinää vasten ja rynkytin niin kovaa että hataran seinän takana olevalta hyllyltä putosi kirjoja alas rysähtäen.

Outi vaikeroi nussi lisää rajusti olen saamassa, minä en naista pulaan jätä vaan hypitin kiimapillua sylissäni kunnes hän kiljui niin että seinät raikui ja pillu oli kireänä kullini ympärillä, pillu sykki ja lypsi kulliani niin voimakkaasti että sain toisen orgasmin ja spermaa roiskui pilluun.

En ole koskaan kokenut yhtä voimakasta orgasmia kuin Outin kanssa silloin sain, lysähdimme lattialle ja olimme kauan kietoutuneina toisiimme, Outin pillusta valui spermaa norona lattialle hän otti sitä käteensä ja nuoli nauttien.

Outi on nussinut puhkaistuani hänet myös ikäisensä pojan kanssa, mutta joutui pettymään kun poika laski spermaa kortsuun jo muutaman vaivaisen työnnön jälkeen eikä ollut osannut tyydyttää Outia mitenkään, vaan oli noussut kasvot punaisina kun Outi oli kivahtanut hänelle, "Senkin pikku pippeli poika" ei sinusta ole mihinkään, häivy minä menen oikean miehen luo joka osaa rakastella ja antaa minulle nautinnon.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot