SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Panin Terttua
Laatija Kullitus
Julkaistu 01.06.2016
Teksti

Terttu nosti hameensa lanteille ja venytti pikkuhousuja alkaen lipsuttaa pilluaan sormillaan, katsoin ja kiihotuin. Sanoin Tertulle, jos joku tulee ja näkee, mutta hän jatkoi pillunsa hivelyä ja minä pääsin nuolemaan jo kostunutta lemmenluolaa.

Terttu siirtyi tuolin etureunaan mistä pääsin helpommin hyväilemään vaikeroivaa kiimaista naista, nuolin klitorista ja laitoin kaksi sormea kireään pilluun runkaten rytmikkäästi. Työnsin Tertun tuoleineen taaksepäin ja pääsin ylös riisumaan housuni, kulli pystyssä ja Terttu pillu valmiina ottamaan sen sisäänsä.

Nostin hänet ylös ja pullautin rinnat esiin puseron ja liivien alta, ne eivät ole mitkään herkku rinnat, mutta minkäs nainen rinnoilleen voi. Nuolin teräväkärkisiä rintoja ja lipsuttelin pillua Tertun runkatessa kulliani, olin kiimassa kun aloin pystyssä ollessamme työntyä edestäpäin Tertun tiukkaan pilluun. Ensin vastus oli liikaa, mutta kun Terttu auttoi kädellään kulliani pilluunsa työntäen saatiin se sisälle, hän piti niskani takaa kiinni ja minä nostin Tertun oikean jalan ylös päästen työntelemään kunnolla häneen.

Terttu heitteli päätään taaksepäin ja pillu puristi ihanasti kulliani kun häntä panin, Terttu voihki ja sai orgasmin. Jatkoin sykkivän pillun nussimista ja tuntui ettei Tertun orgasmi lakannut ollenkaan, hän vaikeroi koko ajan äänekkäämmin ja kullini sai sellaista puristusta ettei mennyt kauaa kun murahtaen laukesin sperman purkautuessa pilluun. Työntelin kullillani kunnes se alkoi veltostua ja tuli pois pillusta, spermaa valui pitkin Tertun reisiä kun hän veti pikkuhousunsa pois.

Hän tuli kiinni minuun suuteli ja kujersi, olet ihana mies, kiimainen ja tyydytät varmasti naisen ja annat nauttia pitkään suuresta kullistasi, en ole koskaan saanut niin rajuja orgasmeita kuin sinun kanssasi saan. Olin otettu kun minua ja kulliani kehuttiin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot