SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Pikkupillun oppisauna
Laatija Talkkarin kullia
Julkaistu 15.12.2016
Teksti

Olin riidellyt mutsin kanssa kun se taas oli kännissä ja raivosi mulle, se ei tullut kanssani taloyhtiön saunaan mikä on erillisessä rakennuksessa, riisuin ja astelin sellaiseen välihuoneeseen missä on vessa.

Kuulin toisesta pukuhuoneesta jotain ääntä ja tuumin että edellinen saunoja on pukemassa, sitten kuului tukahtunut voihkina ja hiivin raottamaan ovea mikä ei ollut lukittu.

Näin miten talkkari nuori komea mies hiveli kahdella kädellään valtavaa kulliaan ja voihki äänekkäästi, katsoin ja tunsin kuumotusta poskissani ja huomaamatta laitoin sormen pilluuni, ihan märkä pillu mitä hivelin sormella kiihtyvällä tahdilla.

Talkkarin kullista alkoi ruiskahdella spermaa ja nojasin oveen kaatuen vatsalleen sisään siihen talkkarin eteen haarat levällään sormi yhä pillussa, pelästyin kuten talkkarikin ja hän huudahti mitä sä tänne tulit antaa heittä likka.

Olin hädissäni ja nousin ylös mutta jähmetyin paikoilleni, talkkarin kulli oli edelleen paksu ja pitkä vaikka terska osoittikin alaspäin, katsoin sitä ja teki mieli hivellä itseä ja aloinkin lipsuttamaan pilluani katsoen kulliin välttäen katsekontaktia.

Pillu litisi ja pistin silmät kiinni, hätkähdin kun tunsin kosketuksen pienillä rinnoillani mutta annoin hänen hivellä niitä, lipsutin pilluani ja aloin tuntea kivaa kutinaa joka voimistui kuin puristukseksi ja teki tosi hyvää.

Talkkari laittoi sormen pilluun kiinni ja hiveli ihanasti, en silloin kokemattomana tiennyt että klitoriksen hyväily saa sellaisen tunteen, otin hänestä kiinni ja tunsin miten kulli painoi vasten vatsaani, avasin silmät ja näin kuinka se sykki ja nytkähteli melko nopeasti.

Silloin alkoi puristus pillussa voimistua ja minut täytti niin ihana tunne ettei koskaan aiemmin ollut sellaista tuntunut, talkkari hiveli hellästi ja sain ensimmäisen orgasmini ulisten ja kiemurrellen.

Hän vei minut taitavasti ihan loppuun saakka ja antoi nauttia ihanan pitkään siitä tunteesta mikä levisi koko kehooni, hän otti minut syliinsä ja nosti penkille selälleni makaamaan, kun katsoin häntä näin miten hän laittoi kondomin suuren kullinsa päälle ja tuli luokseni.

Koukistin sormeani ja kuiskasin, opeta minulle se miten ollaan yhdessä, hän tuli hyväilemään minua ja kosketteli ihanasti kehoani käsillään kunnes hän kyykistyi levitti jalkojani ja alkoi kosketella kielellään märkää pilluani, ah miten ihanaa se tuntui niin hyvältä että vapisin ja nautin, olin taas siinä puristavassa tunteessa pillussani ja hän nosti kasvonsa sanoen, saanko tulla sinuun sisälle?

Vastasin, tule vaan osaat varmasti sen tehdä minulle, hän otti minut eteensä ja laittoi käteni kulliinsa kiinni tuntui kummalta kun tunsin sen kondomin olevan liukas ja liikutin kättäni varovasti kullin keskikohdalla, hän ohjasi kättäni hivelemään kullin suurta terskaa ja puristelin liikuttaessani kättäni pientä liikettä tehden.

Hän hiveli pilluani nuoli nännejä ja huokaili, kaunis kiihottava ihana tyttö, jännitti melkoisesti vaikka olinkin ollut vapautuneen oloinen kun hän sai sen nautinnon minulle tehtyä, sanoin etten tiedä miten pitää olla ja hän nytkähteli huohottaen kun liikutin kättäni nopeammin terskaa hivellen.

Hän sanoi. mennään lattialle kontalleen niin laitan sen sinuun takaa päin, ollessani kontallaan hän hieroi kullillaan pilluani ja asetti varovasti sen pillunhuulille, tuntui kovin vaivalloiselta kun kulli alkoi työntyä sisääni vähän kerrallaan.

Hän veti sen pois ja liikutti sormillaan pillussani ja se tuntui hyvältä, sitten tunsin taas kullin tulevan pillun huulille, hän sanoi ole vaan ihan rauhassa rentona kun laitan sen sisääsi niin kyllä tämä saadaan mukavasti meille molemmille.

Rohkaistuin ja laskin rintani maahan tuntien miten suuri kulli täytti pilluni äärimmilleen, hän teki kaiken ihanan hitaasti ja antoi minun tottua rauhassa, sitten hän alkoi liikuttaa kulliaan ja tunsin sen hieman kipuna toisaalta se puristava hyvä tunne voimistui.

Kun hän alkoi hyväillä klitorista oli se puristus niin voimakas että nytkyin häntä vasten ja ymmärsin vaipuvani kuin sumuun mikä ympäröi minut kaikkialta ja hyvä olo levisi koko kehooni, kuulin miten hän murahteli ja liikkui nopeammin.

Hän ulvahti, kohta se tulee tyttö ihana tyttö, tunsin kuinka hän lisäsi työntöjen tahtia voihki ja suustaan purkautui voihkinaa kun hän sai orgasmin, kulli liikkui yhä vinhasti mies sanoi ihania sanoja ja tunsin miten se puristus yltyi ja silloin silmissäni säkenöi ulvoin ja sain ensimmäisen orgasmini aikuisen ihanan miehen nussiessa minut nautintoon, hän antoi minun taas nauttia pitkään kunnes retkahdin lattialle ja kulli lipesi pois pillustani.

Kun käännyin ja katsoin häntä näin miten raukean hymyilevä mies katsoi minua ja kullissa oli roikkuva kondomi missä oli valkoharmaata nestettä suuri määrä pullistaen sen kärkiosaa melkoisesti, hän otti kondomin pois ja tuli viereeni ottaen minut tiukasti itseään vasten.

Hän kysyi, sattuiko sinuun? Vastasin että alkuun se kyllä vihlaisi muutaman kerran ja silloin kun liikutit kovaa sitä minun sisällä mutta lopulta se tuntui niin hyvältä koko vartaloni kuumeni ja täytyin hyvästä tunteesta, hän suuteli ja nuolaisi korvan nipukkaani se kutitti kivasti.

Kysyin voisiko hän tulla kanssani löylyyn kun mutsi ei ole tulossa, hän epäröi mutta suostui ja noustuamme hän otti kondomin antoi käteeni ja sanoi, haista ja maista jos haluat, en uskaltanut ja hän pyysi nuolemaan terskaansa mihin suostuin, maistui kummalliselta mutta jatkoin, hän vetäytyi poispäin ja sanoi sen olevan herkkä kun on saanut orgasmin.

Kulli alkoi kasvaa oli lopulta suuri ylöspäin kaareva ja nytkyi taas voimakkaasti, hän sanoi, mennään suihkuun ja sitten löylyyn, olimme suihkun alla yhdessä ja kulli heilui ylös alas nytkyen ja osui monesti napaani, hän kyykistyi levitti jalkojani ja työntyi pilluuni seisoessamme vastakkain.

voimakas työntö tuntui taas hieman kummalliselta mutta tunsin kiihottavan tunteen alkaneen taas pillusta leviten koko kehooni, tuo mies antoi minulle sellaisen nautinnon että olen muistellut koko ikäni miten hän teki kaiken niin hitaan varmoin ottein ja sai minut kokemattoman tytön muuttumaan naiseksi joka ymmärtää miltä aikuisen miehen hellyys tuntuu.

Hän nosti minut ylös vahvoilla käsillään nytkytti kehoani ja tunsin miten pilluni puristeli kulli vei minut taas nautintoon ja mies sai oman orgasminsa hypittäen minua tyttöstä niin että tunsin vain sen ihanan puristelevan nautinnon ja ulvahtelin kun kehoni vapisi ja orgasmi sumensi lopulta tajuntaani, hän piti minut sylissään ja nyt minä pussailin hänen huuliaan sanoinkin, voi miten hyvänä sinä pidät minua, suudelmamme aikana kielet koskettivat toisiaan ja tuntui niin onnelliselta.

Kun hän laski minut alas alkoi spermaa valua pillustani ja tajusin ettei ollutkaan kondomia, pelästyin ja hänkin sanoi, voi en huomannut nyt kävi köpelösti kun spermat on sisälläsi, anteeksi tyhmyyteni minä kyllä tiedän konstin miten tästä selvitään mutta se on vasta huomenna mahdollinen.

Tuli itkuinen olo ja hän halasi minua sanoen, kyllä kaikki järjestyy ole rauhassa menen hakemaan huomenna sinulle ehkäisyn ja se takaa ettei tule mitään seuraamuksia, ymmärrätkö hän kysyi.

Sanoin etten tiedä muuta kuin sen että voi tulla raskaaksi kun saa spermaa pilluun, hän vastasi sen pitävän joskus paikkansa mutta nyt otetaan rauhassa ja mennään löylyyn, hän pesi kullinsa myös minun pilluni ja astelimme saunaan, hän piti minusta kiinni ja kertoi miten se jälkiehkäisy toimii, rauhoituin ja nautin hänen turvallisesta aikuisesta seurastaan mitä en kotonani koskaan saanut, aina alkoholin katkuinen mutsi örisemässä ja kierrätti kännisiä miehiä itseään nussimassa.

Kun olimme valmiit loppu pesuun hän kysyi kaduttaako minua, vastasin ettei yhtään vaan olisi mukavaa jos voimme olla taas yhdessä jos siis hän on valmis, hymyilevä mies otti kullistaan kiinni veteli sitä kädellään ja kohta se taas oli suurena edessään, hän asettui makaamaan lattialle otti minut päällensä ja alkoi nuolla pilluani, minä nuolin suurta terskaa ja olimme täysin keskittyneet nautintoomme.

Ovelta kuului kolinaa ja mutsini örisevä ääni kirosi oven takana, tiesin ettei hänellä ole avainta ja jatkoimme kunnes tunsin miten orgasmin sykkeet pillussani voimistuivat ja lopulta en pystynyt nuolemaan kullia kun hän vei minut orgasmiin mikä sai hennon vartaloni tärisemään ja puskin pillua hänen suutaan vasten tunsin saavani usean orgasmin ja hän vain jatkoi kunnes nosti minut viereensä tuli päälleni ja levitti jalkani tunkien ihanan kullinsa pilluuni.

Hän nussi minua pitkään ja orgasmini oli jatkuvaa pumppaavaa nautintoa pillussa ja lantiossa, hän katsoi kaukaisuuteen silmät lasittuneina ja päästi spermansa purkautumaan pilluuni nylkytti valtavalla nopeudella ja sai minut pysymään koko yhdynnän ajan ihanassa tunteessa, nylkytin lantiotani häntä vasten ja silloin purkautui jotain aivan ihanaa sisälläni puskin vartaloani häntä vasten ulvoin ja sain orgasmin mikä tuntui niin valtavan kuumalta pillussa ja lantiossa vatsassa rinnoissa siis kaikkialla kehossani, olin aivan läkähtynyt kun hän veti kullinsa pois pillustani mikä oli nussittu tytön pimpistä naisen vituksi niin silloin tunsin ylpeänä.

Pesimme itsemme ja sovimme seuraavan päivän tapaamisen hänen luokseen jo aamupäiväksi ja siitä toisten>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot