SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Pisamanaamainen pitkä 184 cm isorintainen punapää
Laatija Hoss
Julkaistu 04.09.2016
Teksti

Olin lappeenrannassa kurssilla ja siellä oli puhetta lähdöstä jatkoille paikallisiin kuppiloihin.

Varttuessamme taksia näin punapäisen ja pisamanaamaisen neidon ja ihastuin ja sain pakkomielteen. Sanoin kavereille, että tulen perässä. Lähdin seuraamaan kaunista punapäistä pisamanaamaista pitkää neitoa. En tiedä mikä minuun iski kai se oli salainen seksifantasiani kokea jotain erikoista. Olinhan naimisissa ja uskollinen eli kunnioitin vaimoani. Mutta tämä ilta tulisi olemaan jotain villiä ja irrottelua. Kadotin neidon näköpiiristä ja päätin lähteä kavereiden perässä jatkoille. Sytytettyäni savukkeen joku tuli viereeni saisinko minäkin savukkeen sanoin totta kai ja kun katsoin tarkemmin se oli seuraamani neito. Päätin rohkaista mieleni ja kysyä suoraan oletko menossa vielä baarikierrokselle? Neito vastasi suoraan en vaan kotia. Päätin kysyä onko pitkä matka tarvitseeko taksia, ei ihan kävelymatkan päässä, voisin saattaa sinut turvallisesti perille, kun on nykyään kaikenlaisia hämärämiehiä. Kiitos mielellään vastasi neito. Voisin esittäytyä, olen Tapio nimeltäni ja sinun nimesi on? Merja .

Hetkessä olimme Merjan pihalla asui kerrostalon ylimmässä kerroksessa, sanoin ääneen mitä en uskonut sanovani ventovieraalle Merjalla. Olet mielestäni todella upea nainen. Merja sanoi, kunhan puhut, taidat olla naistennaurattaja. Ei vaan todella olet upea. Sanoin että minun täytyy lähteä, että pääset nukkumaan, hyvät yöt. Merja vastasikin rohkeasti panettaako sinua Tapio?

Vastasin epäsuorasti toki, mutta olen naimisissa. Merja siihen , mutta minua panettaa. Kaluni alkoi seisoa, Merjakin sen huomasi.

Menin Merjan kanssa hänen kotiinsa ja se oli tilava asunto ja upeat näköalat. Hetken kuluttua Merja hakikin jääkaapista valkoviinipullon jonka avasin. Siinä juodessamme sanoin että tosiasiassa olin seurannut sinua, johon Merja vastasi huomanneensa minun kiinnostukseni hänestä.

Hetken kuluttua Merja olikin jo vaihtanut kotivaatteet ylleen ja toi minulle kameran ja sanoi tai kysyi voitko ottaa minusta muutamia taidevalokuvia,toki. Ja hetkessä Merja pomppasi ison ikkunan eteen ja vienosti pyllisti ja otin innossani kuvia. Katsoimme hetken kuluttua kuvia yhdessä ja ne olivat onnistuneet hyvin. Kunnes Merja pyysi ottamaan lisää kuvia hänestä ja kysyi haittaako jos otan vaatteeni pois, ei tietenkään. Sitten se koitti Merja pitkä nainen 184cm kumartui eteenpäin ja kaunis takapuoli ja ihana keltakarvainen pillu näkyi upeasti ja otin monta valokuvaa ja ilta päättyi upeasti sain illasta upean seksikokemuksen ja todella monet orkut... Vieläkin unelmoin illasta vaikka on kulunut jo 10v. tapahtuneesta. En sen koommin Merjaa ole tavannut.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot