SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Pukukoppipanot
Laatija Kusettaja
Julkaistu 18.09.2016
Teksti

Olin valitsemassa alusasusettiä lahjaksi naisystävälleni, ja löysinkin aika kivat tangat ja niihin sopivat rintsikat.

Paikalle tuli nuorehko naismyyjä joka kauniisti hymyillen kysyi, voinko auttaa jotenkin?

Vastasin löytäneeni etsimäni setin ja meinasin jatkaa kassalle, kun huomasin että liivit on väärää kokoa.

Sanoin myyjälle sen ja hän alkoi etsiä oikeaa kokoa, sitä ei ollut joten hän pahoitteli ja ehdotti toisen setin valintaa.

Olin harmistunut kun halusin juuri sen valitsemani setin, myyjä sanoi että hänellä on ehdotus toisenlaisesta setistä, jos sopii.

Hän pyysi tulemaan mukaansa ja menimme sovituskoppiin, ovi kiinni ja hän avasi puseronsa jonka alla olivat kauniit pitsikoristeiset liivit, kysyin hämilläni häneltä millaiset pikkuhousut ovat, ja hän laski hameensa lattialle.

Alta paljastuivat nätit tangat kuin valetut hänen ylleen, kun hän kääntyi oli näkymä ihastuttava, kiinteät pakarat joiden näkeminen sai kullissani veren liikkeelle.

Olin hämilläni ja kysyin onko teillä aina näin yksilöllinen esittely? Hän kääntyi otti otteen etumuksestani ja sanoi, vain tällä kertaa.

Olin kiihottunut enkä voinut itselleni mitään kun aloin puristella hänen rintojaan, hän avasi housuni ja kaivoi kovan kullini esiin runkaten sitä.

Olin päässyt sormeilemaan pillua tuntien sen märkyyden, ja sanoin haluavani häntä.

Hän otti pikkuhousunsa pois ja kaivoin lompakostani kortsun, avasin ja rullasin kullini päälle.

Otin liivit pois ja imin nännejä hivellen pillua, hän tarttui kulliini ja veti siitä minut kiinni itseensä.

Käänsin hänet eteeni perse pystyssä alkaen työntymään pilluun, hivelin pystyjä rintoja työnnellessäni kulliani häneen.

Hän inahti joka työnnöllä kun kullini puski pilluun, pelkäsin äänten kuuluvan ja peitin kämmenelläni hänen suunsa ja kiihdytin tahtia.

Hän tyrkki vastaan ja puristeli pilluaan kullini nypyttäessä yhä nopeammin, toisella kädelläni hivelin klitorista saaden hänet vapisemaan tuntien orgasmin lähestyvän.

Olin jo itsekin lähellä laukeamista kun tunsin hänen pillunsa sykkivän rytmikkäästi merkkinä orgasmista, hän puri kättäni estäen ääntelynsä kun sai lisää nautintoja.

Painelin kovalla aisallani pohjaa takoen, ja pallit kasaan vetäytyen laskin spermani kortsuun, rynkytin kunnes olin saanut täyden tyydytyksen.

Vedin kullini pois pillusta pitäen kortsusta kiinni, ja kullini roikkui vielä melko isona kun hän kääntyi ja hymyillen punnitsi sitä kädellään.

Sanoin hänelle tulevani mielellään uudestaan asioimaan, jos täällä on näin hyvä esittely, hän alkoi pukea vaatteitaan ja sanoi että tämä oli ainoalaatuinen kerta.

Vedin kortsun kullistani ja spermaa valui vähän lattialle jolloin hän otti hameen taskustaan paperia ja pyyhki spermat, samalla hän imaisi kullini puhtaaksi.

Sain itseni puettua ja sovimme että poistun edeltä ja hän tulee hetken kuluttua, kun pääsin ulos kopista kuulin kun hän lukitsi oven.

Otin mukaani hyllystä elastisen pehmeät tangat ja rintaliivit, painuen kassalle.

Olin pyörällä päästäni ja kaikki tuntui epätodelliselta, paitsi kun saavuin autolleni ja kaivoin avaimet taskusta tuli mukana solmittu sperman täyttämä kortsu.

Istuin pitkään autossani ja mietin tapahtumaa, kun huomasin sen naisen kävelevän kaupasta autolleen missä oli kaksi lasta sisällä, ajattelin nähtyäni sen.

Voi mikä kusetus, vai avulias myyjä muka.

Puutteessa ollut rouva joka sai minut huijattua nussimaan pukukopissa itseään, hävetti ja häivyin pois, no saimmehan kumpikin kunnon orgasmit mutta kuitenkin.

Tuskaisena mietin miten teen jos törmään häneen joskus toiste, mutta se on sen ajan asia. Nyt naisystävän luokse lahjan antoon, jos kantti kestää.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot