SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Rankkaa lesboilua :)
Laatija Kokeilen vaa
Julkaistu 30.12.2016
Teksti

Kävelen rannalle katsellen muiden naisten muotoja, jotka menevät ohitseni. Kyllä, olen lesbo mutta mulla ei ole ollenkaan kokemusta edes suutelusta. Kun saavun rannalle, istuunnun aurinkotuolille ja hymyilen hiukan. Otan päällysvaatteeni pois päältäni ja alta paljastuu kauniit bikinit. Kävelen perse hieman heiluen uimaan. Joku nainen katsoo minua aika kiinteästi, ja katson tätä hetken takaisin. Nainen kävelee minua päin ja lopulta tervehtii minua. "Moi!" Vastaan naiselle. "Mikäs sun nimi on?" Nainen kysyy ystävällisesti. "Nimeni on April, entä sinun?" Kysyn vastaten ystävällisesti. "Mun nimi on Nina, hauska tutustua. Haluaisitko muuten mennä kanssani hotellihuoneeseeni, tai edes tutustumaan paremmin?" Tämä kysyy. "Kyllä se käy!" Vastaan katsellen tämän rintoja.

Laitan shortsit ja napapaidan päälleni ja lähdemme sitten kävelemään kohti tämän hotellia.

Saavumme pian hotelliin, ja siitä tämän huoneeseen. "Kivan näköinen." Kehun Ninan huonetta. "Kiitos,kuinka vanha olet?" Tämä kysyy. "Olen 19-vuotta, entäs sä?" Kysyn.

"Oon 20-vuotta,mutta ei kai pieni ikäero haittaa?" Tämä huikkaa. Naurahdan pienesti ja istun sohvalle. Katson tätä hieman kiihottuneena. Niin täydelliset rinnat..huokaisen pienesti. Tämä näköjään huomaa katseluni ja naurahtaa,minun onneksi. Hän menee vierelleni ja katsoo minua silmiin. "Taidat olla kiihottunut musta?" Tämä sanoo viettelevästi. Hän koskettaa käsivarttani. Punastun, "Kyllä.." sanon haukaten henkeä. Yhtäkkiä tämä suutelee minua. Sydämmeni hakkaa mutta vastaan silti suudelmaan. Tämä kuljettelee käsiään selässäni, riisuu paitaani pois, kohta housujani. Teen samaa hänellekkin. Nina puristaa rintaani. "Onkos sulla kokemusta?" Tämä kysyy. Vastaan rehellisesti että ei ole kokemusta. Tämä hymyilee, "Sitten tästä tulee ihanaa.." tämä kuiskaa korvaani. Hän laittaa minut maaten ja menee päälleni.

Nina imee nänniäni, huokaisen kiihottuneisuudesta. Toisella kädellä tämä puristelee rintaani. Kohta tämä suutelee alavatsaani, ja kohta jo pilluani. Tämä nuolee klitoristani kun huohotan ja kohotan vähän väliselkääni ylös. "Jatka.." kuiskin. Yhtäkkiä tunnen kipua alapäässäni. Tämä tunki sisälleni paksun dildon..kiljahdan ja voihkin.

JATKUU!>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot