SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Säilytys sessiossa
Laatija Janina / janinap (at) wippies.fi
Julkaistu 17.08.2016
Teksti

Tulen sovittuna aikana ovellesi ja soitan ovikelloa. Sessioon saapuminen jännittää ja tunnen puristusta jalkojeni välissä kaluni yrittäessä suurentua metallisessa ahtaassa häkissään.

Hetken kulutta avaat oven ja kutsut minut sisään. Ohjeistat minut riisumaan vaatteeni, seison edessäsi aivan alasti päälläni ainoastaan siveysvyö. Ojennan lukon avaimen sinulle, jolloin kalleuteni on kokonaan vallassasi. Käsket minua ojentamaan käteni ja laitat ranteisiini nahkakahleet. Viet käteni selän taakse ja kiinnität ranteet yhteen. Laitat kaulaani kaulapannan ja kytket käteni siitä riippuvaan hihnaan ylös selkää pitkin. Olen täysin avuton. Sanot: ”Lähdetään.” ja alat vetää minua kaulapannasta. Johdatat minut alakerran portaisiin. Portaat ovat pimeät ja musta marmori tekee askelten näkemisen vaikeaksi.

Lopulta portaat loppuvat. Varovasti jaloilla tunnustellen selvisin alas asti ja vedät minut kaulapannasta alakerran huoneeseen, jossa komennat minut polvilleni selkä tolppaa vasten. Irrotat ranteeni ja kiinnität ne uudelleen toppaan selän takana. Jalat sidot ketjuilla siten, että jään lievään haara-asentoon enkä voi juurikaan liikutella jalkojani. Varmistat kiinnipysymisen munalukoilla. Sidot silmäni ja menet pois luotani. Ajattelen. että tämä on siis ensimmäinen tämän session asennoista, kun tulet vielä takaisin ja laitat nänneihini nipistimet, joiden välissä on ketju. Nipistimet aiheuttavat kipua, johon hetken kuluttua hieman tottuu. Kun heilutan itseäni hakeakseni parempaa asentoa, heiluvat myös nänninipistimet ja ketju ja nykivät nännejäni. Kipu lisääntyy hetkeksi.

Toteat paketin olevan valmis ja menet pois. Jään odottamaan. Muutakaan en voi. Käteni ovat kiinni paalussa selän takana, jalkani kiinnitetty ketjuilla, silmäni sidotut ja nänneissä kipua aiheuttavat nipistimet. Olen täysin avuton. Yritän olla ajattelematta nänninipistimiä ja niiden aiheuttamaa puristusta. Välillä kipu tuntuu laimenevan mutta sitten se taas palaa, aaltomaisesti, kipua – helpotusta – kipua. Käsieni ja jalkojeni kahleet sallivat pienen liikkeen, mutta liikkuminen lisää aina kipua nänneissä.

En voi muuta kuin odottaa paluutasi. Viimein kuulen korkokenkien kopseen. Olet tullut takaisin. Irrotat nänninipistimet, se kirpaisee tuskallisesti. Irrotat kahleeni ja käsket minun nousta. Kiinnität käteni selän taakse ja käsket seuraamaan itseäsi. Siirrymme seuraavaan sidontapaikkaan. Komennat minut istumaan lattialle selkä jotain laatikon muotoista, pehmustettua vasen. Silmäni ovat sidotut, joten en voi tietää, mitä ympärilläni on. Vaihdat ranteissani olevat kahleet toisen mallisiin ja kiinnität ranteeni katosta roikkuvaan metallitankoon. Käteni ovat ylöspäin, ranteet levällään kummallakin puolella. Jalkani kiinnität metalliseen tankoon, jalat levälleen. Voin jonkun verran liikutella jalkojani, mutta en saa niitä yhteen. Kiinnität mahan ympäri hihnan, joka nostaa istuinalustanani olevan ohuen patjan reunat pitkin kylkiäni.

Tämä on siis seuraava asentoni, jossa saan odottaa uutta lyhyttä vapautusta ennen kuin sidot minut jälleen johonkin. Ehdin jo kuvitella, että nännini saavat pienen tauon ennen lopullista koitosta, mutta juuri silloin kiinnität samat puristimet ja lisäät niihin vielä painot. Nyt kipu on edellistä suurempi. Silmäsiteeni siirtyy hieman ja voin hetken katsoa kahleitani. Huomaat tämän ja käyt sitomassa sen tiukemmalle. Olen taas ilman näkökykyä. Jään jälleen yksin, kun lähdet omille teillesi. Askeleesi etenevät ja lakkaavat kuulumasta. Istun lattialla yksin, kädet ja jalat levälleen sidottuina. Silmät sidottuina. Nipistimien puristaessa nännejäni. Onneksi painot lepäävät rintani päällä, joten niiden vetävä vaikutus ei ole niin suuri.

Kuulen jälleen askeleesi. tulet vapauttamaan minut. Irrotat jalkojen kahleet ja lopuksi käteni. Käsket minun nousta seisomaan. Kiinnität jälleen käteni selän taakse ja kaulapannasta roikkuvaan hihnaan. Lähdet kuljettamaan minua kaulapannasta vetäen. Menemme portaisiin. Kiipeäminen on hankalaa, kun ei näe askelmia. Kuljen aivan seinän vierustaa, jolloin voin kyynärpäälläni tuntea seinän kaartuvan ja osaan siten kulkea oikeaan suuntaan. Portaat loppuvat ja olemme tasaisella lattialla. Johdat minut vielä toiseenkin portaaseen, joudun siis kiipeämään vielä yhdet portaat silmät sidottuna ja kädet selän taakse kahlehdittuna.

Johdatat minut pimeään huoneeseen, tai niin ainakin oletan, kun silmieni siteenä olevan liinan välistä katoaa viimeinenkin valon kajastus. Edelliset asennot olivat säilytystä ilman sessioon kuuluvia ’toimenpiteitä’, vain odottamista. Käsket minun asettua selkä seinää vasten. Irrotat käsien siteet ja kiinnität ne siten, että ne roikkuvat olkapääni tasalla kummallakin sivulla. Kokeilen, yletänkö siirtämään sidettä silmiltäni. Kun huomaat tämän, kiinnität käteni takana olevaan seinään. Olen jälleen ilman mahdollisuutta nähdä.

Sitten tunnen jälleen puristuksen nännissäni, olet siis taas kerran laittanut nänninipistimet. Hetken kuluttua lisäät niihin painoja ja veto aiheuttaa lisää kipua. Lisäät painoja vielä toisen ja kolmannenkin kerran. Kipu lisääntyy vähintään samassa suhteessa. Silität ja painelet rintaani nännin ympäriltä. Ihon kiristymien lisää puristuksen tunnetta. Jonkin ajan kuluttua irrotat käteni ja käsket minun kääntyä kasvot kohti seinää. Kiinnität ranteeni niskan takaa kaulapantaan ja käteni käsivarsien kohdalta seinään. Olen jälleen avuton, takapuoli sinua kohden. Nänneissä roikkuvat painot ilmaisevat olemassaolonsa jokaisella heilahduksellaan.

Sitten kuulen viuhahduksen ja tunnen iskun takamuksessani. Olet ottanut ruoskan ja piiskaat sillä minua. Olen kiinnitettynä seinään käsivarsistani ja ranteet ovat sidottuna niskan taakse, en voi millään suojata itseäni. Seison lievässä etukumarassa, jokainen ruoskan isku saa ruumiini värähtämään ja nännien painot aiheuttavat tuskanpiikin. Iskut loppuvat ja silität kämmenelläsi polttavaa takapuoltani. Kuinka hyvältä silityksesi tuntuukaan, kunnes yhtäkkiä – taas ruoskan viuhahdus ja kipu.

Kun olet saanut piiskaukseni päätökseen, tunnen, kuinka avaat siveysvyöni lukon ja vedät metallisen häkin paisuvan siittimeni päältä. Suihkautat kämmeniisi liukastevaahtoa ja alat kiihottaa kaluani. Sperma lähtee syvältä sisältäni ja suihkuaa sykkivän kaluni läpi. Kiihkon huipulla en edes huomaa nänninipistimien ja painojen aiheuttamaa tuskaa, joka alkaa hiljalleen palata. Laukeamisen tasaannuttua, irrotat käsivarteni seinästä ja käsket kääntymään jälleen selkä seinää vasten. Ranteeni ovat edelleen kiinni kaulapannassa niskan takana. Tunnen, kuinka irrotat nännieni painot. Kipu hellittää, enää jää vain nipistimen pieni puristus. Yhtäkkiä tunnen lävitseni käyvään kamalan tuskanpiikin, olet irrottanut nänninipistimet. Niitten irrottamisen aiheuttama äkillinen kipu on lähes käsittämätöntä ja saa minut kumartumaan eteenpäin voihkien.

Irrotat ranteeni kaulapannasta ja toisistaan. Käteni ovat taas vapaat ja voin liikutella niitä, kuinka hyvältä se tuntuukaan pitkään sidottuna olemisen jälkeen. Irrotat ranteideni kahleet ja kaulapannan. Johdatat minut suihkuun. Viileä vesi tekee hyvää kuumottavalle takapuolelleni. Suihkuttaessani rintaani, huomaan jälleen nännieni olemassaolon. Kuinkahan pitkään session jälkeen ne vielä tuntuvatkaan aralta?>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot