SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sain panna myös
Laatija Eki
Julkaistu 09.06.2017
Teksti

Olin juuri muuttanut eka omaan yksiöön. Olin 19v nuori mies silloin, illalla soi puhelin yllätyin kun soittaja oli,perhe tutun vaimo ja pyysi että voisiko tulla yhden miehen kanssa pariksi tunniksi oli kapakassa tavannut jonkun ja nyt tarvis paikkaa missä voisi naida. Olin hiukka hämilläni kun tutun rouva vieraissa.mutta suostuin. Ei mennyt kun puoli tuntia niin ovikello soi,rouvahan se pienessä ja mies hiukkan enemmän. Kohteliaasti vei makuupussin keittiöön ja jätin sängyn nille. Jumalauta sain katsella niiden touhuja ihan vapaasti. Eeva sai tehdä töitä että sai kaverilla seisomaan.ei ollu eevalla ekaa kertaa kulli käsissä. työ tuotti tulosta,kaverilla seisoi kun puhelin pylväs. Uskomaton näky kun kaveri lykki takaa rauhallista tahtia kun kylä seppä.eevakin viku kun kumilelu. Jumalauta rupesi panettamaan.ne sai homman hoidettua,mies pyysi vettä ja mentiin kaikki tupakalle. Eeva oli hiukka nolona,ja sanoi että pysyyhän tämä vain meidän välisenä. lupasin tietysti pitää asian omana tietona,mistä Eeva oli helpottunut,kiitteli kämpän lainaamisesta ja sanoi että jos jotenkin voisi korvata kämpän lainan. Mies tilasi taksin ja lähti. Eeva kävi suihkussa ja rupesi pukemaan.

Minulla puntti kovana katsoin että taisin jäädä oman käden varaan. Onni oli myötä eeva jolla jo ikää 60v.pysähtyi ja tokasi herran jumala sinullahan seisoo. Siihen oli pakko sanoa olis ihme jos ei olisi ,sentään livenä sai katsella kun kaveri panee onnensa kukkuloilla. Eeva hiukka häkeltyi ja änkytti että tekisikö sinun mieli tälläistä vanhaa akkaa. Siihen minä että vaikka heti. Eeva tuli eteeni seisomaan ja laittoi käden puntin päälle ja kokeili kalua housujen läpi,ja sanoi ei tämän ikäisellä naisella ole varaa olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi jos nuori mies haluaa nousta tällaisen akan selkään,ja alkoi kaivaa kalua esiin.herrajumala sun kulli on kova kuuma. katseli kalua käsisään ja veteli nahkaa rauhassa edestakas. komea pojalla vehe. laskeutui povileen ja otti poskeen. en voinut muuta kun nojata seinään ja täristä eevan käsitelyssä.vittu teki hyvää.eeva nousi ylös ja otti pikkuhousut pois nosti hameen ja meni pöydälle mahaleen siinä se oli upea perse pystyssä vartumassa kullia. No nyt poika saat panna niin paljon jaksat,älä laske sisään ettei ukko vaan tajua jos värkki on täynnä ja se valuu pitkin. otin kullin käteen ja aloin asetella sitä pilluun jota oli jo äsken pantu kunnolla. pääsin hitaasti sisälle. Eeva vaan mumisi että hyväjumala mitä me oikein tehdään mutta nai vaan. Paukutin Eevaa olan takaa.

Eeva halusi sänkyyn kun pöytä oli niin kova että sattuu jalkoihin.eeva meni sängylle jalat levällään.oli upeaa kulli tanassa mennä perässä. Paneminen jatkui kuiskasin Eevan korvaan, että taitaa narttu olla kiimassa. siintähän se innostui panemaan hulluna. sanoi että puhu vaan rumia kiihottaa, jatkoin että nyt huora saa kyrpää. Nyt Eeva jo vaati että, että jumalauta nyt siemennät nartun eli sain luvan laskea sisään. vedin kullin ulos kuumasta pillusta. Käytiin vielä tupakalla ja eeva hyväili samalla kalua ja poskeen oton jälkeen oli ase taas työ kunnossa. Panin sitä vielä kerran sinä yönä. sitten tuli lähdön hetki ja Eeva kysyi oletko huomenna kotona jos narttu tulee taas kiimaan. Sen jälkeen me naitiin aina parikertaa viikossa ja sain jopa myöhemmin painaa sitä kakkoseenkin,iästä huolimatta kiimainen tapaus se oli.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot