SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Samuli teki minusta kiimaisen ja kyltymättömän lutkan
Laatija Herkkupeppu / herkkupeppu ( at ) offtherecordmail.com
Julkaistu 31.07.2017
Teksti

Olen nyt 30-vuotias, alun perin mies mutta sittemmin feminiinisen puoleni löytänyt ja kiimastaan kyltymätön pikku narttu. Päivä, jona elämäni muuttui, oli keskikesällä pian sen jälkeen, kun olin eronnut pitkäaikaisesta tyttöystävästäni ja muuttanut yksin asumaan uuteen asuntoon kotikaupungissani. Luultavasti tapahtumien kulkuun vaikutti sekin, että olin pitkään ollut seksuaalisesti puutteessa, koska eroprosessi kesti oman aikansa enkä edes sen jälkeen ollut saanut tilaisuuksia purkaa pitkään kyltynyttä himoani muulla kuin tyydyttämällä itseäni.

Joka tapauksessa olin pian muutettuani päätynyt samassa kerroksessa asuvan miehen kanssa porraskäytävässä juttusille niistä näistä. Samuliksi esittäytynyt uusi naapurini oli ulkoisesti jotain aivan muuta kuin mihin olin omassa ystävä- ja tuttavapiirissäni tottunut, mutta hän oli heti ensimmäisestä kerrasta lähtien suhtautunut minuun lämpimästi ja ystävällisesti - jollain vaivaannuttavalla tapaa minusta tuntui, että hän katseli minua jollain erityisellä tavalla ikään kuin mitaten minua tarkkaan silmillään myhäillen joka kerta päästäni varpaisiin. Mutta en antanut sen häiritä, koska hän oli ainoa naapuri, johon olin luonut jonkinlaisen kontaktin ja hän oli joka kerta yhtä hyväntahtoinen minua kohtaan. Ulkonäöltään hän oli kookas ja roteva, näkyvästi lihaksikas ja erittäin miehekäs yli 40-vuotias duunariäijä, mikä sai minut väkisinkin hieman hermostumaan hänen kanssa puhuessaan, koska en ollut tottunut viettämään hänen kaltaisten miesten kanssa aikaani. Hänellä oli myös maskuliinisen karhea partakarvoitus, jota hän selkeästi ajoi päivittäin, mutta jota oli selkeästi mahdotonta saada koskaan kuriin. Ystävällisyydestään huolimatta hän oli myös karski puheiltaan. Mutta opin häneltä hetkessä monta hyödyllistä asiaa kerrostalostamme ja sen käytännöistä, joista hän kertoi kärsivällisesti ja perusteellisesti minulle.

Eräänä iltapäivänä törmätessäni käytävässä Samuliin hän kysyi minulta joko olin varannut itselleni saunavuoron talon saunasta, joka kuulemma oli todella hyvä. Vastattuani kieltävästi hän kysyi haluaisinko tulla hänen kanssaan tänä iltana kokeilemaan saunaa, sillä hänellä oli kuulemma talon paras eli päivän viimeinen vuoro, jolloin oli mahdollisuus saunoa rauhassa niin pitkään kuin halusi muiden häiritsemättä. Vaikka Samuli ei vaikuttanut aivan oman ystäväpiirini kaltaiselta persoonalta, en epäröinyt hetkeäkään vastatessani, että tokihan minä näin lämpimän kesäpäivän lopuksi mielelläni lähtisin saunomaan. Ja olisihan se vaikuttanut suorastaan töykeältä vastata kieltävästi hänen tarjoukseensa. Joten sovimme näkevämme saunalla iltayhdeksältä.

Tavatessamme illalla saunalla minua hieman kieltämättä hermostutti, sillä tuntui jännältä mennä saunomaan tällaisen raavaan duunarimiehen kanssa, jota en edes millään tapaa tuntenut. Olin aina tuntenut oloni jotenkin vaivautuneeksi ja vieraaksi ns. äijäporukassa, vaikka heterona olin itseäni aina pitänytkin, ja kuunnella usein karskia ja härskiä juttua, johon en itse oikein osannut vastata millään tapaa. Saapuessani saunalle mietin jo hetken mielessäni olikohan tämä nyt ollenkaan hyvä idea, kun Samuli oli minua vastassa ja leveän itsetietoisesti hymyillen jonkinlainen pilke silmäkulmassaan katseli kuin arvioiden minua hämmentävällä tavalla, joka sai minut kokemaan entistä erilaisemmaksi ja pienemmäksi häneen nähden. Hän itse seisoi saunan ulkopuolella sen sijaan jämeränä ja maskuliinisena vahvat käsilihakset avoimesti esillä ja rinta pullistellen, mihin nähden tunsin itseni hoikaksi ja hennoksi poikaseksi. Hän kehotti käymään sisään ja seurasi itse jälkeeni perässä.

Saavuttuamme pukuhuoneeseen hän jutusteli rennosti ja reteästi karskiin tyyliinsä niitä ja näitä, mihin hermostuneena vastailin ja yritin kommentoida kykenemättä kuitenkaan käyttämään likimainkaan samanlaista kieltä kuin hän. Pelkäsin, että häntä alkaa häiritsemään se, mutta hän pysyi kaiken aikaa yhtä ystävällisenä ja suhtautui minuun aivan samalla tavalla kuin tähänkin asti. Riisuutuessamme saunaa varten aiemmat tuntemukseni kuitenkin vain vahvistuivat. Siinä missä hänen roteva kroppansa osoittautui vieläkin trimmatummaksi ja miehekkäämmäksi kuin olin kuvitellut sixpack-rintalihaksineen ja karvoituksineen, alastomana oma kehoni tuntui hennolta, hoikalta ja siloiselta hänen rinnallaan. Tunsin myös hämmentyväni avatessani ponnarilta pitkät hiukseni ja vapauttaessani ne avoimiksi. Se ei kuitenkaan selkeästikään häirinnyt häntä millään tapaa vaikka huomasinkin hänen kiinnittävän asiaan väkisinkin huomiota ja katselevan minua. En voinut myöskään olla itse huomaamatta pikavilkaisulla sitä, että hänellä oli kookas ja miehekäs aseistus jalkovälissään, mutta tuolla alueella vain ilmeisen tarkkaan trimmattu karvoitus, mikä entisestään tuntui tuovan hänen varustustaan näkyvämmin ja massiivisemmin esiin. Muistan ajatelleeni, että niin kai sitä duunariporukoissa sitten on tapana korostaa miehisyyttään. Samuli tarjosi minulle saman tien vahvan oluen ja otin sen mukaani siirtyessämme saunatilojen kautta löylyhuoneeseen.

Sauna oli tosiaankin mainio, kuten Samuli oli mainostanutkin. Hän jutusteli karskiin äijätyyliinsä, mihin minä entistä ujostuneempana yritin vastailla. Huomasin jälleen saunassa vilkuilevani hämmentyneenä hänen lihaksikasta ja miehekästä kroppaansa, joka näytti niin erilaiselta kuin oma hoikka ja melkoisen raamiton vartaloni. Havaitsin väkisinkin samalla, miten muun kehon ohella hänen peniksensä oli saman linjan mukainen eli valtava. Juuri sillä hetkellä hän huomasi tämän, mutta hymyili vain itsetietoisesti ja kuin myhäilevästi minulle takaisin, mikä sai minut nolostumaan jäätyäni kiinni tuollaisesta. En edes ollut mielestäni tehnyt sitä millään tapaa seksuaalisessa mielessä, mutta ero oli niin valtava, etten voinut olla vertailematta meitä tässä hämmentävässä tilassa ja saunaseurassa keskenään.

Hänen heitettyään päivän toistaiseksi kuumimmat löylyt tunsin, että minun on pakko päästä suihkuun, joten pakenin lauteilta. Aistin intensiivisen katseen perässäni, mutta en tiennyt mistä siinä oli kyse. Seuraavien löylyjen aikana aloimme keskustella saunan historiasta, mikä sai minut rentoutumaan, koska tunsin, että löysimme nyt enemmän yhteistä jaettavaa ja keskusteltavaa, johon minullakin olisi jotain sanottavaa. Joimme hänen tarjoamiaan vahvoja oluita pari lisääkin, minkä myötä hämmennykseni alkoi kaikota kokonaan tämän myötä ja nautimme löylyistä toden teolla. Siirtyessämme suihkutiloihin Samuli jatkoi saman aiheen tiimoilta:

- Yksi vanhoista saunaperinteistähän on muuten myös aina ollut se, että saunojat auttavat pesemään toisensa. Mun mielestä se on aina ollut arvostettava tapa. Sopiihan sulle, että mekin tehdään niin?

- Totta kai, vastasin hänelle hieman yllättyneenä.

- Hyvä! Aloita sä vaikka sitten pesemällä mun selkä, jos vaan sopii?

Toki tämä tuntui minusta hämmentävältä, vaikka en halunnutkaan näyttää sitä hänelle, sillä en ollut varmastikaan koskaan pessyt kenenkään toisen miehen selkää. Tartuin kuitenkin pesusieneen, levitin siihen reilusti saippuaan ja otin sen käteeni. Hän kääntyi selin minuun odottamaan pesua, joten arasti vein pesusienen hänen lihaksikkaalle kropalleen ja aloin varovasti pesemään hänen selkäänsä tehden pyörittäviä liikkeitä pesusienellä. Hän tuntui valtavalta urokselta edessäni, mikä sai minut hämmentymään pesiessäni hänen kroppaansa tällä tavoin, sillä hänen timmi kehonsa aiheutti väkisinkin minussa jonkinlaista kummallista ihailua kuljettaessani pesusientä hänen selällään ja sen jälkeen vahvoilla lihaksisilla käsivarsilla samalla, kun saippua valui hänen kehoaan pitkin alas suihkuhuoneen lattialle. Tuntui entistä kiusallisemmalta jatkaa tätä niin kauan, kunnes hän teki selväksi, milloin riitti ja kiitti minua kertoen samalla, että nyt olisi minun vuoroni kääntyä selin pestäväksi.

Tunsin jostain syystä vatsaani nipistelevän kääntyessäni selin häneen päin ja aistiessani hänen katselevan tarkkaan silmillään tarpeettomankin pitkään alastonta vartaloani, joka tuntui hänen edessään sillä hetkellä kaikkea muuta kuin miehekkäältä. Hän saippuoi rauhassa pesusienen. Sen jälkeen alkoi voimakkain liikkein sekä sienellä että toisella kädellään hieroa selkääni intensiivisellä tavalla, joka sai minussa kaikeksi yllätyksekseni aikaan suurta mielihyvää, jota yritin olla tuomatta millään tapaa esiin. Hänen tyylinsä oli täysin toisenlainen kuin minulla, sillä hän kirjaimellisesti hieroi minua saaden hengitykseni syvenemään. Samuli tarttui välillä niskaani ja olkapäihini sekä hieroi sieltä voimakkailla käsillään niin, että tunsin oloni rentoutuvan entisestään. Se kaikki tuntui niin hyvältä, että antauduin suosiolla hänen käsittelyynsä.

Hän siirtyi hetken päästä takaisin selkääni ja jatkoi entistä intensiivisempää hieromistaan, mikä alkoi aiheuttaa minussa hämmennyksekseni jopa seksuaalissävytteisiä tuntemuksia, jollaisia en ollut koskaan aiemmin kokenut kenenkään miehen aikaansaamina. Minua hävetti asia, joten yritin vain salata sen ja annoin hänen jatkaa työtään. Vähitellen hän hivuttautui kohti vyötäröäni sivellen suurilla kämmenillään minua sieltä ja hieroen vahvoilla peukaloillaan alaselästä, mikä tuntui ihanalta. Yhtäkkiä tajusin, miten kaluni alkoi samalla hieman kovettua. Hävetti vietävästi, mutta en tiennyt mitä tekisin, koska hän kehotti ystävällisesti minua vain rentoutumaan, joten en tehnyt mitään, mutta seisokki koko ajan vain paheni yhtä lailla kuin hengitykseni muuttui jatkuvasti raskaammaksi.

Seuraavaksi tunsin, kuinka hänen kätensä laskeutuivat paljaille pakaroilleni ja alkoivat hieroa niille saippuaa pyörittelevin ja voimakkain liikkein. Huomasin samassa huokaisevani syvään. Kaikki tuntui todella hyvältä, mutta minua hävetti aivan vietävästi koko tilanne enkä osannut tehdä mitään vaan annoin hänen jatkaa. Tunsin hänen käsiensä liikkeiden muuttuneen peittelemättömän eroottisiksi hänen ahnaasti hieroessaan siloisia pakaroitani niillä. Samassa tajusin, miten koko kroppani värähti hänen käsissään ja suustani pääsi kiihottunut huokaus, joka oli muuttunut nyt selkeästi kuultavaksi äännähdykseksi. Vatsassani oli enemmän perhosia kuin koskaan elämäni aikana etenkin, kun tämä kaikki tapahtui niin, etten edes nähnyt vaan ainoastaan tunsin, mitä selkäni takana tapahtuu. Kaikki tuntui unenomaiselta enkä enää itsekään tiennyt, mitä tässä oli tapahtumassa.

Yhtäkkisesti Samuli heitti pesusienen nurkkaan käsistään ja sanoi:

- Pysy siinä paikallas hetki!

En nähnyt mitä hän teki, mutta kuulin hänen purskuttavan ilmeisesti jostain tuubista jotain. Odotin kauhuissani mutta kiihottuneena enkä olisi voinut kuvitellakaan kääntyväni katsomaan, koska minua hävetti niin paljon. Seuraavaksi hän tuli takaisin taakseni vieden toisen kätensä nyt määrätietoisesti ja hallitsevasti vasemmalle rinnalleni samalla, kun tarttui puristaen niin lujaa ja uskomattoman kiihottavasti kämmenellään oikeasta pakarastani, että huomasin inahtavani taas ääneen. Hän siveli vasemmalla kädellään nänniäni saaden minut säpsähtämään ja vei oikean kätensä pepulleni levittäen sitä peukalonsa ja keskisormensa avulla auki. Olin kuin sulaa vahaa hänen käsissään, pakko se oli myöntää, vaikka en ollut koskaan tehnyt mitään tällaista, ja halusin vain hänen jatkavan, vaikka tunsin kaiken tämän olevan äärimmäisen rivoa ja tekevän minusta jotain sellaista mitä en ollut ikinä kuvitellut.

Kun hän alkoi voiteella kostellulla etusormellaan hyväilemään minua sivellen sillä peppuani ja hellästi mutta määrätietoisesti upottaa sormeaan sisääni, tunsin tulevani hulluksi himosta häntä kohtaan. Ynisin ujosti ja huokailin syvään kiemurrellessani avuttomana hänen otteessaan. Samassa hän painautui selkääni kiinni koko kropallaan, jolloin tunsin hänen ison ja paksun kovana seisovan kullinsa vääntyvän pystyssä päin kohti alaselkääni, jolloin perverssillä tavalla tajusi, mihin tässä oltiin menossa. Hän upotti kuitenkin voidellun etusormensa peppuuni saaden taas koko kroppani värähtämään sekä toi karhean parransänkensä ympäröimän suunsa niskalleni ja alkoi näykkäilemään ja suutelemaan sitä ahnaasti. Kun hän upotti sormensa syvemmälle sisääni, voihkaisin lähes naiselliseen ääneen voimatta enää mitään muutakaan ja keskityin pelkkään tähän hetkeen. Kiemurrellessani huomasin työntäväni takapuoltani entistä estottomammin kohti hänen sormeaan hänen karhean parransänkensä raapiessa niskaani samalla, kun hän suuteli himokkaasti sitä ja näykki kiihottavasti korvaani.

- Just niin, tyrkytä sitä persettä mulle, hän komensi matalan möreällä ja seksikkäällä äänellä kuiskien.

Joka kerta, kun hän nipisti kovettunutta nänniäni tai näykkäisi suullaan minua niskasta, koko kehoni säpsähti nautinnosta enkä voinut kuin tehdä mitä hän käski työntäen peppuani kuin pikku lutka häntä vasten. Kiihotukseni täydensi se, miten hämmentävästi tunsin kaiken aikaa hänen kivikovan jättikyrpänsä hieroen täydessä erektiossa selkääni.

- Ja voihki ihan vapaasti vaan, kun siltä kuitenkin tuntuu. Kyllä mä näen, miten sä tykkäät tästä, hän jatkoi tuhmia puheitaan ja sai minut vain entistä kiihkeämmäksi.

Vapauduin voihkimaan hänen edessään entistä estottomammin hänen nussiessaan minua samalla sormellaan.

- Mhhhhhhhh....ahhhhhh.... mnmmmmmmmmm...

- Tätäkö sä oot vailla? Niin mä oon vähän arvellutkin, kun oon sua katsellut... Kyllä mä kuule munankipeän nartun aina tunnistan!

Hänen härskit puheensa saivat minut häpeämään etenkin, kun ne kiihottivat kaiken aikaa minua entisestään siitäkin huolimatta, että hän kutsui minua 'nartuksi'. Hänen miehekkäässä käsittelyssään ja otteessaan voihkiessaan kieltämättä oli aika vaikeaa sillä hetkellä ajatellakaan itseäni edes miehenä.

- Tuo kätesi tänne taakse ja kokeile, hän komensi ja vei käteni kohti kivikovaa kyrpäänsä, minkä koskeminen toi perhoset taas vatsaani pörräämään. Kalu tuntui valtavalta sormissani.

- Tunnetko sä sen ison kovan kullin? Sitäkö sä oot vailla, niinkö?, hän tivasi ja huomasin yniseväni välittömästi hänelle kiihkossani:

- Mhhhhhhh... mniiiiin, voihkin avuttomana ja tajusin himoitsevani tuota isoa ylvästä elintä.

- Mut kuulepas, jos mä lupaan nussia sillä sulta tajun kankaalle, niin lupaatko sä ottaa sen suuhusi?

Tajusin sillä hetkellä, mihin olin tässä ajautumassa enkä tiennyt mitä vastata samalla, kun huokailin ja hengitin syvään kaiken nautintoni keskellä. Tehostaakseen uutta kysymystään hän nipisti minua samalla vasemmasta nännistä ja tivasi entistä määrätietoisemmin:

- Mitäs sanot, annatko sä mulle sit suuhoitoa, jos mä hoitelen tän sun kiinteän tiukan peppusi ekstaasiin? Vai lopetetaanko koko juttu tähän, mitä?

- Mmmhhhjoooooooo, vaikersin epätoivoisena kiihkoni keskeltä.

- Sillä lailla, se on sovittu sitten! Lupaus on lupaus ja siitä pidetään kiinni! Niinhän sitä sanotaan, että ei se oo mikään lutka, jollei se munaa ime. Arvasinhan mä, että sä oot just sellainen tapaus, Samuli retosteli itsetyytyväiseen sävyyn.

Hän lopetti hyväilemiseni, veti sormensa sisältäni ja vetäytyi minusta kauemmas kuitenkin kroppaani samalla ihaillen ja himokkaasti sivellen. Kääntyessäni huomasin, etten pystynyt edes katsomaan häntä silmiin, mutta jo seisokkini kertoi sen, miten kiimaisena kävin ja miten hänen miehekäs lihaksikas ja alaston vartalonsa ensimmäistä kertaa juuri sillä hetkellä aiheutti minussa suunnatonta miehen- ja kullinhimoa. Punastuin häpeästä kauttaaltaan ja tunsin olevani avuton hänen edessään. Samuli sen sijaan näytti voitonriemuiselta ja äärimmäisen tyytyväiseltä. Hän tarttui hellästi mutta omistavasti kädellään pakarastani ja ohjasi minut kohti pukuhuonetta selventäen samalla:

- No niin, narttu. Siirrytäänpä sitten tonne pukuhuoneen puolelle, niin pääset näyttämään, miten sä imet sitä kullia.

Hieman kauhunsekaiset ajatukset pyörivät päässäni ja yritin jo hetken keksiä pakokeinoa koko tilanteesta, mutta samalla tiesin, että sitä tuskin olisi. Kävellessämme kohti pukuhuonetta hän puristeli kädellään pakaraani, mikä tuntui toisaalta taas sillä perverssillä tavalla niin hyvältä, että tiesin myös haluavani tänä iltana hänen työntyvän sisääni ja nussivan minua valtavalla kalullaan.

Pukuhuoneessa hän kävi laukullaan ja asettui suurelle ja mukavalle vettä hylkivälle oleskelutuolille istumaan alasti koko komeudessaan. Seisoin alastomana häpeissäni ja hämmentyneenä hänen edessään, kun hän heitti jalkojeni juureen naisten stringit ja komensi:

- Pue noi päälles, narttu. Ja käy kontilles siihen lattialle.

Perhoset pörräsivät taas vatsassani, sillä tämä kaikki alkoi käydä niin hämmentäväksi ja perverssiksi, etten ollut uskoa sitä todeksi. Vaivautuneena ja nolostuneena huomasin liu'uttavani valkoiset stringit jalkaani, jossa niiden poikkeuksellisen suuri etuosa peitti edelleen seisovan penikseni ja jotka takaosasta painautuivat tiukasti peppuvakooni kiinni. Vielä hämmentävämpää oli se, että tunsin yllätyksekseni kiihottuvani entisestään pitäessäni niitä jalassani ja ollessani tuon maskuliinisen miehen edessä niissä.

- Kontilles siihen, lutka. Mä haluan katsella, miten hyvin ne sopii sulle, hän käskytti.

Tunsin kiimani vain nousevan, kun esittelin siloista peppuani stringeissä hänelle ja tottelin, kun hän käski minun työntävän persettäni entistä paremmin esiin. Hetken häivähdyksenä ihmettelin, mihin ihmeeseen olen oikein lähtenyt mukaan ja suostunut, mutta himo vei hetkessä taas voiton.

- Vittu sä näytät hyvältä, narttu! Noi stringit sopii sulle kuin ne olis luotu sun pepullesi! Sua ei varmaan haittaa, jos me ajetaan sun pieni parransänkesi myös kokonaan pois. Konttaapa sit tänne sedän luo ja käy polvilles siihen eteen, hän myhäili karskiin tyyliinsä ja nautti vallantunteestaan silmin nähden.

Kun pääsin hänen jalkojensa eteen, huomasin nielaisevani järkytyksestä ja siitä, miten pieneksi tunsin itseni hänen miehekkään lihaksikkaaseen kroppaansa nähden. Hän otti pöydältä partavaahtoa ja partaterän sekä hetkessä ajoi leukani siloiseksi. Sen jälkeen hän pyyhki kasvoni pyyhkeellä.

Avuttomuuteni vain kasvoi nähdessäni hänen ison paksun kalunsa täydessä erektiossa ja terska paljaana edessäni odottamassa sitä, että upottaisin sen suuhuni. Nöyrän epäuskoisena katsoin sitä ja hänen silmiään kysyvästi ylöspäin lattialta tietäen, mitä olin erehtynyt hänelle lupaamaan. Hän sen sijaan tiesi, että olin mennyttä poikaa ja hymyili pilkallisen tyytyväisenä minulle kannustaen:

- Sillä lailla, typy. Sua on ilo katsella täältä ylhäältä siinä lattialla. Sit mä haluan nähdä, miten sä upotat tän kullin suuhusi niin kuin sä lupasit. Tartu rohkeesti kiinni vaan.

Kuuliaisesti hermostuksesta täristen vein käteni hänen isolle kyrvälleen ja aloin varovasti liu'uttaa kättäni sen varrella epäuskosta lamaantuneena.

- Oot sä varmaan kullia ennenkin imenyt noilla paksuilla pusuhuulillas, etkös vaan? Osaat varmaan käyttää kieltäs samalla, kun lutkutat sitä, hän yllytti ja sain minut punastumaan häpeästä tajutessani, miten hän oli minua alusta alkaen mitä ilmeisimmin katsellut ja arvioinut.

Yhtä epäuskoisena kuin tähänkin saakka vein arkaillen kasvoni kohti tuota kivikovana erektiosta seisovaa kiihotuksesta kiiltelevää kullia ja haistoin sen perverssin ominaistuoksun sieraimissani. Tiesin hänen katselevan koko ajan minua ylhäältä päin ja tunsin itseni avuttomaksi hänen suuren lihaksikkaan kroppansa edessä. Tiesin, etten voisi tässä tilanteessa enää perääntyä. Suljin silmäni ja lipaisin kielelläni varovasti jäykän kullin vartta maistaen eritteiden peittämän ihon maun suussani. Aloin nöyrästi ja arasti nuolla jänteikkään elimen vartta uskaltamatta kuitenkaan vielä terskalle.

- Voi kun sä näytät söpöltä siinä, kun sä nuolet sitä kyrpää kuin tikkaria. Jatka samaan malliin vaan, mut lopeta se kiusaaminen ja vie se kieli jo sinne terskalle, niin pääset maistamaan kunnolla sitä namia, hän komensi ja osoitti olevansa jo kärsimätön.

Suljin silmäni ja nuolin kerta toisensa jälkeen ylempää, lopulta vieden nöyränä lipovan kieleni terskalle ja maistaen sen suolaisenmakean maun suussani ja jatkaen tätä uudelleen ja uudelleen. Olin tosiaankin nuolemassa minulle tuntemattoman miehen kyrpää ja maistelemassa sen makua, tajusin, enkä voinut kuin säpsähtää kauhusta. Sen pidempään en ehtinyt asiaa kauhistella, sillä Samuli tarttui kärsimättömänä minua lujasti hiuksista, kohdisti kasvoni katsomaan häntä silmiin ja upotti eritteisen, kivikovan kullinsa terskaa ja vartta myöten suuhuni, jonne annoin sen vaistomaisesti upota niskoittelematta hetkeäkään vastaan.

- Nyt loppui se lipominen! Ala imeä sitä kyrpää, huora, Samuli käski voimansa tunnossaan, ja jatkoi:

- Ja katso mua silmiin, kun sä lutkutat. Tajuatko?

Tunsin kadottavani entistäkin vain enemmän kontrolliani kaikkeen ja alistuvan jatkuvasti vain lisää hänen edessään, mutta tiesin, että minun oli toteltava ja pidettävä lupaukseni. Aloin nöyränä imeä kullia maistaen sen koko maun suussani ja antaen hänen ohjata päätäni, kun kalu liukui edestakaisin suussani hänen tiukasti pitäessään hiuksistani kiinni. Samulin ote alkoi pian rentoutua hänen nauttiessaan tilanteesta silminnähden ja katsellessaan minua suoraan silmiin myhäillen vallastaan ja kontrollistaan minuun. Imin ja lutkutin kuin mikäkin huora.

- Ahhhhhhhh... sillä lailla, söpöliini... sulla on oikein kullinimijän huulet... mmmmmmmmhhhhhh... noihin kun saatais vielä vähän huulipunaa, niin sua ei erottais tytöstä enää millään, hän vietteli minua karskeilla puheillaan, jotka jollain kieroutuneella tavalla samalla kiihottivat minua.

Tunsin häpeäväni itseäni koko ajan enemmän katsellessani koko ajan häntä alistuneena silmiin ja imiessäni hänen valtavaa kyrpäänsä, joka tuntui täyttävän koko suuni. Hän työnsi sitä tietoisesti yhä syvemmälle ja syvemmälle, kunnes tunsin tukehtuvani siihen ja aloin kakoa niin, että vedet tulivat silmiini hänen vain naurahtaessaan tyytyväisenä. Tunsin itseni pieneksi ja avuttomaksi, mutta kiimastaan kiinni jääneeksi nartuksi, joka ei mahtanut tilanteelle enää yhtikäs mitään. Nieleskelin kakomisestani syntynyttä sylkeä ja hänen eritteitään voidakseni jatkaa hänen tyydyttämistään kuuliaisesti.

- Lurpsuta lurpsuta, lutka, hän ivaili kiusakseni kaikesta imemisestä ja kakomisesta syntynyttä ääntä, ja jatkoi:

- Ja nuole sitä vartta samalla kielelläs, kun imet. Mmmmmhhh... Just noin... Osaathan sä... Osaathan sä...

Toteutin tuossa tilassa hänen pienimmänkin toiveensa ja tunsin olevani tuon maskuliinisen miehen ja hänen valtavan kyrpänsä armoilla hänen vain häpäistessään ja halventaessaan vapaasti minua kaiken aikaa.

- Tähän sut on tarkoitettu... Ahhhhhhhh... Ime sitä munaa... Mmmhhh... Senkin pieni likainen kullinlutkuttaja!

Luultavasti yli puoli tuntia kestäneen suihinoton ja loppumattomien minua alistavien kommenttien jälkeen Samuli ei vieläkään ollut lauennut, vaikka hänen massiivinen kullinsa oli taukoamatta yhä kivikovassa erektiossa, mikä väkisinkin herätti minussa kunnioitusta. Yhtäkkiä hän veti kalunsa suustani ja sanoi määrätietoisesti:

- Hyvä tyttö, sillä lailla... Oot tainnut lutkuttaa munaa aika lailla elämäs varrella, kun näytät osaavan hommas ja maistuu noin hyvin? Kuinkas montaa kyrpää sä oot imenyt, lutka? Sano vaan suoraan mulle, Samuli tivasi.

Valahdin epäuskosta ja häpeästä punaiseksi hänen olettaessaan, että tämä olisi minulle aivan normaalia toimintaa. Ristiriitaista kyllä, minua hävetti myös tunnustaa kaikessa alistuneisuudessani, että tämä oli minulle ensimmäinen kerta koskaan, vaikka olin juuri ottanut poskeen kuin kokenut huora. En siksi saanut muuta kuin kaottua jotain epämääräistä:

- Ee-een mä... tota... ee-ei mulla oo ollut... tapana...

- Älä nyt viitsi esittää, ei tollaisia temppuja nyt kukaan harjoittelematta opi! Hyvin sut on koulutettu. Toivottavasti sä oot sentään puhdas?, hän alkoi jo tivaamaan entistä suuremmaksi häpeäkseni.

- Oo-oooon... oon tosiaankin... mä lupaan sen, vaikersin epäuskoisena.

- No hyvä niin, parempi ollakin, Samuli sanoi painokkaasti. Itse en ollut edes ajatellut koko asiaa, vaikka olin juuri imenyt hänen kyrpäänsä sydämeni kyllyydestä... Tajusin, kuinka himojeni riettaasti vieteltäväksi olin oikeasti ajautunut.

- No mut sit saat lutka palkkiosi, mitä sä oot koko ajan odottanut, Samuli myhäili itsetyytyväisenä ja hymyili minulle perverssi katse silmissään.

Tiesin, mitä se tarkoitti ja tiesin, että sitähän minä olin viimeiset kolme varttia kyltymättömästi odottanut. Ja häpesin sitä kaikkea suunnattomasti, koska huomasin samassa kaluni taas kovettuvan jo ajatuksesta katsellessani hänen kovassa erektiossa seisovaa, suihinotostani ja eritteistä liukasta kyrpäänsä.

- Nousepa seisomaan siihen mun eteeni, Samuli komensi ja töin työtä käskettyä.

Hän nappasi liukuvoidetuubin, puristi siitä rasvaa oikean käden sormiinsa ja veti minut miehekkääseen syliinsä.

- Istu siihen mun jaloilleni sylkkyyn aluksi niin, että sun peppusi jää tähän jalkojen väliin ilmaan ja raota niitä stringejä, Samuli ohjeisti.

Tunsin itseni kuin siroksi tytöksi hänen valtavaan lihaksikkaaseen kroppaansa nähden asettuessani tuon uroksen syliin. Hän siirteli minua kuin pikkutyttöä, mikä tuntui lähes isälliseltä. En kokenut sillä hetkellä itseäni millään tapaa enää mieheksi.

- Noin.. Hyvä tyttö... Sitten voidellaan lutkan perse, Samuli jatkoi minusta huolehtimista, ja vei voiteella päällystetyt etu- ja keskisormensa määrätietoisesti avoimena tyrkyttämälleni anaalilleni upottaen ne helposti hetkessä sisään ja alkaen levittää voidetta sisälleni.

Voihkaisin kuuluvaan ääneen, joka omaksi yllätyksekseni oli kuin naisen suusta.

- Ohoh, sähän oot edelleen ihan liukas! Sun peppus taitaa olla kiimasta märkä jo valmiiksi?, Samuli naurahti.

Sen jälkeen hän tarttui miehekkäillä käsillään vartalostani ja nosti minut ylemmäs syliinsä, valmiina upottamaan kovan ison kalunsa avoimeen peppuuni.

- Varovasti, varovasti, voihkin ja anelin epätoivoisena ajatellen, miten peppuni neitsyyttä oltiin juuri viemässä ja miten kokematon olin ottamaan noinkin valtavan kyrvän sisääni.

Tuntui huumaavan perverssiltä olla isokokoisen ja lihaksikkaan miehen sylissä niin avuttomana ja katsella häntä lähietäisyydeltä. Hän nosti minut määrätietoisesti kyrpänsä päälle ja suurilla käsien lihasvoimillaan piti minua ilmassa niin, että pystyin vähitellen laskeutumaan pepullani hänen kyrvälleen samanaikaisesti, kun hän näykki suullaan kaulaani ja nännejäni saaden minut vinkumaan kuin lutkan. Tunsin, miten kova paksu kalu upposi sulavasti stringieni välistä ja täytti peppuni voihkaistessani kuuluvaan naiselliseen ääneen sen aiheuttamasta ennennäkemättömästä nautinnosta.

Koska olin hänen sylissään, kulli upposi syvälle peppuuni, mutta hän edesauttoi minua ratsastusliikkeeseen liikuttamalla hitaasti minua ylös ja alas kyrvällään. Oli pakko myöntää olevani sellaisessa seksuaalisessa ekstaasissa, jollaisesta en ollut osannut edes aiemmin kuvitella. Pakaroilleni siirretyt tiukasti venyvät stringit vain lisäsivät kiihottuneisuuttani. En välittänyt enää mistään muusta ja olin valmis heittäytymään vapaasta tahdosta juuri sellaiseksi pikku lutkaksi, jollaiseksi hän oli minua kutsunut ja alistanut. Sitä aloin uskoa itsekin olevani. Voihkin ja vikisin samalla, kun Samuli huokaili miehekkäästi nautinnostaan ja näykki suullaan minua ahnaasti.

- Uuuuhhhh... Sillä lailla, senkin pikku ratsutyttö! Ahhhhhh... Taidat tykätä, kun pääset ratsastamaan... ahhhhh... oikein isolla kunnon kyrvällä?, Samuli kiusoitteli enkä voinut kuin ynistä ja voihkia myöntäväksi vastaukseksi.

Kunnon ratsastuksen jälkeen Samuli ei kuitenkaan onnekseni lauennut vieläkään vaan nosti minut sylistään pois ja katseli kiihkosta sekaisin olevaa seksileluaan myhäilevän tyytyväisenä. Hän jatkoi alistamistani:

- Ja sit meet takas kontilles siihen lattialle. Naama lattiaan ja perse pystyyn, niin että mä voin katsella sun herkkupeppuas tässä.

Nöyränä ja kiimaisena tein saman tien mitä hän käski pyllistäen hänelle pystyssä olevaa peppuani, jonka vakoon stringit olivat jälleen asettautuneet.

- Sillä lailla... Hyvä tyttö... Raotapa nyt niitä stringejä niin, että setä näkee sun ihanan pikku nuppusi... Just noin... Aijai, kun sulla onkin hyvä perse, hän estottomasti jatkoi rietasteluaan ja minähän tottelin.

- Pyöritäpä vähän sitä peppua, huora. Just noin... Näytät tosi hyvältä siinä, hän jatkoi käskytystään, ja läpsäisi samalla lujaa minua pakaroille saaden minut vinkaisemaan kivusta ja nautinnosta.

- Katos katos, sä taidat tykätä, kun sua vähän läpsitään? Huh huh, oot sä aika pakkaus!

Hän jatkoi samaa vielä jonkin aikaa, kunnes sai show'stani tarpeekseen ja laskeutui itsekin lattialle taakseni ihailemaan lähempää persettäni. Hän alkoi raottaa kiimaista peppuani kaksin käsin läpsiessään ja kiihottuneena ihaillen samalla minua, mikä sai minut entisestään sekoamaan himokkaasta kiihkostani.

- Tekeekö noin kovasti mieli munaa, hä?, Samuli tivasi minulta enkä voinut epätoivoisena kuin anella häntä:

- Ynnngggghhh... Oo kiltti... Nai mua... Nai mua sun kyrvällä... Mä haluun, että sä nussit mua... Oo kiltti...

Lopulta hän uskoi ja tarttui kovaan kulliinsa. Hän painautui minua vasten ja upotti tuon ihanan valtavan kalun takaisin hiljaa sisääni ja aloitti rytmikkään liikkeen minun voihkiessani ja vinkuessani taas kuin lutka. Toisen kätensä hän vei nännilleni alkaen nipistellä ja hypistellä sitä kiihottavasti, toisen leualleni työntäen etusormensa suuhuni, mihin en osannut tuossa kiihkossa vastata kuin imemällä sitä kuuliaisesti. Sen jälkeen hän nussi minua sydämensä kyllyydestä niin, että voihkintani ja hänen sormensa lutkuttaminen yltyivät ennennäkemättömälle äänentasolle. En enää välittänyt, vaikka joku kuulisi tai katsoisi meitä sillä hetkellä verhottomasta pikkuikkunasta. Halusin häntä ja hänen kivikovaa kyrpäänsä enemmän kuin olin kiinnostunut mitä muut minusta ajattelisivat.

- No nyt saat lutka... uhhhhhh... sitä mitä sä kaipaat! Pumppaa sitä peppua vaan... ahhhh... mun kullia vasten ja näytä, miten... ahhhhhhhhh... sä palvot sitä, narttu.

Hän ei enää itse liikkunut vaan laittoi minut koko kroppaani myöten rytmikkäästi työntämään ja upottamaan persettäni hänen kovaa kaluansa vasten kuin minkäkin kiimaisen pikku lutkan. Tunsin takanani ivallisen tyytyväisen katseen, joka nautti kaikin siemauksin asemastaan ja näkemästään. En välittänyt vaan voihkin ja alistuin hänen omaksi seksilelukseen, kunhan vain saisin tuota jumalaista kyrpää lisää. Ja pitkään tuota nautintoa toki kestikin, vaikka ajantajuni olikin kadonnut jo aikoja sitten.

- Ahhhhh... Sillä lailla! Ja sitten, kun mä... uuuuuhhhh... otan sen pois sun perseestäs, aaaaahhhhh... saat luvan ottaa koko komeudun takas suuhus. Mmmmmmmhhhhh... Ja kun mä vedän sen ulos sieltä... uhhhhhhh.... niin avaat suus ja otat kieles esiin... Ahhhhhhh... tajuatko sä, lutka? ahhhh... mä haluan laueta sun naamalle ja suuhus... ahhhhhh...

Tajusin kiihkonikin keskellä, että se tulisi olemaan lopullinen häpäisyni. Mutta ei ollut enää tietä pois, joten voihkin nautintoni keskeltä:

- Mmmmmmmhhhh... mhhhjoooooo... ahhhhhh... totta kai... mmmhhhh... ihan mitä sä vaan... ahhhhhh... haluat!

Hetken kuluttua hänen valtava kyrpänsä tuntui paisuvan entisestään pepussani ja sain valtavan orgasmin liki huutaen naiselliseen ääneen nautinnostani. Ja hän veti kalun sisältäni ja siirtyi eteeni minun yhä ollessani kontillani ja nostaessani vain naamani lattiasta. Saman tien hän upotti koko paksun kullin syvälle suuhuni maistaessani oman takapuoleni maun kaikkien eritteiden seassa ja alkoi nussia minua suuhun antaumuksella. Sitä ei jatkunut minuuttiakaan, kun hän veti kullinsa ulos suustani. Tiesin mitä tehdä ja nöyrästi häntä silmiin katsellen avasin suuni ja toin kieleni esiin. Hän laukesi räjähtäen voihkien lujasti miehekkääseen ääneen ison määrän spermaa lentäessä kasvoilleni, kielelleni ja suoraan suuhuni. Nielaisin ja maistoin imelän suolaisen ja perverssin eritteisen maun paksun mällin päätyessäni kurkkuuni ja valuen ympäri kasvojani. En ollut koskaan kokenut mitään niin alentavaa ja nöyryyttävää. Se ei kuitenkaan päättynyt siihen, sillä Samuli pyyhki kullillaan kasvoillani olevia mällipaakkuja kohti suutani ja upotti kalunsa sinne uudelleen. Nuolin kiihkosta ja epäuskosta täristen hänen kyrpänsä puhtaaksi ja nielin kaiken, mitä suuhuni päätyi.

Samuli hymyili minulle takaisin niin perverssin tyytyväisellä ja omahyväisellä tavalla, että se katse on iskostunut loppuelämäksi mieleeni. Tiesin, että tästä naapuruudesta nautittaisiin vielä moneen kertaan vastaisuudessakin ja minä tulisin olemaan hänen seksilelunsa tästedes. Samuli teki minusta oman pikku lutkansa ja lopulta myös huoransa, joka on palvellut häntä monen vuoden ajan antaumuksella tuosta kesäisestä saunaillasta lähtien.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot