SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sirpan syövereissä
Laatija Kertoja
Julkaistu 04.06.2017
Teksti

Sirpa on ensimmäinen nainen, joka otti minulta suihin ja antoi panna pyllyyn. Toistaiseksi viimeinen myös. Muutenkin on suhteemme sangen vapaa estoista. Hän on neljävitonen, minua viitisen vuotta vanhempi, eikä kroppakaan ole aikoihin enää ollut missimitoissa. Nännit ovat sisäänpäin kääntyneet, niitä ei saa imemällä koholle. Kiva niitä on silti lutkuttaa. Takapuoli on tuhti mutta kauniisti päärynän muotoinen, ja muuallakin on mistä pitää kiinni.

Varsinainen asia, Sirpan pillu, on upea värkki. Märkää riittää mustien karvojen lomasta reilusti, pienet häpyhuulet ovat tummat ja roikkuvat reilusti. Klitoris löytyy helposti, ja sitä saa sekä nuolla että hieroa kunnolla. Se on hyvä. Ei tarvitse varoa, vaikka työntäisi vähän kovempaakin, kun itse on Sirpan suun helläntehokkaassa käsittelyssä.

Suhteemme alkoi jo kauan aikaa sitten, sangen romanttisissa merkeissä, mutta se puoli päättyi huonosti. Me emme oikein sopineet toisillemme, muuten kuin seksin suhteen. Eikä pelkän ankaran panemisen varaan oikein voi rakentaa yhteiselämää. Pidimme monen vuoden tauon tapaamisissa, mutta eräänä päivänä tavatessamme huomasimme, että pelkkä reipas nussiminen silloin tällöin sopi molempien elämäntilanteeseen ja aikatauluihin hienosti.

Niin sitten tapailemme itse aiheen merkeissä. Pari kertaa vierailuni osuivat Sirpan ryyppyiltoihin, ja silloin minä sain todella juhlia: sain valita minkä reiän vain. Tosin pyllyreikää piti varoa, sinne ei sopinut runnoa. Mutta ei minun siitä pitänyt kertoa, vaan Sirpan mökkeilystä.

Hänellä on mökki parin tunnin ajomatkan päässä, ja aina silloin tällöin olen heittänyt hänet sinne autolla, Sirpalla kun ei moiseen peliin ole varaa eikä oikein tarvettakaan. Kesälomat ja kesän viikonloput - ja kevään ja syksyn myös - hän viettää sangen tiiviisti mökillään. Jokin aikaa sitten, erään sangen ihanan yhdynnän jälkeen hän kysyi minulta, mitä tiedän hieromasauvoista ja geishapalloista.

Olin hiukan hämmästynyt, enkä tietenkään ole kovinkaan hyvin perillä moisista. Minulle on toistaiseksi riittänyt se, mitä partnerini ja itse olemme syntymälahjaksi saaneet. Mutta ei minulla tietenkään mitään moisia vehkeitä vastaankaan ole, sen puoleen. Sirpa kertoi miettineensä niiden hankkimista, mökkielämäänsä piristämään. Siellä kun kuulemma ei yksinäisellä naisella oikein ole paljonkaan tekemistä iltaisin, kun marjat on poimittu ja saunottu ja mitä muuta siihen nyt sisältyykään. - Geishapalloja voisi jopa kokeilla töissä, siellä voisivat asiakkaat olla ihmeissään, kun tädillä olisi niin sisäänpäin kääntynyt ja onnellinen ilme, hän naureskeli.

Sanoin, että menisi ostamaan moisia, ja kokeilisi. - Niinpä, vaan kun hiukan hävettää. Ehdotin kääntymistä joulupukin puoleen, johon vastaus tuli heti, että hän ei tunne muita pukkeja kuin minut. Lupasin siis hankkia. Sirpa oli seuraavana viikonloppuna lähdössä lomalle, ensin äidin luokse viikoksi ja sitten mökilleen.

Sen viikon kuluttua, sopivana iltana töiden jälkeen olin hommannut tavarat valmiiksi ja lähdin. Otin mukaani myös parranajokoneen ja kohtuullisen kokoisen kurkun, laatikon peräpyyhkeitä ja rasvaa. Reilua apteekin vaseliinia. Lisäksi purkki uuden sadon hunajaa, jonka olin vielä mikrossa lämmittänyt, joten se oli melkein yhtä juoksevaa kuin vesi. Ajellessani Sirpan mökille oli housujen ohjauspyörän välissä ahdasta, kun kertailin mielessäni kaikkea, mitä aikoisin tehdä.

Poikasena, ennen naisiin tutustumista, unelmoin pillusta, johon saisi kokeilla kaikenlaisten esineitten työntämistä, ja tietysti siitä, että sekä pillu että ympärillä oleva nainen pitäisivät kaikesta siitä puuhasta. Myöhemmin opin, että vaikka kaikki kohtaamani naiset ovat monessa asiassa erilaisia, ei kukaan oikein innostunut mistään esineistä. Paljon enemmän käyttöä on ainakin minulla ollut herkkyydelle, taidolle kuunnella miten nainen reagoi mihinkin temppuun. Varovainen eteneminen ja herkkyys, ne ovat olleet minun läksyni tässä asiassa.

Perille päästyäni kannoin pahvilaatikossa varusteeni mökille. Olin toki varannut muutakin mukaan, myös pullon viiniä, jotta Sirpan olisi helpompi päästä tunnelmaan. Itse en ottanut, aioin tulla vielä takaisin samana iltana.

Saunoimme, laitoimme vähän iltapalaa ja sen jälkeen Sirpa oli saanut viininkin lopeteltua. Olin kieltänyt avaamasta laatikkoa, siellä kun olisi yllätyksiä. Muutaman suudelman jälkeen Sirpa tuntui olevan valmis - hän ei yleensä tarvinnut paljonkaan esikäsittelyä, jos vain oli sopivalla tuulella.

- Yllätys toimii niin, että käyt siihen makaamaan selälleen tai kontilleen, ihan kuinka vain. Mutta sitten laitetaan tyyny niin, että et näe mitään, valmistelin lahjojeni antamista. Tämän ei ole tarkoitus sattua, joten voit koska tahansa pyytää lopettamaan. Tarkoitus on tehdä hyvää, joten voit rauhassa opastaa, kertoa mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Kädet joudut pitämään tietysti myös pois. Joudutko näyttämään tussuasi loman aikana? Viimeisestä kysymyksestä Sirpa tietysti arvasi, mitä tulossa oli, joten hän vastasi, että karvat saa ajella, vaikka kaikki.

Sirpaa jännitti selvästi, mutta kun hän oli heittäytynyt selälleen ja pääsin tutkimaan hänen tavaraansa, huomasin, että jännityksen lisäksi juttu taisi kiihottaa häntä. Olin varannut pyyhkeet, koska mökillä ei pääse alapesulle helposti, mutta näin saunan jälkeen niitä ei tarvinnut, vittu tuoksui puhtaalta.

Otin parranajokoneeni, sähkövehkeen, ja muotoilin ensin Sirpalle sydämen muotoisen tussun. Tulos ei ollut mielestäni kovin onnistunut, joten kokeilin pornomallien ja pikkubikineitä käyttävien suosiossa olevaa huutomerkkiä. Samalla ajelin reisistä ja häpyhuulista karvat pois. Tässä vaiheessa olin itsekin jo niin kovana, että pelkäsin etten jaksa viedä koko ohjelmaa läpi, vaan sorrun hyppäämään pukille.

Hillitsin itseni, ja levitin ohuen kerroksen hunajaa koko vitun ja peräaukon alueelle. Ja sitten nuolin sen pois - täytyyhän minunkin jotain hupia tästä saada. Jos ei muuta, niin suu makeaksi. Vaseliini osoittautui toiseksi turhaksi hankinnaksi, pillumehua riitti todella runsaasti. Hieroin sormillani klitorista, puristelin varoen pieniä, tai ei niinkään pieniä, häpyhuulia. Työnsin yhden sormen vittuun, sitten kaksi, kolme ja neljä. Varovasti koko kädenkin, mutta ei kovin syvälle.

Sitten levitin mehuja pyllynreikään. Levitin takapuolta, jotta pääsisin kunnolla käsiksi myös tänne, ja laitoin yhden tyynyn Sirpan takapuolen alle. Päätin sittenkin ottaa myös vaseliinia mukaan leikkiin, levitin sitä ensin anuksen ympärille reilun kerroksen. Sitten työntelin sormella rasvaa reiän syövereihin, ensin yhdellä, sitten kahdelle sormella. Enempää en uskaltanut tällä kertaa.

Käynnistin hieromasauvan ja sijoitin sen varovasti klitoriksen päälle. Se sai aikaan kiemurtelua, ja pyynnön painaa hiukan kovempaa. Tein tietysti työtä käskettyä. Hetken kuluttua siirsin päristimen sisälle pilluun ja hankailin sitä edes takaisin. Kiemurtelu senkun koveni, varsinkin kun välillä kävin tuikkaamassa riemunastaa.

Tätä riemua kesti hyvän tovin, mutta sitten aloin kyllästyä, joten painoin vehkeen Sirpan peräaukkoon, syvälle ja jätin sen sinne. Otin laatikosta kurkun ja näppärän perunankuorimaveitsen, sellaisen kääntyväteräisen. Siirsin sauvan takaisin pilluun ja kuorin kurkkua parikymmentä senttiä. Se oli huolella valittu, ainakin kaksi kertaa niin paksu kuin oma kullini. Olin myös katsellut jo valmiiksi, mihin asti kuorisin sitä ja että pää olisi sopivan muotoinen. Varuilta minulla oli myös toinen kurkku, miehenmittaa paksumpi sekin.

Ähinä ja kiemurtelu olivat suloista kuultavaa ja katsottavaa. Välillä Sirpa suorastaan haukkoi henkeä. Siirsin hieromasauvan takaisin Sirpan pyllyyn. Tällä kertaa en kuitenkaan painanut sitä kovinkaan syvälle. Halusin edetä loppuun saakka ja silloin on parasta olla varovainen.

Työnsin kurkun pään hitaasti Sirpan vittuun. Kysyin sattuuko, enkä saanut varsinaista vastausta, mutta tulkitsin huohotuksen siten, että saatoin jatkaa etenemistäni. Sauva surisi peräaukossa uupumatta - olin toki varannut lisää pattereita mukaan, mutta vauhti tuntui vielä riittävän.

Pääsin pikkuhiljaa edeten upottamaan melkein koko kuoritun osan Sirpan sisään. Vähän ennen omaa merkkiäni hän kuiskasi ettei halunnut sitä enää syvemmälle. Vedin vihannesta hiukan ulos, asetin käteni sen ympärille niin, että peukalon pää oli sopivasti klitoriksen kohdalla ja aloin varoen pumpata. Se oli vaikeaa, sillä Sirpa ei oikein voinut enää olla aloillaan vaan pomppi mukana niin, että aina välillä sekosin tahdista.

Tässä vaiheessa hieromasauvan patteri alkoi tulla tiensä päähän, sen ääni alkoi muuttua. Vedin vehkeen varoen ulos, jättäen kurkun sisään. - Nyt on minun vuoroni sanoin Sirpalle. - Pane silmät kiinni ja käänny kontilleen. Kun hän oli kääntynyt, käskin vielä sanoa, jos sattuu liiaksi.

Sitten ujutin kivikovan ja limaiseksi muuttuneen kullini pohjaa myöten Sirpan pyllyyn. Kurkkuun en enää ylettynyt, joten kysyin, vaihdanko sen hieromasauvaan. En jaksa enää kauan, tule vain pian, näin on hyvä. Joten aloitin loppurynnistykseni.

Orgasmini oli paras miesmuistiin.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot