SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sukkafetisistin elämänvaiheita osa III
Laatija Mrsockman
Julkaistu 02.09.2016
Teksti

Olen nykyisin 37 vuotias mutta tapahtuman ajankohtaan olin vasta 17 vuotta täyttänyt pojankloppi. Minulla on kaksi saman ikäluokan tyttöserkkua joiden kanssa vietimme kesälomia yhdessä. Tiina oli tuolloin 16 v ja Kati oli 17 v. Olimme usein kesää viettämässä meidän kaikkien yhteisessä mummolassa maalla Kanta-Hämeessä. Olin seksuaalisesti vielä melko kokematon ja olin oppinut itsetyydyttämään 12-13 vuotiaana oikeastaan vahingossa ja sitten 13 vuotiaana olin jo ekaa kertaa tytön kanssa eräänä juhannuksena kerrostalon rappukäytävässä. Kyseessä oli samanikäinen tyttö ja homma oli "räpellystä." Tosin minä olin huomannut jo nuorena olevani kiinnostunut tyttöjen ja naisten sukista ja sukkahousuista. Mieluiten likaisista. Eka panonikin oli ollut sellainen että sain tytöltä hänen likaiset polvisukkansa ja runkkailin niihin kuukausien ajan. Mutta aika ja elämä opettaa, sain sitten oman paikkakuntamme Sotkamon emäntäkoulun tytöiltä tukiopetusta ja niin pääsin seksin saloista kiinni myöhemmin aktiivisesti. Nyt kuitenkin kesään serkkujen kanssa. Asuimme mummolassa erillisessä kesämökissä jossa oli useampi makuuhuone ja parvitilat. Kullakin meillä serkulla oli siellä käytössä omat huoneemme mutta tyttöpuoliset serkut olivat tai nukkuivat usein samassa huoneessa.

Niin nytkin. Eräänä iltapäivänä kun palasi paljon normaalia aiempaa järveltä kalastelemasta ei tyttöjä näkynyt missään ja mummokaan ei tiennyt missä he olivat. Etsiskelin heitä maatalon pihapiiristä ja sen rakennuksista mutta en löytänyt. Sitten kävelin rantaan mökille jossa asuimme joka oli mummolasta reilun puolen kilometrin päässä. Huhuilin mökin pihalla että onko täälläkään ketään mutta ketään ei näkynyt tai kuulunut ja mökin ovikin oli lukossa. Lähdin kiertämään mökkiä kun huomasin että tyttöjen makuuhuoneen ikkunasta joka oli raollaan, kuului ääniä. Olin jo huutamassa jotakin kun kuitenkin vilkaisin ikkunasta sisään ja jähmetyin paikalleni. Tiina ja Kati makasivat huoneen parisängyllä. Molemmat olivat alasti niin että kummallakin oli jalassaan vain raidalliset polvisukat jotka tuohon aikaan olivat kovastikin muotia ja Tiina nussi Katia isolla arvioni mukaan 18-20 cm:n lantioon kiinnitettävällä mustalla tekokalulla. Kati huohotti ja oli kontallaan kun Tiina takaapäin teki naimaliikkeitä. Enpä olisi uskonut että serkkutytöt jotka olivat niin siveellisen tuntuisia olivatkin keskenään opetelleet tällaista. Otin kullini housuista ja aloin runkkaamaan samalla kun katselin tyttöjen toimintaa.

Molemmat tuntuivat olevan niin kiihottuneita etteivät muuta nähneet tai kuulleet. Hetken kuluttua Tiinan nussittua Katia takaapäin asento vaihtui niin että Tiina nussi normaalista lähetyssaarnaaja-asennosta Katia joka tuntui olevan jo lähellä orgasmia. Äänet olivat kiimaisia ja pillun maiskahtelu kuului ikkunasta hyvin. Tunsin että minullakin tulee pian. Niinpä hidastin omaa tahtiani ja jäin seuraamaan tyttöjen toimia. Nyt vasta tajusin, että lantiodildo oli kaksipuolinen ja Tiina sai itsekin munaa sisäänsä samalla kun hän nai Katia. Molemmat huohottivat ja ääntelivät ja jopa huusivat kiimastaan eivätkä tulleet vilkaisseeksikaan ikkunaan päin. Kummankin likaiset polvisukat vain olivat pohjat minuun päin kun he nussivat toisiaan edestä ja takaapäin. Usein toinen oli kontillaan ja toinen takana polvillaan nussimassa. Sukista kiinnostuneena minä katselin tyttöjen sukkia ja niiden pohjia. Likaisia. Tosi likaisia. Ihania siis. Juuri noita minä haluaisin haistella ja niihin haluaisin runkata. Mutta haluaisin myös saada serkkutyttöjen pillujakin. Nussiminen ensiksi. Sukat vasta sitten. Se on minulle järjestys. Minä runkkasin tyttöjen tavoin laueten mökin seinään. Tytöt vaihtoivat asentoa ja suutelivat toisiaan nainnin yhteydessä ja Tiina imi myös Katin rintoja. Yhtäkkiä molemmat huohotuksen keskellä tuntuivat taipuvan orgasmiin kun ääntely ja huudot alkoivat myös kiihtyä. Kaksi nuorta serkkuani siinä alasti polvisukissaan nussimassa toisiaan tekokyrvällä. Olipa se jotakin.

Kun he hiljalleen rauhoittuivat ja alkoivat irrottaa Tiinalta lannedildoa, pussailivat he toisiaan ja kikattivat samalla. Kati sanoi Tiinalle, että Lasse tulee kohta varmaan meidän täytyy lopetella ja siistiytyä sekä piilottaa lannedildo. Jatketaan taas huomenna kun se Lasse lähtee veneilemään ja kalastamaan. Onkohan se Lasse jo saanut pillua ja ymmärtääkö se nussimisesta ja naima-asiasta vielä mitään kysyi Tiina Katilta. Kati sanoi että luulisi jo ainakin runkkailevan mutta mene ja tiedä. Huhuja olen kuullut että olisi jo nussinut oman kylänsä tyttöjä useampaakin. Sen sisko kertoi minulle että Lassella on ikäisekseen melko iso kalu. Sisko on nähnyt saunassa Lasse munan, sanoi Kati. Hyvä tietää ajattelin ja päätin että huomenna lähden vain nimellisesti veneelle ja kalaan tytöille niin sanoen mutta tulen suoraan odottamaan mitä tuleman pitää. Odottelen metsikössä ja tulen taas ikkunan alle. Kiersin nyt mökin ja palasin takaisin huudellen tyttöjen nimeä ja kopistelin lukittua ovea ikään kuin tulisin juuri. Molemmat tulivat iloisena avaamaan ja kysyivät että tuliko kalaa vai missä olit ? Me oltiin hiukan lepäämässä. Kerroin että olin veneessä ja kalaakin tuli ja vein ne mummille. Nyt pitäis mennä saunaan ja silleen. Onko sauna jo lämmin ? Tytöt olivat pukeneet päälleen vain shortsit ja t-paidat sen lisäksi heillä oli jalassa tennarit ja edelleen samat likaiset polvisukat. Tytöt pahoittelivat että olivat unohtaneet lämmittää saunan.

Kati sanoi että voisi lämmittää saunan johon totesimme Tiinan kanssa että teepä se me jäämme mökille laittamaan pikku purtavaa. Ja niin teimmekin ja kun Kati oli mennyt ja jäimme Tiinan kanssa kahden niin juttelimme niitä näitä ja puhe livahti jostakin kummasta syystä myös seksiin. Tiina kysyi minulta suoraan että olenko jo ollut naisten kanssa ja saanut pillua ? Siihen vastasin ehkä hieman punastellen että kyllähän sitä on tullut oltua ja pillua oon saanut montakin kertaa oman kylän tytöiltä ja paikallisen emäntäkoulun tytöiltäkin.

Puheen aiheesta johtuen kyrpäni alkoi paisua housuissa uudelleen en kuitenkaan puhunut Tiinalle siitä mitä olin nähnyt. Tiina sanoi, että alkaako jätkällä seisoon ja tuli viereeni hieroen shortsieni päältä kulliani. Sanoin että saa siihen koskeakin jolloin Tiina kumartui ja avasi shortsini ja vapautti kullini ulos shortseista. Vaikka olin nuori minulla oli jo tuolloin aika iso kulli joka nykyisin on n. 20 cm pitkä ja erityisen paksu mutta se oli jo tuolloin isohko ja paksu. Kaverit koulussa oli aina kateellisia liikkatunnin suihkussa kun mulla oli joukon suurin kulli. Ei yksin pisin vaan paksuinkin. Eli iso se oli jo tuolloin. Tiina sanoi, että oho onpas jäbän kullilla kokoa en oo ennen nähnyt yhtä isoa ja hän otti kullini suuhunsa. Se mainasi tehdä tiukkaa 16 vuotiaalle serkulleni. Aloin hiplaamaan hänen hiuksiaan ja sitten menimme lattialle jolloin vedin hänen shortsinsa sekä pikkarinsa pois ja menimme 69-asentoon, jossa pääsin nuolemaan hänen lähes karvattomaksi ajeltua posliini pilluaan. Olin kirjoista lukenut ja joidenkin tyttöjen kanssa opetellut klitoriksen käsittelyä joten aloin hieroa, nuolla ja näykkiä häntä pillusta ja klittasta.

Tiina huusi ja välillä melkein puri kulliani imiessään sitä mahtavasti ja välillä nuollen kullini vartta ja kivespussejani. Sanoin Tiinalle, että saanko nussia sinua vaikka mulla ei oo kumiakaan johon hän sanoi että noin isoa kullia hän haluaa koettaa ilman muuta. Naapurin poikamiesisäntä Mäkelän Reino oli häntä viimeksi nussinut viikko sitten ja Reinolla oli ollut paljon pienempi kulli vaikka olikin jo 31 vuotias aikamies. Ihmettelin milloin Tiina oli Reinon kanssa ehtinyt olla nussimassa jolloin hän kertoi että oli tavannut Reinon ollessaan pellolla heti lomalle tultuaan kävelyllä ja keräämässä kukkia. Reino oli ollut peltojaan katsomassa miten viljan kasvu etenee ja olivat siellä pientareella tavanneet, istuneet ja juttu oli jostakin ajautunut seksiin ja Reino oli suoraan kysynyt että antaisiko Tiina hänelle pillua josta oli ollut seuraus, että Reinon kanssa Tiina oli sillä kertaa sekstaillut parin tunnin jakson. Reinon kanssa olivat tavanneet koko loman ajan tähän asti salaa milloin missäkin. Tiina kertoi että Reino oli kova nussimaan. Jaksoi nussia pitkään ja nuoli myös mielellään pillua. Reino oli ollut hyvä seksikokemus ja harjoitus. Tiina sanoi että ennen minun tuloani mökille liki 2 viikon ajan Reino kävi melkein joka ilta tai päivä häntä nussimassa. Kun Kati tuli reilun viikon jälkeen mökille olivat he Reinon kanssa tavanneet ensiksi salaa mutta sitten Kati oli nähnyt Tiinan pesevän pilluaan ja nähnyt muovisessa pyykkikorissa Tiinan pikkuhousuja joissa oli spermaa. Tiina kertoi Reinon pyyhkineen kullinsa usein hänen pikkuhousuihinsa. Tunnustettuaan Katille suhteensa Reinoon ja sen että Reino oli häntä paneskellut vaati Kati että Reinon pitää nussia häntäkin. Ja niin sitten Reino kävi muutamana iltana ennen minun tuloani mökillä ja nussi molempia tyttöjä niin Tiinaa kuin Katia. Sitten Tiina sanoi että hänellä oli mukana lomalla pari hieromasauvaakin ja yksi lannedildo joilla hän oli runkannut itseään ja Katia sekä runkannut että nussinut. Katia oli hävettänyt ensiksi dildolla runkkaus ja lannedildolla nussiminen mutta nopeasti oli homma alkanut toimimaan. Tiinan avoimen tilityksen jälkeen ajattelin että kerron mitä olin nähnyt. Tiina naureskeli kullini suussaan että hyi sinua tirkistelijää. Ei saa vakoilla muita ! Rankaisemme sinua sillä että joudut nussimaan Reinon tavoin meitä kumpaakin.

Sen jälkeen Tiina otti kullistani kunnon imut ja sanoi, että tule päälleni ja niin laitoin kullini hänen pillunsa huulille ja aloin työntyä hiljalleen sisään häneen. Hän oli kireä vaikka olikin juuri äsken saanut dildoa ja parin viikon ajan Mäkelän Reinon miehenkullia mutta kiiman liukastama vittu alkoi antaa periksi ja kullillani pääsin pohjaan asti Tiinan huutaessa kovaa. Kun pääsin rytmiin Tiina uikutti jalat olkapäilleni nostettuna t-paita päällään ja polvisukat jalassaan. Asento oli hyvä. Nussin edestäpäin ja kun jalat olivat olkapäilläni sain haistella samalla raitasukkien likaisia pohjia. Mahtavia Tiinan jalkahien aromeita. Hiljalleen nussin ja hitailla liikkeillä sekä klittaa hieromalla Tiina alkoi huohottaa ja huutaa että lisää Lasse, nussi mua kovaa jolloin kiihdytin vauhtia ja Tiina sai kunnon orgasmin ja huusi sekä huohotti ja jalat koukistelivat kehoni ympärillä. Laukesin Tiinan pilluun kysymättä onko pillereitä (myöhemmin selvisi että on) ja vedin kullin ulos ja spermat tuli lasketuksi Tiinan pillun yläpuolelle sängelle ja vatsalle. Tiina sanoi että kiitti Lasse otetaanhan varmasti uusiksi ja sitten hän istui lattialle ottaen punavalkoraitasukat jalastaan ja pyyhki niihin spermani pillunsa ympäriltä ja vatsaltaan sanoen että pyykkiin nämä sukat olivatkin jo menossa kahden päivän käytön jälkeen ja nyt menevät pyykkiin spermojesi kanssa. Samassa Kati tuli rantasaunalta ja kertoi saunan olevan valmiina sekä ihmetteli miksi istuimme lattialla ja Tiinan sukat olivat mytyssä Tiinan kädessä. Tiina sanoi että sukat olivat niin likaiset ja hikiset että heitän pyykkikoriin ja tee Kati sinäkin omillesi samoin nyt lähdetään saunaan me kaksi ja Lasse jää odottamaan vuoroaan ja tulee perässä. Samalla Tiina iski minulle silmää. Kati alkoi riisua keltasinivalkoraitasukkiaan jalastaan ja heitti ne makuuhuoneen nurkassa olevaan muoviseen pyykkikoriin. Sinne heitti myös Tiina sukkansa. Sitten he lähtivät ja Tiina huusi että tuu Lasse pesemään selkämme hetken kuluttua ja iski minulle silmää. Lupasin tulla.

Jäin yksin mökille. Mietin nopeita tapahtumia ja taas kullini alkoi seistä. Ajattelin että kohta menen saunalle ja pääsen ehkä nussimaan Katiakin Tiinan lisäksi. Siihen Tiinan käytös viittasi ja olihan Reino nussinut Katiakin miksi en minäkin. Ja lupasihan Kati minua "rangaista" tirkistelystäni.

Kun kullini alkoi seisomaan uudelleen sain siitä kimmokkeen ottaa Tiinan ja Katin likaiset raidalliset polvisukat pyykkikorista. Avasin pyykkikorin kannen ja otin kummankin sukat sieltä. Katin sukat olivat pohjista tosi likaiset ja hiukan märätkin. Oliko sitten ollut saunaa lämmittämässä siellä sukkasillaan ja ne kastellut. Hyvä tuoksu niissä oli ja mahtava likaisuus pohjissa ja muutoinkin. Tiinan sukkien varressa oli minun omaa spermaani mutta sukkien pohjat olivat tuoksuvat ja likaiset. Haistelin molempien sukkia ja niissä olevaa nuoren naisen jalkahien tuoksua sekä ihailin upeita raitoja ja sukkien likaisuutta. Yhtäkkiä muistin että tytöthän ovat olleet huvilalla jo viikkoja ja pyykkikori oli äsken sukat ottaessani täynnä. Avasin sen kannen jolloin huomasin että Katin ja Tiinan sukkia oli pyykkikorissa enemmänkin. Otin niitä käteeni sieltä ja aloin penkoa pyykkikoria ja huomasin, että siellähän oli tyttöjen reilun parin viikon pikkupöksyt ja sukat ja muut likaiset vaatteet. Otin pyykkikorista tyttöjen sukkia viereeni lattialle jossa istuin ja aloin haistella niitä. Siellä oli valkoisia ja keltaisia sekä pinkkejä nilkkasukkia, useita raidallisia polvisukkia ja muutamat valkoiset polvisukat. Aivan upeita värejä raitasukissa. Ja kaikki oli tosiaan reippaasti likaisia. En tiedä olivatko tytöt jatkuvasti ilman kenkiä pihallakin vai miksi ne olivat niin likaisia, tosin mökillä ja mummolassa lattiat kesäaikaan olivat melko likaisia joten sukat olivat sen mukaisia, Toisaalta niissä tuoksui myös tyttöjen jalkahiki mukavasti. Istuin lattialla ja laskin spermani runkkauksen jälkeen sukkiin. Samalla otin tyttöjen juuri jalastaan riisumat polvisukat ja muutamat muut likaisimmat ja tuoksuvimmat sukat sieltä ja vein ne omaan huoneeseeni mökillä. Sitten lähdin saunaan selän pesuun ja muuhun mukavaan josta seuraavassa osassani kerron enemmän samoin kuin Mäkelän Reinon vierailuista.

Tällä tavoin minä 17 vuotiaana tulin tuntemaan kahden serkkutyttöjeni Katin ja Tiinan sukat, sukkahien tuoksun ja pääsin kumpaakin nussimaan loman aikana monen monta kertaa. Aktiivisen nainnin lisäksi sain myös itsetyydyttää eri tilanteissa tyttöjen sukkiin. Osa niistä tosin matkasi minun mukanani likaisena kaupunkiin ja se sai olla tyttöjen jokapäiväisestä naimisen palkka minulle. Monien kuukausien ajan sain runkata tyttöjen likaisiin sukkiin kesän jälkeen kotona. Se sopi sukkafetisistille hyvin. Tuona iltana ja koko kesän sain nauttia serkkutyttöjen kanssa seksistä eri muodoissaan, mutta tilanteen tullen myös runkkailin ja tyydytin itseni tyttöjen likaisiin sukkiin. Onko muilla kokemusta normaalista seksistä ja vahvasta tyttöjen ja naisten sukkiin liittyvästä fetisismistä ??>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot