SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Sukkafetisistin elämänvaiheita, osa V
Laatija Mrsukkamies MrSockman
Julkaistu 24.07.2017
Teksti

Nuoren 17 vuotiaan miehen kesä mökillä mummolassa oli sujunut mahtavasti. Sukkia ja seksiä oli riittänyt koko alkukesäksi. Sen takasivat serkkutyttöni Tiina ja Kati sekä tapaamani ihanat tytöt jotka olivat keskenään myös serkuksia eli Sanna ja Miia. Aiemmissa jutuissani olen kertonut sekä seksistä omien serkkujeni että näiden Sääksmäen kahviossa tapaamieni serkusten kanssa. Samalla olen saanut verottaa kaikkien heidän sukkavarastojaan. Makuuhuoneeni kaapissa olikin tästä syystä kaksi täynnä likaisia sukkia olevaa muovikassia josta iltaisin ja useamman kerran päivisinkin kävin valitsemassa runkkausta varten likaiset ja tuoksuvat sukat. Samalla muistelin kenen jalassa ne olivat olleet ja haistellessani sukkia runkkauksen ohessa mietin kenen jalkahiki tuoksuu miltäkin. Olinhan nussinut myös kaikkia sukkien käyttäjiä.

Tiina ja Kati olivat palanneet iltayöllä minun tapaani mökille, tytöt Mäkelän Reinon luota. He tulivat kertomaan minulle että olivat vierailleet Reinon luona ja kun Reino oli ehdottanut heille seksiä olivat taas siihen suostuneet ja Reino oli nussinut kumpaakin oikein kunnolla. Tytöt tosin sanoivat että Reinolla aikuiseksi mieheksi on hassua kyllä pienempi kyrpä kuin sinulla serkkupoika on mutta Reino on innokas nussija joka panee pitkään ja tytöt kertoivat molemmat saaneensa useamman orgasmin Reinon heitä nussiessa eri asennoista. Kerroin Katille ja Tiinalle että kävin tapaamassa tyttöjä joihin olin tutustunut Sääksmäen kahvilassa. Kerroin myös että sain nussia molempia ja meillä oli mukana seksituokio heidän mökillään. Kati ja Tiina kysyivät että millaista oli ja kertasin heille hiukan tapahtumia. Molemmat alkoivat kertomani yhteydessä hieroa pilluaan ja nopeasti kummankin kädet alkoivat tehdä hieromaliikkeitä klitoriksella ja pillun alueella. He kysyivät millaisia tytöt olivat nussimaan ja vastailin heidän kysymyksiinsä kokemuksistani. Sitten Kati kysyi että mitens sukkajutut, oliko tytöillä sukkia ? Vastasin että yhden täyden muovikassin verran on ja hain makuuhuoneestani muovipussin joka oli täynnä Miian ja Sannan likaisia sukkia ja olipa mukana parit sukkien kanssa käytetyt sukkahousutkin. Kerroin että sain ne lahjaksi panoista ja olen luvannut käydä heitäkin nussimassa vastikkeeksi loman aikana. Kati ja Tiina totesivat että heillä on etuoikeus minun kyrpääni ja he ovat jo "maksaneet" ennakkoon sukillaan. Totesin että näin se on ja sopimus pitää. Sanoin tytöille että jos maistuu niin nyt taas saisi kovaa kyrpää kun heidän runkkauksensa ja nopeasti likaiseksi tulleet sukkansa olivat saaneet minut taas kiihottumaan. Katilla oli jalassa valkoiset nilkkasukat ja Tiinalla puolestaan pinkit kääntövarsisukat.

Sukat olivat olleet tytöillä jalassa vasta iltapäivästä ja käynti Reinon luona pantava sekä mummon pirtissä ja taas täällä mökillä oli saanut sukat jo pohjista tummiksi. Tiina tuli viereeni ja avasi shortsini vetäen jo kovana olleen kullini housuista ja ottaen saman tien suihin. Hän imi kunnolla niin että jouduin hiukan toppuuttelemaan. Kati oli käynyt hakemassa makuuhuoneesta hieromasauvan ja istui sohvalla autuas ilme kasvoillaan työnnellen sauvaa karvattomaan pilluunsa. Sauva litsahteli pillussa kuuluvasti, tyttö oli kostea vaikka olin aamupäivällä nussinut kumpaakin ja Reino oli aikamiehen kalullaan nussinut molempia vain hetki sitten. Käänsin Tiinan polvilleen sohvalle Katin viereen ja menin takaapäin hänen pilluunsa sisään. Hän huudahti kun painoin kerralla kullini pohjaan asti valmiiksi kosteaan pilluun. Samalla ihailin Tiinan pinkkien sukkien likaiset pohjat olivat näkösällä ja lisäsivät kiihotustani. Käänsin Tiinan toisin päin ja nussin perinteisestä lähetyssaarnaaja-asennosta ja kun Kati oli vieressä pillu paljaana työnnellen pilluunsa kohtuukokoista dildoa silmät ummessa vain valkoiset nilkkasukat jalassaan, oli kiihotukseni huipussaan. Vedin kaluni ulos Tiinan pillusta ja otin Katia kädestä vetäen dildon ulos hänen pillustaan ja laitoin oman kaluni sinne tilanne. Kati otti kullini vastaan urahdellen ja todeten että nussi mua Lasse, nussi mua Lasse. Hän nosti jalkansa joissa oli valkoiset likaiset niökkasukkansa kasvojeni korkeudelle niin että saatoin haistella sukkia samalla kun nussin kovalla kullillani hänen pilluaan. Tikkasin kuin viimeistä päivää ja laukesin Katin pilluun samaan aikaan kun Tiina runkkaili itseään vuorostaan dildolla saaden samaan aikaan oman orgasminsa. Sanoin serkuille panon jälkeen että nyt saunalle pillun pesulle. Menen itse käymään mummon luona viemään pyykkiä, kerätkää pesun jälkeen likapyykkinne kasseihin niin vien ne mummolle. Katin ja Tiinan tultua saunalta pesulta he keräilivät omat pyykkinsä ja nauroivat että mahtaa mummo ihmetellä kun meiltä ei tule ainoitakaan sukkia tai sukkiksia pesuun, ainoastaan muita vaatteita. Lasse on sosialisoinut kaikki likaiset sukkamme runkkausvarastoonsa. Se oli totta ja totesin että niinhän sovimme ja että heillä jalassakin olevat sukat saavat jäädä pesun ulkopuolelle ja heidän jalkaansa huomiseen.

Lähdin viemään pyykkiä iltamyöhään ja menin mummon taloon jossa ei kuulunut eikä näkynyt ketään. Vein pyykit kodinhoitohuoneeseen pesua odottamaan ja aloin katsella missä mummo on. Kuulin makuuhuoneesta ääniä ja hiljaa lähestyin huonetta. Ovi oli raollaan ja mitä näinkään. Siellä hieman yli 30 vuotias Mäkelän Reino oli noin 60 vuotiaan mummoni kanssa täysi tohina päällä. Mummo ratsasti Reinon kalulla ja huohotti kiihkeästi kun Reinon kyrpä painui hänen pilluunsa kerta toisensa jälkeen. Mummo toisteli huohotuksen keskellä Reinolle että nussi poika nussi, anna kunnolla kullia, kovaa kullia. Mummolla oli vain tissiliivit päällään ja mitä minua kiihottavaa, jalassaan raitaiset punavalkoiset polvisukat. Siinä sain oven raosta katsella kun Reino nussi mummoani oikein olan takaa, maanviljelijän innolla. Eikä tainnut olla eka kerta. Menin takaisin kodinhoitohuoneeseen ja kaivoin mummon pyykkikoria ja siellähän oli hänen likapyykkinsä joukossa parit likaiset sukatkin. En ollut koskaan haistanut mummon sukkia mutta nyt nähty tilanne johti siihen että otin pyykkikorista käteeni valkoiset likaiset nilkkasukat ja haistoin niitä. Tuoksu oli erilainen kuin tyttöjen sukissa. Ei niin kirpeä tai voimakas, miedompi. Menin oven taakse ja työnsin kyrpäni mummon valkoiseen sukkaan ja runkkasin samalla kun Reino takaapäin nussi mummoa mummon ulistessa ja puhuessa hiukan rivojakin. Runkkasin kyrpääni voimakkaasti ja ties monennenko kerran päivän aikana, laukesin mummon valkoisiin likaisiin nilkkasukkiin ja kiiruhdin viemään sukat takaisin pyykkikoriin ja lähdin kiireesti takaisin mökille. Matkalla pohdin että kerronko Katille ja Tiinalle näkemästäni vai en..

Seuraavana aamuna kun heräsin tytöt vielä nukkuivat. Kyrpääni hiukan kivisti ja ajattelin että 17 vuotiaana on tullut jo mielenkiintoisia kokemuksia joita en ollut osannut odottaa. Myös sukkafetissini osalta. Nousin ja menin mökin olohuoneeseen. Tytöt olivat riisuneet vaatteensa olohuoneen sohvalle ja siinä lojui kahden eilisen päivän likaiset sukat, toiset valkoiset, toiset pinkit. Otin ne käteeni ja haistelin Katin ja Tiinan jalkahien ja käytön aromeita ja kullini kolahti taas seisomaan. En kuitenkaan alkanut runkkaamaan vaan jätin sukat sohvalle ja lähdin mummon talolle katsomaan aamupalaa.

Menin sisälle ja mummo iloisena toivotti hyvää huomenta. Hän kysyi tulinko yksin. Kerroin että tytöt jäivät vielä nukkumaan. Hän sanoi että aamupalaa on pöydässä ja kahvia keittimessä. Olin oma-aloitteinen ja istuin kahvikupin sekä paahtoleivän kanssa keittiön pöytään. Mummo istui myös ja otti kahvia. Hän oli hyvällä tuulella olihan hän saanut eilen Mäkelän Reinolta kunnolla kyrpää. Juttelimme niitä ja näitä. Sitten mummo sanoi että kuulepas Lasse. Olin tulossa hakemaan mökiltä eilen iltamyöhään likapyykkejänne. En tullut sisään kun näin sinut yhdessä serkkujesi kanssa. Näin kun nait ensiksi toista ja sitten toista serkkuasi enkä halunnut tai kehdannut keskeyttää teitä. Halusin katsoa tapahtumaa ja sainkin upean näytöksen kolmen nuoren seksitapahtumasta. Olen kyllä jo aiemmin huomannut että sinua kiinnostavat nämä seksiasiat ja olet aktiivinen. Olen myös huomannut että sinua kiinnostavat naisten ja tyttöjen sukat ja sukkahousut. Kävin mökillä aiemmin pyykkejä katsomassa kun olitte kaikki poissa ja huomasin että kaapissasi oli muovipussillinen likaisia Tiinan ja katin sukkia ja sukkahousuja. Nyt punastuin ja takeltelin mutta myönsin että minua kiihottavat naisten ja tyttöjen likaiset sukat ja sukkahousut normaalin seksin ohessa.

Mummo sanoi ymmärtävänsä. Hän tunsi jonkun miehen joka oli kiinnostunut naisten likaisista pikkuhousuista. Hän sanoi että fetisseissä ei ole hävettävää eikä oikeastaan serkkujenkaan naimisessa. Hän sanoi minulle että imettelee miten minulla vasta 17 vuotiaana on niin suuri kulli. Hän kertoi katsoneensa ihastellen kun nussin Tiinaa ja Katia ja kun Tiina otti minulta suihin. Mummo oli siis nähnyt koko tapahtuman. Sitten mummo sanoi että olit tuonut illalla pyykit. Kerroin että olin tuonut. Huomasin ettei sukkia ja sukkahousuja ollut tyttöjen pyykeissä lainkaan. Kerroin että sovimme että saan niitä pitää ja ettei niitä nyt ole tulossa pesuun. Mummo nauroi. Sanoin että huomasin sinulla olleen vieraan illalla. Nyt punastui mummo. Sanoin että katselin puolestani oven raosta kun Mäkelän Reino nussi sinua kunnolla. Myönsin että jouduin hakemaan sinun pyykkikoristasi valkoiset nilkkasukat kun piti runkata johonkin kun nussimisenne katsominen kiihotti. Mummo sanoi että kuule Lasse. Saat ottaa minun pyykkikoristani sukat tai sukkia tai sukkahousujani jos tällaisen vanhan akan sukat ja sukkahousut saavat kullisi nousemaan tai niistä kiihotut. Kysyin mummolta että saanko tosiaan katsoa hänen pyykkikorinsa läpi ja eikö hän olekaan pessyt omia pyykkejään vielä ? Mummo sanoi että kone on pyörinyt jo kolme kertaa meidän siis minun ja tyttöjen pyykeistä ja omat pesemättä. Mummo kysyi että enhän kerro kenellekään että Reino käy häntä nussimassa. Heillä on ollut jo muutaman vuoden YYA -sopimus nussimisesta kun mummo on ollut ilman miestä. Sanoin että ymmärnhän minä ja että Reino vaikutti eilen sivusta seuraten kovalta panomieheltä. En kertonut mummolle että serkkutytöt ovat myös Reinon kovaa kyrpää käyttäneet hyväkseen tai Reino on käyttänyt tyttöjä. Sanoin mummolle että kun hän nussi Reinon kanssa hänellä oli jalassa raitasukat.

Haluaisin niitä ja ehkä muitakin lainata. Mummo sanoi että mennään Lasse kodinhoitohuoneeseen ja niin 59 vuotias mummoni ja minä menimme katsomaan mummon pyykkikoria. Hän otti korin ja kaatoi sen sisällön pesukoneen eteen sanoen että katso itse onko mitään kiinnostavaa. Likaisten pikkuhousujen ja rintaliivien sekä muiden vaatteiden seasta etsin likaiset sukat ja ihmeekseni myös parit sukkahousut. Siellä oli kolmet raitasukat, ne eilen olleet ja kahdet muut, valkoisia ja raitaisia nilkkasukkia pari paria joista yhdet ne joihin eilen runkkasin ja lisäksi parit ohuet sukkahousut. Ilokseni mummo oli käyttänyt niiden kanssa sukkia ja riisunut ne jalastaan niin että sukat ja sukkahousut olivat yhtenä myttynä. Kysyin että saanko lainata kaikki. Mummo nauroi että ota ja lainaa. Hän edelleen sanoi ihmettelevänsä kullini kokoa sanoen että ellei olisi sukurutsausta niin hän haluaisi tuon kokoluokan kyrpää koettaa. Tilanne oli vaivautunut. Sanoin mummolle että jospa sinä tyydyt Reinoon ja minä tyydyn sukkiisi ja sukkahousuihisi sekä serkkuihini. Nauraen sovimme näin tehtävän ja menimme keittiöön, sain muovipussiin sukille ja sukkiksille ja jatkoimme kahvittelua. Meni ehken 15 minuuttia näistä tapahtumista ja tytötkin tulivat alamökiltä mummon talolle aamupalalle. Emme puhuneet mummon kanssa sen enempää sukista kuin eilisen illan ja tämän aamun tapahtumista tytöille. Mummoa nauratti kun hän tiesi minun nussivat kumpaakin serkkuani ja serkut taas eivät tienneet Mäkelän Reinon ja mummon suhteesta eikä mummo tiennyt tyttöjen ja Reinon panosuhteesta. Kiitin aamupalasta ja kahvista ja lähdin muovikassin kanssa alamökille. Menin siellä heti huoneeseeni ja levitin mummon sukat ja sukkahousut sängylle. Haistelin niitä ja totesin että tuoksu on aikuisella naisella erilainen ja kiihottava myös. Kumman likaisia olivat myös mummon sukat pohjistaan, taitaa kävellä kenkiä talossa ja terasseillaan kun näin likaisia ovat ajattelin. Mutta hyvä niin. Eilen mummon jalassa nussiessa Reinon kanssa jalassa olleet raitasukat saivat nyt olla tuoksujen ja runkkauksen kohteena ja niitä haistellessa spermat sitten lensivätkin nopeaan tahtiin. Illalla ajattelin mennä katsomaan Miian ja Sannan elämää heidän mökilleen.

Tiina ja Kati tulivat mökille ja kysyivät miksi mummo oli niin hyvällä päällä. Vastasin ettö ainahan se on. Serkkutyttöni olivat mielestäni melkoisia munahaukkoja. Kumpikin runkkasi jatkuvasti kuten minäkin ja heti tilaisuuden tullen oli kyrpää saatava olimpa kyseessä minä serkkupoika tai naapurin aikamies-maanviljelijä Reino tai olivatpa tytöt keskenään dildoleikeissä. Nytkin Tiina heti ehdotti että olisko Lasse mahdollista että otettais aamupanot. Sanoin että jospa jompi kumpi teistä imee minulle seisokin niin mikä ettei ja kun huomaan että olette laittaneet eiliset likaiset sukatkin jalkaanne niin hiukan niitä samalla haistellen voisi kyrpäkin pamahtaa pystyyn ja olla käytössänne. Kati veti heti shortsini alas ja otti minulta suihin ja Tiina alkoi nostaa jalkojaan sohvalla niin että saatoin haistella hänen sukkiaan samalla kun hän alkoi hieroa pimppiään joka silmin nähden jo vaikutti märältä ja kostealta ! Kati imutti minua taitavasti ja hieroi samalla pilluaan. Tiina runkkasi silmieni edessä ja piti pinkkejä nilkkasukkiaan haisteltavanani. Olipas asetelma taas kerran. Yhtäkkiä Kati sanoi että nyt Lasse panet mua kunnolla. Otin Katin syliini ja hän laskeutui kyrpäni päälle vauhdikkaasti huudahtaen. Pillu oli märkä, liukas ja kyrpä meni aivan pohjaan asti. Kati hoki että nyt saan Lassen hevosenkyrpää, valtavaa aisaa kunnolla pohjaan asti. Ja niin Kati saikin. Hän ratsasti ja huusi orgasmin saadessaan ja jatkoi ratsastusta. Minulla ei nalli palanut ja Kati kun oli saanut oman multiorgasminsa niin Tiina vaihtui ratsastamaan päälleni. Hänen pillunsa tuntui jopa tiukemmalta kuin serkkunsa, hyviä molemmat. Sain nauttia siitä että tytöt tekivät työt ja minä olin heidän panoalustanaan. Eikä aikaakaan mennyt kun Tiinan vauhti kiihtyi ja hän alkoi huohottaa kovempaa sanoen ja hokien: kyrpää, kyrpää, anna isoa kyrpää, anna isoa kyrpää. Samalla Tiinakin laukesi ja minä käänsin hänet lähetyssaarnaaja-asentoon ja halusin vauhdikkaasti purkautua hänen pilluunsa. Nussin häntä kovaa ja vauhdikkaasti ja hän huuusi yhtäjaksoisesssa orgasmissaan allani.

Laskin spermat serkkutytön pilluun ja retkahdin sohvalle tyttöjen keskelle. Tiina sanoi että kyllä Lasse sulla on iso kyrpä, isompi kuin Reinolla ja sillä on mahtava ratsastaa. Pillu on ihan kipeänä mutta tunne on aivan mahtava. Nyt on pillu täynnä sun spermaasi mutta onneksi on pillerit käytössä ja ei tarvitse pelätä mitään raskausasioita. Sanoin tytöille että saatte kyrpää sovitusti 2 kertaa päivässä kumpikin ja ehtohan oli että loman aikana käytetyt sukat jäävät minulle tai ainakin ne jotka haluan pitää ja käytätte joka päivä sukkia tai sukkahousuja jos kelit sallii. Tiina ja Kati vakuuttivat yhteen ääneen että sopii. Sanoin että olen luvannut käydä kerran päivässä panemassa myös uusia tuttavuuksiani Miiaa ja Sannaa ja sen teen koska sain heiltäkin sukat ja sukkikset panojen maksuksi. Mietin että siinäpä on tytöillä selittelyä loman jälkeen kun menevät kotiin ja lomalla mukana olleet sukat ja sukkahousut ovat kaikki kadonneet matkalle. No toisaalta tuskin tyttöjen äidit sukkamääriä niin tarkkaan kontrolloivat, ajattelin. Ja oikeassa olinkin.

No päivä oltiin tyttöjen kanssa mökillä, aurinkoa otettiin, uitiin ja saunottiin. Kalaan en ehtinyt. Katia piti nussia saunassakin, tosin sain taivaallisen imutuksen ensiksi ja sitten kunnon panon saunan lauteilla sen päälle Katin kanssa. Katin nuori pillu oli karvoista ajeltu ja latoin hänet istumaan lauteille ja istuin itse alemmalle lauteelle ja nuolin hänelle ensiksi pari orgasmia. Tiina oli aurinkoa ottamassa ja me saimme Katin kanssa rauhassa nauttia toisistamme, nuollen, suihinoton kautta ja eri asennoissa nussien,.Kati oli kiimassa ja pillu suorastaan valui nesteitä. Kati kertoili myös omia seksikokemuksiaan minulle saunassa istuessamme panoja ennen ja niiden jälkeen. Nuoreksi likaksi oli ehtinyt jo kymmenkunta pojalle ja parille vanhemmalle miehelle antamaan pilluaan. Illansuussa lähdin ensiksi mummoa moikkaamaan ja sieltä kohti Miian ja Sannan mökkiä. Mummon luona poiketessa hän naureskellen kysyi että saivatko tytöt tänään kyytiä. Vastasin että totta kai. Molemmat ja toinen pariin eri kertaan. Kiitin mummoa myös sukista ja sukkiksista ja sanoin että yhdet runkkaukset tuli jo tehtyä niistä nauttien. Mummo naurahti ja sanoi että sukka-sukkisfetissi on hänelle uudempi mutta Mäkelän Reino on se tuttu kaveri jolla on pikkuhousufetiss. Hänkin on Reinolle antanut jokusen kerran likaiset pikkuhousunsa panojen päätteeksi ja Reino on niitä tainnut hankkia vähän sieltä sun täältä. Siitä tulikin mieleen että mahtoivatko serkkutytöt saada Reinolta lisätulot myymällä hänelle pikkareitaan. Eipä ollut tullut kysyttyä mutta aion kysyä vielä. Mummo sanoi että hänen pillunsa on ollut kostea ja häntä on panettanut jatkuvasti siitä lähtien kun hän sai salaa seurata minun ja serkkujeni panosession. Kun iso kyrpäni oli uponnut tyttöjen pieniin pilluihin oli mummolle tullut oma nuoruus mieleen ja ekat omat seksikokemukset yli 40 vuotta sitten. Ymmärsin mummoa. Sanoin että menen nyt tapaamaan uusia ystäviäni Miia ja Sannaa heidän mökilleen. Mummo kysyi että oletkos jo päässyt heitä naimaan johon hiukan punastellen ja vähän ylpeänä vastasin että olen toki. Mummo kysyi että käytänkö kortsuja. Sanoin että en ole käyttänyt ja tytöt ovat kertoneet hoitaneensa ehkäisyn. Mummo totesi että hyvä niin mutta kumin käyttö olisi ehkä hyvä vaikka kumin kanssa naiminen ei olekaan samanlaista kuin paljaalla. Vastasin että huomasin Reinon eilen häntä nussineen ilman kumia ja nyt hiukan taas mummo punastui. Sanoi että Reinon kalu tuntuu niin hyvältä ilman kumia.

Lähdin kävelemään tyttöjen mökkiä kohden. Kävelin Mäkelän Reinon pihan poikki matkalla mökille. Reinon talolla ei tuntunut olevan elämää toisin kuin edellisenä iltana. Menin Miian ja Sannan mökille ja kun hiljaa kuljen tulin mökin takaa ja kuulin sisältä avoimista ikkunoista ääntä. Se kuulosti naisen huohotukselta ja sitä se olikin kun tarkemmin kuuntelin. Menin lähemmäs mökin yhden makuuhuoneen ikkunaa josta arvelin äänen kuuluvan ja sieltä se kuuluikin. Huohottajana oli Sanna joka makasi haarat levällään ja mies nuoli hänen pilluaan. Tytöllä oli päällään rintsikat ja superseksikkäät valkoiset polvisukat jalassaan joiden pohjat sojottivat jalkojen mukana ylös ja sain huomata että sukat olivat yhdessä päivässä tulleet yhtä likaisiksi kuin serkkutytöillä. Miiaa ei näkynyt. Mies oli selin mutta hetken nuoltuaan hän nousi ja sanoi tytölle että nyt saat aikuisen miehen kyrpää ja havaitsin että mies on liiankin tuttu, Mäkelän Reino täälläkin. Reino otti Sannaa lantiosta kiinni ja kun tyttö oli sängyllä kuin tarjottimella, Reino työnsi kyrpänsä valmiiksi liukkaaseen ja nuoltuun Sannan pilluun. Sannan kirkaisi kun Reino työnsi pohjaan asti ja alkoi kovaa nussia tyttöä, joka kietoi jalkansa Reinon ympärille. Samalla sain ihastella likaisia sukkia ja ihmetellä miten ne siltä jo näyttivät kun eilen olin edelliset vienyt mennessäni. Otin kyrpäni esiin ja aloin runkata ikkunan takana katsoen upeata panosessiota joka Sannan ja Reinon kesken oli menossa. Reino jatkoi nussimista ja Sanna ulisi orgasmin kourissa jo melko nopeasti. Missä on Miia kun ei näy ei kuulu. Ajattelin kesken panosession seuraamisen että voisin saada Miialta kunnon kyydit jos hän on lhellä ja siinä en erehtynytkään.

Kävelin nopeasti saunalle ja siellä oli Miia jolle kerroin, että näin juuri Mäkelän Reinon ja Sannan nussimassa kun tulin heitä moikkaamaan ja lupaukseni päivän panosta pitämään. Miia makasi saunatuvan sohvalla t-paita, shortsit ja keltaiset nilkkasukat jalassa valittaen että pillu on arka kun Reino nussi häntä ensiksi ja meni sitten Sannaa nussimaan ylämökille. Sanoin että Reino ehtii joka paikkaan ja kerroin Miialle että Reino nussiin mummoani ja eilen heidät yllätin ja serkkujani jotka eilen viimeksi Reinon kanssa panivat kumpikin. Miia sanoi että voi helvetti onko se Reinokin sellainen pukki että nussii meitä kaikkia. Hyvä se on nussimaan ja kestävä mutta kyllä Lasse sun kyrpäs on paksumpi ja pidempi se täyttää koko mun pillun kun panet. Kysyin Miialta että otatko suihin ja Miia sanoi että ilman muuta. Kysyin saanko riisua sun likaiset sukkas sun jalastas ja Miian naurahti ettei muistanut että olen erikoinen sukkamies mutta ilman muuta saat riisua. Hän veti minun shortsini jalasta ja otti kullini suuhunsa alkaen imemään ja runkkaamaan sitä. Minä taas riisuin keltaiset nilkkasukat Miian jalasta ja vein ne nenälleni. Tuoksu oli niin huumaava ja pohjat niin likaiset että laukesin saman tien Miian suuhun. Miia sanoi spermani niellen että Lassepas se nyt tuli nopeasti ja jatkoi imuaan ja ihme ja kumma sai kullini uudestaan seisomaan. Samantien hän hyppäsi kyrpäni päälle istuen sen pohjaan asti pilluunsa. Miia alkoi ratsastaa kunnolla ja siitä tulikin 15-20 minuutin panotuokio kun sitten nussin häntä saunan tuvassa useassa asennossa ja lopuksi laskin spermani hänen pilluunsa. Miia laski saaneensa 6 orkkua tuona aikana ja siltä se kuulostikin. Yhtäkkiä kun istuimme takkatuvan sohvalla, tulivat Sanna ja Mäkelän Reino ovesta sisään ja Reinon ilme oli näkemisen arvoinen kun hän näki minut. Lasse, mitäs hemmettiä sie täällä teet ? Samoilla asioilla olen kuin sinäkin, vastasin hänelle ja nauroin. Samoja pilluja kuljetaan nussimassa, tosin mummoani en ole nussinut kuten sinä. Reino punastui korviaan myöden ja meni sanattomaksi. Sanoin että ei se minua haittaa ja ei taida haitata tyttöjäkään, panet ketä panet.

Reinolle tuli kiire, kuulemma navetassa piti vielä hoitaa asioita. Niinpä hän lähti ja jäin Miian sekä Sannan kanssa takkatuvalle istumaan. Sanna kysyi milloin tulin. Sanoin että sopivasti ehdin näkemään hänen ja Reinon panosession ikkunasta kun huohotus kuului tielle asti. Kerroin, että runkkasin ikkunan alla ja tulin sitten etsimään Miian ja nussimme kunnon session keskenämme. Sanna halusi vielä yrittää saada kullini pystyyn ja alkoi nuolla sekä imeä. Huomasin hänen likaiset valkoiset polvisukkansa ja kysyin saanko ne riisua. Sanna alkoi nauramaan ja sanoi että niinhän on sovittu. Kun sitten riisuin sukat tytön jaloista ja otin ne käteeni haistellen hiukan kosteita ja tuoksuvia sukkia nousi kullini samantien pystyyn. Sanna ei aikaillut vaan avasi haaransa ja pyysi minua tulemaan takaapäin sisäänsä ja niin teinkin. Kysyin onko Reinon spermat pillussa pesemättä ja Sanna vastasi että on. Totesin että pumppaan omani samaan sekaan, tosin laukeamiseen meni melko pitkään ja sohvalle istuen Sanna tuli syliini ratsastaen kullillani. Miia oli samaan aikaan kaivanut jostakin sopivan muotoisen shampoopullon ja runkkasi sillä omaa pilluaan samaan aikaan kun Sanna huusi orgasmin tullessa. Miia hyppäsi Sannan paikalle kyrpäni päälle ja ratsasti itselleen vielä yhden orgasmin. Raukeina päätimme mennä uimaan ja sitten istuimme juttelemaan seksistä ja muustakin. Sain tytöiltä likaiset sukkansa matkaani kun lähdin ja lupasin tulla taas huomenna. En tiedä ennen vai jälkeen Reinon, tuntui, että meillä oli hoidossa joukko kyltymättömiä tyttöjä nussittavana.

Näin minulla oli 5 naista joiden sukkia ja sukkahousuja sain luvan kanssa haistella ja niihin runkkailla ja 4 näistä naisista tai oikeammin 4 tyttöä antoivat myös seksiä sukkien kera. Olihan se mahtavaa ja kokemukset sukkafetisistille ainutlaatuiset. Ei ole vastaavaa tullut kohdalle sitten myöhempinäkään vuosina kuin sain tuona kesänä 17 vuotiaana kokea.

Monta muuta mukavaa kokemusta sukkien/sukkisten ja seksin osalta on ollut mutta ei ihan tällaista. Serkkujani Tiinaa ja Katia olen nussinut näihin vuosiin asti vaikka heillä on ollut omat parisuhteensa ja liittonsa, minulla omani. Iso kyrpäni on heille kelvannut. Miiaa ja Sannaa kävin kumpaakin erikseen nussimassa vuosien ajan ja Miiaa joskus edelleen. Kyrpäni on kelvannut myös heille palvelukseen myöhempinäkin vuosina ja kaikilta olen saanut myös ostaa sukkia ja sukkahousuja fetissiini liittyen. Heille lisätuloja minulle hyvää mieltä ja runkkausapua ! .>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot