SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Tanssiva portto
Laatija Yllättynyt mies
Julkaistu 27.09.2016
Teksti

Olin kyllästynyt katsomaan pornoa ja vetämään käteeni naista teki mieli ja lähdin tanssilavalle vaikkei sieltä pillua antavaa pimua helposti löydäkään.

Tanssin monen naisen kanssa joista yksi oli niin veret pysäyttävä etten malttanut olla katsomatta tanssi hän sitten kenen kanssa tahansa, hän tuli hakemaan minua kun oli naisten haku ja sanoi toisen tanssin aikana olevansa Taru nimeltään ja huomanneensa miten katselen häntä ihan sillai et on tullu mieleen jos oot vaikka seuraa vailla.

Sanoin kyllä katsoneeni sua useasti kun olin tanssinu kanssasi ja mietin oisko ihan hölmöö kysyä sulta suoraan jos mentäis yhdessä pois tansseista, Taru sanoi nytkö heti sä meinaat vai mitä.

Vastasin Tarulle olevani jo tanssinu tarpeeksi ja olis kiva mennä katsomaan miten kesäyö näyttää kauneutensa tossa viereisen järven rannalla, Taru katsoi mua pitkään ja sanoi et tuntuu kyllä ihan nololta jos lähtee oudon miehen kanssa mutta et sä yhtään mitenkään vaaralliselta vaikuta eikä mulla oo mitään tekemistä muutenkaan kun asun yksin tossa opiskelu kämpässä kesän yli ja huonekaveri tulee taas elokuussa.

Mentiin parkkikselle ja Taru oli jo sanonutkin tulleensa linkkurilla kun ei oo opiskelijalla varaa autolla ajella vaikka omistaakin vanhan saabin, käveltiin mun autolle ja avasin Tarulle oven, kesämekko nousi yli polvien kun se istahti penkille hitto miten kalussa tuntu veri kohisevan katsoessa miten kaunis nainen Taru on.

Lähettiin ajamaan siihen lähi järvelle ja pysäytin yleisen parkkiksen reunaan Taru katsoi mua silmiin ja sanoi olevansa oikestaan onnekas kun komea mies pyyti mukaansa kesäyön ihailuun kauniille rannalle, sanoin et voidaan kävellä tonne rantaan ja istua pukukopin rappusille.

Taru otti mua kädestä kiinni ja käveltiin rantaan jossa se painautu mua vasten ja nojasi olkapäähän, laitoin käden Tarun hartialle ja sormet kosketti sen rintaliivien olkainta liikutin sormea sitä pitkin ja Taru hengitti rauhallisesti ja kunnes se sano et vois olla mukava käydä tossa pukukopissa ni saat sanoo tykkäätsä mun liiveistä enemmänkin kuin olkaimen kokeilusta.

Me mentiin koppiin naisten puolelle ja Taru halusi heti suudella pitkän kielisuudelman aikana mun kädet oli sen pakaroilla ja puristin niitä nostaen hameen helmaa ylemmäs samalla, Taru avas mun vetarin ja laitto kätensä kätensä vasten kalua mikä oli kovettunu ja pingotti housuissa.

Taru avasi housun napin ja laski niitä yhtaikaa alushousujen kanssa kalu ponnahti pystyyn ja Taru otti siitä kiinni ja veteli kädellään tottuneesti pitkin suonikasta vartta, mä avasin sen kesämekon vetarin ja nostin sitte Tarun avustamana sen kokonaan pois.

Tarulla oli pitsiset hipsterit ja saman sarjan liivit niissä kauniit koristelut oli tosi makee namupala, se autto mun paidan pois ja riisuin housut kokonaan Taru meni polvilleen runkaten kalua ja sanoi et tarvitaan kortsu jos meinaat et tuut mun sisään, mä huokasin ettei se oo ongelma kun on varusteet valmiina.

Taru ei ottanu kalua suuhun vaan jatkoi sen hyväilyä käsin se katto mua silmiin ja nousi ylös, avasin liivien hakaset ja sain ihailla mahtavan isoja rintoja Tarun kokoon nähden valtavan isot, se otti itse Hipsterit pois paljastaen siistityn pillunkarvoituksensa ja pyysi ottaan kortsut kun sain ne kaks lompakossa olevaa esiin se halus laittaa mulle kortsun kaluun.

Taru veteli ensin kalua kädellään ja avasi tottuneesti kortsun kuoren ja rullasi sen päälle, me suudeltiin ja se ohjasi käteni sen häpyhuulille voihkaisten kun raotin niitä ja tunnustelin sen kosteaa pillua, Taru oli ihan märkä ja kuiskasi haluuvansa mut sisälleen.

Se halus tulla mun päälle ja sano et mee siihen lattialle vaatteitten päälle selälleen ja laskeutu samaan aikaan hajareisin mun päälle otti kalusta kiinni ja laskeutu alas ottaen sen sisäänsä, Taru pyöritti lantioonsa ja nousi hitaasti ylös painaen käsillään mun rintaa laski lanteensa alas ja alko vemppan nopeeseen tahtiin kuin ammattilainen käyttäen sellasta tekniikkaa et mä olin ihan ihmeissäni.

Se kehu miten hyvää tekee ja jatko saaen mut jo lähes laukeemaan, Taru huomas et mä oon lähellä ja nousi pois sanoen ettei oo vielä aika alkaa kuule lopettamaan vaan saat ensin tehdä mulle mitä tarttee et saadaan molemmat nauttia, se tuli reidet levällään mun kasvojen ylle ja paino märän pillunsa mun huulille.

Mun naama kastu kun se liikku vedellen pilluaan mun kasvoja vasten, epäröin mutta nuolasin kuitenkin sen häpyhuulia ja se voihki kun kieli osu klitalle, Taru paineli vaativasti klittaansa mun kieltä vasten ja oli vaikee saada henkee kun se oli niin kiihkoissa.

Sen pillun kirpeä lima valu mun suuhun ja Taru voihkas et nyt on tultava sisään, se meni kontalleen ja laski isot rinnat lattiaan ja levitti pillunsa auki kun käännyin ja työnsin kaluni sen sisään, se huokaili anna mulle kunnolla nussi mua täysillä mä painoin sen pilluun niin nopeeseen tahtiin et polviin sattu kun ne oli lautalattiaa vasten.

Se ulvahti niin et varmaan kuulu tyynellä järvellä mitä pukukopilla touhutaan, nousin kyykkyyn jaloilleni ja painoin yläviistosta kalua siihen kuumaan pilluun, Taru huusi ja oli saamassa orkun kun mä pumppasin sen pillua sen perse tärisi ja mun pallit vetäyty kasaan ja ruiskin spermat kortsuun.

Mä painoin niin pitkään et se lysähti alas ja kalu luisti pillusta kortsu ei pysyny paikallaan vaan roikku Tarun pillusta näkyen, mä otin siitä kiinni ja venytin sitä pois kunnes se repes, kaikki spermat oli sen pillussa ja sanoin hätäsesti et oo paikallas sul on kortsun jämät pillussa.

Taru raotti varovasti jalkojaan ja pyysi hätääntyneenä ottaan kortsun pois pillustaan, mä levitin pillua ja sain kiinni liukkaasta kumista vedin hiljaa sen esiin ja huomasin ettei siitä oo menny ainakaan paljoo pilluun spermaa kun sen sisällä oli kärjessä kunnon satsi.

Mä sanoin et voit nousta ei oo enää mitään hätää, Taru nousi kyykkyyn ja levitti pilluaan ja työnsi sormellaan sinne yrittäen kaivaa spermaa pillustaan, se sai sieltä näkyviin harmaata limaa ja tajusin et spermaa on pillussa kuitenkin, tuntu jo kylmät väreet kun sanoin sille et kävi huonosti, Taru nousi ja istu pukukopin penkille silmät kiinni.

Sitten se alko nauramaan ja ja sai mut ihan hämilleni, Taru kerto käyttävänsä pillereitä eikä halunnu sanoo sitä mulle heti vaan pelästyttää kunnolla, sitte se sano et ois muutakin asiaa mikä pitää selvittää heti, istuin sen viereen ja se sano et satanen ei riitä tästä hommasta vaikka tarjositkin kyydin.

Mä sanoin et mitä sä selität meinaat sitte et tää maksaa vai, Taru sano ettei se mitä luulen ole sinne päinkään vaan hänen nimensäkään ei ole Taru vaan koko homma on sen niminen, se tarkotti olevansa olleensa vamppaamassa asiakkaan lavalta ja nyt on maksun aika.

Mä kelasin juttua ja sanoin et ootsä nyt tosissas, onks mun naamalla pyöriny isonki lössin taudit, se naurahti ja kerto olevansa keikkaillu pitkin kesää eikä olis tullu mun naamalle mut himot ne on huorallakin ja orgasmi oli kyllä oikee, tuntu et se kuitenkin vaan kusettaa ja kysyin miksei se voinu sanoo suoraan ettei se mitään tuntenu.

Se otti mun kalusta kiinni ja vemppasi sitä muttei se alkanu seisoon, se jatko vaikka mä yritin nousta ja paino mua penkkiin kiinni, jotenkin se sai mun kalun kovettumaan ja veteli puristellen melko karskisti terskaa, se sano sitte et saat nyt kuitenki koko rahalla ja kortsu kulliin niin jatketaan.

Mä halusin nussia sitä lisää ja otin kortsun ja rullasin kaluun painoin sen Tarun lattialle makaamaan ja työnnyin kerralla sen pilluun, nussin kuitenkin hitaasti ja katselin sen kasvoja nähdäkseni tunteeko se mitään, se sulki silmät risti jalat mun ympärille ja nypytti pilluaan puristellen ja sai mut ihan hulluks himosta.

Se piteli lukossa jaloillaan ja jotenki ihmeen taitavasti sai mulle sellasen tuntuman ettei voinu kuin antaa orgasmin tulla ja se kesti pitkään, sen jalat oli tiukasti kiinni ja pillulla se puristeli niin kauan että olin takuulla saanu tyhjentyä kokonaan.

Kai se sitte on vaan ammattilainen mikä osaa viedä miestä pilluaan käyttäen niinku työkalua kuuluu, en ollu enää puutteessa vaan täysin tyydytetty, se päästi mut otteestaan ja kierähdin voipuneena selälleni, sitte se meni ulos ja kuulin miten vesi lotisi kun se meni pesemään ittensä, menin perässä ja kortsu roikku kalussa spermat sisällään.

Vedin sen pois ja pudotin maahan astellen veteen ja virutin kalua kunnes sain sen limalastin liukenemaan, kun lähdin takasin kopille otin kortsun maasta ja vein sen rappujen alle, kuivasin kaluni sen mekkoon ja heitin sen takasin lattialle, kun sitte olin jo pukenu ennen sen tuloa ja kaivanu rahan esiin se tullessaan otti seinällä roikkuvan pyyhkeen minkä joku oli jättäny kuivasi itteensä ja puki ne alusvaatteensa ja kirosi kun huomasi mekkonsa olevan märkä.

Se sano et mekon pilaaminen maksaa lisää, mä katoin sitä ja sanoin et oot hyvän näkönen nainen eikä sun tarvis tienata elantoos huorana, kyllä joku sut mielellään ittelleen ottais kun osaat varmaan tehdä miehelle kaikki metkut millä elämä on yhtä orgasmia.

Se katto mua ja sano ettei kukaan huoraa huoli jos tietää taustan, mä vastasin et mulle on tärkeetä saada kunnolla pillua ja huora kelpaa jos oot tarjolla, se tuli ja otti mua kädestä katto silmiin ja sano ettei maksa mitään, jos oot sanojes takana saat nussia minkä jaksat mut huora ei välttämättä oo paikalla kun oot tarpeessa.

Me käveltiin autolle ja kysyin minne sut vien, se ei heti vastannu mut sano sitte et voitko ottaa mut luokses kun tarvis saada olla aloillaan jonkinaikaa, vein sen mukanani himaan ja pestiin ittemme kunnolla, keitin teetä ja tein leivät oltiin hiljaa ja syötiin, sitte se meni vessaan ja tultuaan sano haluuvansa mun viereen nukkumaan, pesin hampaat ja menin makariin, siellä se oli täydessä unessa peittoni alla.

Nostin peiton ja kattelin sitä kun se oli kyljellään selkä minuun päin jalat koukussa ja pillu pilkisti sen jalkojen välistä, menin sitte sen taakse makaamaan ja olin ihan siinä kiinni kun nukahdin, aamulla kun heräsin se nukku vielä oli kääntyny selälleen ja noustessani katsoin sen isoja rintoja ja siistittyä pillua, alko taas kalu kovettua muttei ollu kortsua, kun se avas silmät se näki mun katsovan kalu kovana ja nyökkäs tulemaan luokseen.

Se pyysi mut päälleen ja alko hieromaan rinnoillaan mun kalua, oli eka kerta kun sain painella isojen rintojen väliin se vei mut huipulle ja avasi suunsa kun spermaa ruiskahteli osa meni sen hiuksiin ja poskille vain pikkusen oli sen huulilla, se tönäs mut sivuun ja tuli puristaen kullin tyvestä kovalla otteella runkkasi ja piti mua nautinnossa niin pitkään etten oo itte koskaan pystyny vastaavaan.

Se oli varmaan vastaavaa ku olis ollu kiristysrengas kalun tyvessä, kun se runkkas ja lopulta päästi puristuuksen tyvestä sain taas orgasmin ja pallit oli tyhjätty ammattiotteella, kun sain itteni viimein ylös pesin ja tein aamupalaa vaikka olikin jo puolipäivä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot