SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Taukojumppaa
Laatija Allin pillulla
Julkaistu 28.09.2016
Teksti

Siru ja Alli oli siivoojina samalla työmaalla kuin minä, aloin käydä heidän kanssaan keittiön kellarissa ruokailemassa eli syötiin eväät mitä milloinkin oli mukana. Naiset oli "varhais keski-ikäisiä", Siru 32, Alli 34, minä 37. Tehtiin kaikki sitä klo. 7-16 työaikaa ja lähes jokainen päivä vietettiin ruokatunnit kolmistaan, jutellen ihan tavallisia ikäistemme juttuja.

Sirulla ja Allilla oli työvaatteina aikansa tyypilliset työpuvut, eli edestä napitettavat koltut, kun istuttiin vastakkain vanhoilla koulun jumppasalin pitkillä puu penkeillä tuli aika monesti katsottua kun naisten helma nousi ylemmäs ja paljasti vähän reittä. Siru oli jäänyt sairastamaan ja oltiin Allin kanssa kahden yhtenä maanantaina syömässä eväitä, katsoin monesti kun Alli vaihtoi jalkaa toisen päälle, ja katseeni viipyikin mielellään näkymässä.

Alli kertoi Sirun sanoneen hänelle miten mukava mies tuo Pena on, siis minä. Tokaisin että ens viikolla tulee 38 vuotta mittariin ja ollaan niin saman ikäisiä että miksei tässä ole minunkin myönnettävä tykkääväni teidän seurastanne. On niin mukavaa kun olette molemmat niin huumorintajuisia ettekä pahastu vaikka joskus innostun murjaisemaan vähän meille miehille ominaisempia vitsejä, olet varmaan huomannut etten kuitenkaan koskaan loukkaa jutuillani, vai oletko samaa mieltä?

Alli vastasi aina nauraneensa vapautuneesti huolettomille vitseilleni, hän oli vähän punakka kun sai sanottua miten katseeni usein seuraa kun me naiset kuljemme yläkerrassa tai sitten kun ollaan täällä tauolla vastakkain, niin tulee sellainen ikääntyvän naisen hieman ylpeä olo kun katsot varsinkin meidän sääriämme usein aika tarkkaan.

No mies nyt on luonnostaan perso kauneudelle, ja myönnän kyllä että mielikuvitus on tehnyt joskus oloni vähän uteliaaksi, millaisia naisia te olette ilman työpukuja, tarkoitan siis vapaa-ajan vaatteissa.

Alli kohotti hieman itseään ja nosti työvaatettaan aika rohkeasti ylemmäs, näin kuinka hänellä on Stay up sukat ja jäin katsomaan ihaillen ja kiihotuin sen verran että rohkaistuin sanomaan: Alli olet kaunis nainen. Hän kohotti taas itseään ja avasi monta työpuvun alimmista napeista ja pikkuhousutkin näkyi kun hän istui jalat vähän harallaan penkille, jos et pahastu niin haluisin tulla sun viereen sanoin Allille.

Alli nousi ennen kuin minä ehdin ja avasi taas lisää nappeja nyt ihan ylös asti ja tuli istumaan jalat levällään syliini, huulemme painuivat yhteen ja suutelimme pitkään. Pussailin kaulaa ja kieli hakeutui pikkuhiljaa rintojen väliin, Alli huokaili ja riisui työtakkinsa kokonaan, hänellä oli valkoiset rintaliivit ja pikkuhousut, avasin liivien hakasen peläten hänen estävän tekoni, vielä mitä, Alli kohotti rintojaan nuoltavakseni.

Olin niin kiihottunut etten voinut pidätellä himoa vaan hyväilin Allin siroja lanteita ja silitin sormellani pikkuhousujen haarustaa pillun kohdalta, rohkenin hivuttaa sormeni pikkuhousuihin ja levitin häpyhuulia, tunsin Allin olevan kostunut.

Alli huohotti ja kopeloi kulliani mikä oli jo kovana, hän avasi vyön , vetoketjun ja painoi kerralla päällys ja alushousuni polviin, kullin ponnahti ylös ja sojotti itsestäni katsottuna vasemmalle, mulla kun on hieman kaareva kullin varsi. Alli piteli kiinni kullistani ja minä liikutin sormeani pillussa, Alli oli ihan märkä ja valmiina yhdyntään, tai niin kuvittelin.

Alli kuitenkin sanoi ettei kai ole viisasta alkaa viemään hyväilyä tämän pidemmälle, mutta pyysi sitten kuitenkin jatkamaan. Irrottauduin ja riisuin itseni kokonaan, laskin Allin pikkuhousut myös alas ja hän astui sirosti niistä pois, Otin Allin selin itseäni vasten ja kullini nojasi hänen pakaraansa vasten sykkien sydämeni lyöntien tahdissa, toisella kädellä hivelin rintoja ja sormeilin samalla märkää melko runsaskarvaista pillua.

Alli huokaisi miten hyvää tekee ja nytkähteli kun hivelin klitorista, istuin penkille ja vedin Allin syliin niin että kullini oli esillä hänen haarustassaan, Hän runkkasi sitä hiljaa kunnes sanoin: Haluan saada sinua mutta kumeja ei ole.

Alli ei suostunut yhdyntään vaan jatkoi kullini kimpussa ja tunsin olevani lähellä orgasmia, Alli nousi ja meni polvilleen lattialle runkkasi kovin vedoin kulliani muutaman minuutin ja spermaa ruiskahteli hänen poskelleen ja rinnoille. Voihkin nautinnosta ja annoin hänen viedä hyväilyn loppuun, lantioni vatkasi kun Alli puristi viimeisetkin spermat kullistani, hän hymyili ja pyyhkäisi kädellään spermaa poskestaan.

Vedin Allin taas syliini työnsin sormen pilluun ja hivelin toisen käden keskisormella klitorista suudellen samalla hänen niskaansa, Alli huohotti äänekkäästi ja iso klitoris paisui entisestään kun jatkoin hyväilyä, hän vapisi ja oli tulossa huipulle.

Kevensin vähän klitoriksen kosketusta ja se oli Allille "menoa", pillu valui limaa ja supistui sormeni ympärille, Alli nytkähteli ja voihki orgasmin tullessa, jatkoin hyväilyä kunnes hän kierähti pois päältäni ja meni penkille kyljelleen jalat yhdessä. Karvainen pillu näkyi ihanasti kun hän oli jalat koukussa, pussasin hänen pakaraansa ja silitin poskea, Alli oli pitkään kippurassa ja hengitti kiivaasti.

Kun hän nousi istumaan ja tarttui poskiini painaen huulensa omiani vasten pyöritti kieltään kieltäni vasten ja otti veltostuneesta kullistani kiinni, hän veti hellästi esinahkaani terskan päällä ja sanoi: Haluan sinut sisälleni muttei se ole nyt mahdollista.

Täytyy ostaa kumeja niin voimme rakastella kunnolla, kullini oli kovettunut vähän hänen hyväilystään ja sen huomattuaan alkoi taas kovempi runkkaus, kullini saavutti täyserektion ja Alli veteli kaksin käsin katsoen välillä kasvojani ja hymyili.

Hän pyysi minut penkille selälläni makuulle ja vatkasi kullia nopeaan tahtiin ja hiveli kiveksiä, kuumotus alkoi levitä lantiooni ja olin taas laukeamassa, Alli lopetti hetkeksi ja katsoi minua, sitten hän kysyi: voinko turvallisesti ottaa kullisi suuhuni, tarkoitan etten saa siitä mitään tautia.

Huokailin ettei minulla ole koskaan ollut mitään sukupuolitautia, hetken emmittyään Alli alkoi nuolla terskaani ja kuljetti kieltään kullin vartta pitkin ja taas terskalle, jatkettuaan hyväilyäni tunsin miten kullini nytkähteli ja spermaa alkoi pursua , Alli sylki kaiken suuhunsa purskahtaneen lattialle ja yskähti luullakseni lähes oksentaen.

Hän alkoi kuitenkin nuolla uudestaan ja vei minut nautinnon loppuun saakka, olin ihan voipunut ja makasin jalat penkin kahta puolta roikkuen nauttien tyydytetystä olostani. Alli tuli hetken kuluttua hajareisin kasvojeni kohdalle ja kyykistyi hieman hieroen pilluaan huuliini, karvat olivat jo osittain kovettuneet liman kuivuttua ja syljin saadakseni ne taas pehmeämmäksi, imin melko roikkuvia ulkoisia häpyhuulia tökkien kielellä isoa klitorista.

Alli vatkasi lantiotaan edestakaisin ja kasteli kasvoni limaansa, otin kiinni hänen lanteistaan antaen kuitenkin hänen liikkua niin kuin halusi, nuolin nopeammin ja Allin voihkeesta kuuli kuinka hän nautti. Kun pyöritin kielelläni klitoriksen ympärillä alkoi Alli taas vapista ja painoi lantiotaan alemmas, kannattelin kuitenkin häntä niin että pääsin nuolemaan kieleni leveänä pitäen ja Alli liikkui ulisten ja hytkyen, laukesi huulieni ja kieleni tuottamaan nautintoon.

Hän ei taaskaan kestänyt orgasmin saatuaan enempää klitoriksen kosketusta, vaan lysähti istumaan penkille kasvot punaisina hehkuen, kun nousin ja käännyin häneen päin huomasin vasta miten kauniit rinnat hänellä on, melko leveäpihaiset nännit ja kiinteyttä rinnoissa vielä enemmän kuin monella ikäisellään.

Halasimme ja kuiskailin Allille miten olen uneksinut joskus pääseväni rakastelemaan hänen kanssaan, jatkoin sanoen etten olisi yhtään pahoillani jos saan joskus sinut ja Sirun yhtaikaa nauttimaan kanssani. Alli tunnusti Sirun kertoneen jo melko kauan sitten miten hänen kuvitelmissaan on saada olla kanssani vähän muutenkin kuin lounastaukoa viettäen jutellen kellari "baarissamme".

Kellarissa oli vain vanha metallinen lavuaari ja kuumavesihana ei suostunut toimimaan, huuhtaisimme itseämme kuitenkin kylmällä vedellä ja kuivasimme karheaan rulla paperiin, lupasin korjata hanan kuntoon heti kun ehdin hankkia osia.

Lounastaukomme oli tällä kertaa jatkunut lähes puolitoista tuntia, muttei meillä ole siitä yhtään huono omatunto.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot