SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Terhin Derby 2
Laatija Sanneli
Julkaistu 06.05.2017
Teksti

Jatkoa Sannelin herkkuseikkailuihin! Hetken kuluttua Sari ja Marita palasivat takaisin kantaen välissään laatikkoa täynnädildoja.Heidän perässään purjehtisisään myös henkilöstöpäällikkömme Anne."Hei Anne,mä jo luulin ettet ehdi lainkaan mukaan"Hannele sanoi."Voi kuulkaas millanen päivä mulla oli,mutta tätä ei kyllä voi missata,olenhan mä sentään henkilöstöpäällikkö"Anne nauroi vastaukseksi. Yllään Annella oli tuttu vihreä bleiseri,tummansininen kotelomekko,jalassa mustatsukat ja punaruskeatsaapikkaat,jotka aiheuttivat Seijassa ihastusta."Upeat saapikkaat sulla Anne,ihan mun tyyliset.Mitkä noi on?"Hän kysyi."Weitzmanin moniquet,kastanjanruskeena"Anne vastasi ylpeänä."No mutta mitäs meillä on täällä?"Hän jatkoi hymyillen,ja astui Virpin ja Marketan eteen,jotka selvästi häpesivät oloaan pelkissä sukissa ja saapikkaissa,kun samaan aikaan kaikki muut heidän ympärillään olivat vielä pukeissa. Tästä huolimatta hakijat kättelivät Annen,joka tarkasteli heitä hymynkare huulillaan."Ovatko hakijat tähän asti vastanneet odotuksia?"hän kysyi muilta,jotka naureskellen kertoivat Marketan ja Virpin tehneen voitavansa.

Anne kyykistyi Marketan eteen,ja tämän estelyistä huolimatta alkoi tunnustelemaan hänen turvonnutta pilluaan."Joo kyllähän täällä on tosi märkää"Hän julisti"Sinähän oletkin tainnut pitää täällä hauskaa?"Marketta sopersi jotain vastaukseksi,mutta se hukkui muiden hihkaisuihin,kun he jo huomattavassa nousuhumalassa alkoivat kannustamaan Annea,joka oli työntänyt jo kaksi sormea Marketan sisälle kolmannen pyöriessä huulilla."Levitä jalkojasi,lisää"Anne komensi häntä,ja läimäisi vapaalla kädellään vielä Markettaa pyllylle. Toiset naiset ottivat skumppaa,ja tarjosivat myös Virpille,joka katseli kauhistuneena ystävättärensä kiemurtelua ja voihkimista Annen kädellä,josta oli jo kolme sormea sisällä neljännenkin painellessa tunnustelevasti tietään. Samalla Virpille ja Marketalle oli varmasti selvinnyt,että testi oli kaikkea muuta kuin ohi.

"Hei!"Terhi huudahti ja taputti käsiään saadakseen huomiota."On aika jatkaa testiä,ja siihen me olemme saaneet Seijalta,jonka yritys tuomaahan seksi välineitä,straponeja"Hän kertoi naisille jotka antoivat raikuvat aplodit Seijalle,myös Anne,joka oli vastentahtoisesti vetänyt sormensa Marketan pillusta,ja taputti tätä kevyesti poskelle. "Joten eiköhän aleta varustautumaan"Terhi sanoi,ja samassa alkoi toimistossa armoton kuhina naisten riisuutuessa,ja auttaessaan toistensa ylle tekokyrpiä."Testijärjestyshän voi varmasti olla sama,vai?"Terhi kyseli samaan aikaan"Joo,mutta mä voin olla vikana"Seija sanoi"Tahdon nähdä miten omat tuotteet toimii"Hän lisäsi naureskellen.

Kohta testaajat seisoivat yllään saapikkaat,sukat,sukkanauhavyöt tai korsetit,ja uumillaan uhmakkaasti sojottavat dildot. Terhi oli samaan aikaan asetellut kaksi tuolia keskelle lattiaa,ja nyt Sari ja Helena istuivat niille Maritan ja Elinan pursottaessa liukuvoidetta heidän tekokulliensa kärkiin."Eipä tätä kylläkään tarvita,on noi niin kiimaisia"Ellu nauroi,kun Kristiina ja Hannele taluttivat välissään Markettaa Sarin eteen. "Onko tää nyt ihan välttämätöntä,aikauheeTAA!"Marketta kiekaisi,kun Sari käänsi hänet selin itseensä ja veti häntä lanteista alemmas,niin että dildo oli aivan pilluhuulilla Marketan ollessa puoli-istuvassa vaikeahkossa asennossa. Terhi ja Seija tekivät Virpille vieressä saman,hänen myöskin vastustellessa turhaan naisten tiukassa otteessa,kohta hänkin oli samanlaisessa puolikyykyssä Helenan kulli pillunhuulilla. Toimisto oli hiljentynyt,enää kuuluivat vain Marketan ja Virpin nopeat henkäisyt,ja Sarin ja Helenan saapikkaiden korkojen napse,kun he hakivat tukevampaa asentoa. Leveästi hymyillen kumpikin katsoi hakijoiden takaa Terhiä joka nyökkäsi kevyesti. "IIIIIRGH"Kirkaisivat kummatkin naiset kimakasti,kun Sari ja Helena vetivät heidän istumaan syliinsä,dildojen tietenkin painuessa samalla sisään täysin. Marketta ja Virpi koittivat ponnistautua ylös kulleilta,ja Sari ja Helena päästivätkin heidät nousemaan hieman,mutta vetivät heidät jälleen alas. Taitavasti he laittoivat naiset ratsastamaan kulleillaan vaikkeivät he olisi niin tahtoneetkaan.

Kohta alkoi hakijoiden voihkimiseen sekoittumaan kiimaisempi sävy,ja Marketta alkoi jo pyörittämään persettään ylös alas nousujen lisäksi."Katsopas tuota"Terhi nauroi Maritalle"En ole pitkään aikaan nähnyt näin innokkaita työnhakijoita." Myös Virpi oli päässyt ratsastuksenmakuun,ja Helenan ei enää tarvinnut vetää häntä syliinsä,sen sijaan hän nosti kevyesti Virpiä perseestä ja kurkotti sivulle nähdäkseen miten hän nautti ratsastuksesta. Marketan huohotus kävi tiheämmäksi,ja hän hapuili tukea Sarin nyloninverhoamilta polvilta kumartuen eteenpäin ja kiihdyttäen tahtia. Pitkään hän ei enää kestänyt,ja kohta hän laukesikin ensimmäsen kerran vavisten Sarin sylissä. Myös Virpi oli saavuttamassa orkkunsa,mutta hänen tahtinsa ei Helenaa tyydyttänyt,ja tämä olikin ottanut uudelleen tiukanotteen Virpin vyötäröltä ja tikkasi nyt nopeasti dildoaan voihkivan Virpin pilluun. Marketta siemaili jo skumppaansa ja katseli vierestä kun Virpi tuli Helenan kyrvälle toinen sääri sätkien. Myös Virpille ojennettiin skumppalasi,heti kun hän nousi tutiseville jaloilleen. Ilmeisesti heidät pyrittiin pitämään melko humalassa,etteivät he olisi vastustelleet liikoja.

Marita oli jo taluttamassa Markettaa kohti tuolia,mutta istumisensijaan komensi Markettaa kumartumaan tuolille väärinpäin. Marketta oli siis polvillaan istuimella,ja katsoi suoraanminua kohti nojatessaan selkänojan yli. Onneksi lasi oli heijastava!Marita asteli Marketan taakse,joka hermostuneesti vilkuili olkansa yli hänen muhkeaa tekokyrpäänsä. "Kaikkiko te aiotte meitä nussia? Ei,en mä kyllä sellaista siedäÄÄÄHGH!"Marketan protesti katosi rääkäisyyn."EIEI SINNE EI PEPPUUUNGH!"Hän kirkui kun Marita survoi säälimättä dildoaan hänen suojattomaan pyllyynsä. Marke yritti nousta tuolilta,mutta Anne ehätti apuun ja painoi hänet takaisin naureskellen. Olin nähnyt miten Anne käsitteli myyntiedustaja Maria ja tiesin ettei Markella ollut mitään toivoa. Vieressä Ellu oli nostanut Virpin toisen jalan kädellään ilmaan,ja avuttomassa asennossa Virpin oli pakko ottaa hänen dildonsa pillunsa uumeniin.Virpin kirkaisut peittyivät kuitenkin Marketan ulvontaan Maritan paaluttaessa häntä häijysti hymyillen perseeseen. Marketta viskoi päätään sivulle villisti Maritan jatkaessa nussintaa loputtomalta tuntuvan ajan."Onkos sua ikinä pantu näin hyvin peppuun?"Kysyi hän hengästyneenä. "EIeieiEEEEIGH!"Marketta huusi,josta ainakaan minä en osanut päätellä vastasiko hän Maritalle,vai pyysikö tätä lopettamaan. Vieressä Elina oli laskenut Virpin jaloilleen ja kääntänyt hänet selin itseensä. Ellu pani Virpi kiihtyvällä tahdilla pystystä takaapäin,hänen ottaessa tukea omista polvistaan ja kumartuen viekoittelevasti eteenpäin. Tällä kertaa Virpi tulikin ensin Elinan asiantuntevassa hoidossa. Kohta Markenkin huohotus muuttui katkonaiseksi ja hän sai ensimmäisen peppuorkkunsa.

Marita riensi tuomaan Markelle hymyillen skumppalasin,tämän jäädessä vielä huohottamaan tuolille."Näetkös nyt,ei se niin kauheeta ollut,vai mitä"Hän sanoi Marketan myötäillessä auliisti,ettei enään joutuisi samaan rumbaan. "Mä tiedän että on Tiinan vuoro,mut mä haluaisin kokeilla yhtä juttua"Anne sanoi silmät loistaen."Tottakai,mä tiedän,että sulla on jotain ihanaa mielessä"Tiina nauroi. "Tuleppa tänne"Anne sanoi Marketalle ja talutti hänet Terhin työpöydän eteen,jonka kulmalle tämän istutti.Muut olivat sen verran uteliaita näkemään mitä Anne aikoi,että Virpikin sai rauhassa juoda skumppaa ja polttaa pikkusikaria jonka Sari tarjosi. Marketta siemaili skumppaa Terhin pöydänreunalla ja oli hieman pöllämystyneen oloinen,joskin selvästi huojentunut koska Anne ei ilmeisemmin vainonnut hänen piinattua pyllyään. "Mä katselin sinua äsken ja aiemmin,ja minusta tuntuu että meistä tulee sydänystävät"Anne sanoi Marketalle ja täytti tämän tyhjentyneen lasin. "Meidän vain pitää tutustua vielä paremmin.Gingin!"Anne skoolasi Marketan kanssa ja tyhjensi lasinsa kerralla Marken noudattaessa esimerkkiä. Anne asettui Marketan jalkojenväliin hyvin lähelle tätä."Aloitetaan tutustuminen siitä että halaat minua"Anne sanoi ja Marketta katseli hämmentyneenä ympärilleen"No halaa nyt Annea!"Hannele komensi häntä ja Marketta kietoi kätensä Annen kaulalle. "Kyllä sä voit tiukemminkin halata minua"Anne sanoi "Joo noin,ja vieläkin tiukemmin"Hän opasti Markettaa joka lisäsi puristusta. "Halaa vaan kunnolla,mehän ollaan sydänystäviä"Anne kannusti Markettaa."Terhi!"Anne huikkasi,ja samassa kun Marketta käänsi huomionsa Terhiin sujautti Anne kätensä Marketan reisin alta ja nosti hänet salamannopeasti ilmaan pöydältä työntäen samalla tekokyrvän Marketan pillun huulille."Voi herranjestas,mitäs tämä nyt!"Marketta henkäisi Annen sylissä,Annen mairea hymy oli vaihtunut tiukkaan ilmeeseen,kun hän hitaasti asteli Markettaa kantaen keskelle huonetta. "Kannatta vähän varoa"Hän varoitti muita naisia. Marketan pyöritellessä päätään huolestuneen näköisenä.Hän koitti saada asentoaan helpommaksi ja Annen hänen suojatonta pilluaan uhkaavan dildon luiskahtamaan sivuun,mutta turhaan. Nyyyt mennään!!"Huudahti Anne."IIIIIIRGH!"Huusi Marketta vastaukseksi,kun Anne työnsi aseensa syvälle hänen pilluunsa.

Anne ei vielä pumpannut dildoaan vaan seisoi liikkumatta,Marketta sen sijaan kiemurteli minkä pystyi. Hänen strechsaapikkaiden verhoamat säärensä sätkyttelivät voimattomasti Annen sivuilla. Toiset testaajat katselivat näkyä lumoutuneena,ja Virpi kauhuissaan. "Ja nyt se alkaa!!"Anne huusi nauraen ja alkoi nostelemaan Markettaa ylös alas kullillaan."IIRGH,AIKAUHEE,IIKHIHIHIH"Marketta huusi ja kikatti,todellakin kikatti Annen sylissä. Siitä uskalsin päätellä käsittelyn tekevän hänelle gutaa. Marketan sääret sätkivät Annen työntöjen tahtiin ja hän ravisteli päätään puolelta toiselle irtoletti hulmuten. Anne lisäsi jenkaa vielä lisää pumpaten lantiotaan ja tuplaten työntöjenmäärän,Marketa ulvoessa entistä kimakammin. "Helvetti tota mäkin haluun kokeilla"Seija sanoi ja komensi Sarin ja Helenan nostamaan Virpiä kummaltakin sivulta kiilaten samalla itseään hänen jalkojensa väliin.Virpin protestoinnit hukkuivat Marketan kirkumisen alle ja kohta myös hän ratsasti ulvoen Seijan teko kyrvällä. "Nyt mä kyllä haluan osani!"Kristiina julisti Annelle."Tottakai kultaseni"Anne vastasi hymyillen Ja lopetti Marketan hyppyyttämisen pitäen tämän vielä kullillaan ilmassa."Maritahan äsken jo teki tuttavuutta Marken pyllynkanssa,sinnehän sopii"Hän jatkoi. Tiinan astellessa kauhistuneen Marketan taakse. "Herrantähden ettehän te nyt yhtaikaa"Marketta henkäisi kääntyen katsomaan taakseen astuvaa Tiinaa jonka dildo kiilteli liukkarista. Vieressä Virpi voihki Seijan tiukassa otteessa kohti orgasmia,jonka hän kohta saikin,Seija oli selin piilopaikkaani ja Virpin kasvot näkyivät hänen olkansa yli. Niillä vaihteli häpeä ja kiima kun sai ruskeidensaapikkaiden verhoamat sääret sätkytellen orkkunsa. "Ihan varmasti tuut saamaan tuplanamia"Tiina julisti nauraen,ja alkoi sovittaa parruaan Marketan peppuun. "OIOIOIOIOURRRGHIHIHIH"Marketta huusi uudelleen suoraa huutoa,kun Anne aloitti pumppaamaan lantiotaan Tiinan survoessa asettaan hänen pyllyynsä. Marketta oli todella tukalassa tilanteessa. Säälimättömästi Tiina ja Anne panivat häntä. Välillä he olivat vuorotahdissa,välillä tekokyrvät painuivat pohjaan samaan aikaan.

Pitkään ei tuoll aista käsittelyä voinut kestääkkään,ja muutamien minuuttien kuluttua Marketan ulina nousi,jos mahdollista uusiin sfääreihin,ja hänen säärensä tanssivat voimattomina tiukkaa staccatoa ilmassa orkun tullessa. "Noin,nyt me ollaan todellisia sydänystäviä"Anne nauroi Marketalle,kun hän Tiinan kanssa laski Marketan tutiseville jaloilleen. Marketalle annettiin isolasi skumppaa,muiden ihastellessa Annelle hänen tyyliään. "Mulla olisi Terhille erikoislahja"Seija sanoi,ja ojensi Terhille mun silmiini ihan tavallisen straponin. "Tää on ihan uusi malli,ja haluisin sun koettavan sitä"Seija sanoi,ja kuiskutti jotain lisäksi Terhin korvaan tämän nauraessa riettaasti vastaukseksi. "Kumpi tytöistä haluaa bonarin?"Terhi kysyi pirullisesti hymyillen. "Mä voisin"Marketta vastasi välittömästi,skumppa oli jo palauttanut hänen itseluottamuksensa ja humala poistanut itsesuojelun. "Tänne sieltä sitten."Terhi komensi,ja istui tuolille,Marketan astellessa hänen luokseen jo hieman empivästi. "Mitäs sanot Hannele?Viisminsaa ja viistonnii?"Terhi kysyi kolleegaltaan "Aika helpolta kuullostaa"Hannele epäili."Marke on jo tullut niin monta kertaa,ei se helposti enään laukee"Hän jatkoi."Kyllä mä niin silti sanoisin"Terhi jatkoi ja Marketta katsoi häntä silmät loistaen. "Eli Marketta,istu tähän minun kyrvälleni,jos kestät viisiminuuttia ilman orkkua,saat tonnin bonarin per minuutti."Terhi selitti.Marketta käveli innoissaan Terhin luo,ja antoi tämän kääntää itsensä selin ja vetää kohti tekokullia."Uih,onpa iso"Marketta henkäisi,mutta näytti muuten itsevarmalta Terhin sylissä.Hänen pilluaan ja pyllyään oli juuri piinattu mitä erilaisimmissa asennoissa,ja normaari ratsatus pano takaapäin ei tuntunut erityisen vaativalta. Rahapalkkiosta puhumattakaan.

"Aika"Seija sanoi,ja Marketan hymy levisi entisestään,kun Terhi ei tehnyt elettäkään aloittaakseen nussimisen,hän vain istutti Markettaa kullillaan. "Ai niin,unohdinsanoa"Terhi sanoi Marketalle naruaan pidellen"Tässä on sisäänrakennettu vibra!"Ja painoi straponin vyönsivua.Samassa matala surina täytti huoneen."Kattokaa ton ilmettä"Ellu nauroi,kun Marketta oli hetken pelkkää huutomerkkiä,tajutessaan tulleensa huijatuksi tosikoitokseen. "IIIIIIIRGHHUIUIUIHIHIHI!"Marketta aloitti taas huuto konsertin,kun Terhi sääti vibraan lisää tehoa surina muuttui kimeämmäksi."Ei vielä puolessakaan"Terhi nauroi Seijalle joka kysyi tehoasentoa. Samalla Marketta koetti nousta ylöspäin helpottaakseen piinatun pillunsa oloa,säälimättä Terhi veti häntä aina takaisin saaden jo näin aikaan verkkaista ratsatusta jonka Marketta itse teki. Samassa Terhi aloitti työntämään omaa lantiotaan ylösalas. Hänen vahvat reitensä tekivät työtä,kun Marketta ratsasti jälleen tukka hulmuten kohta uutta orkkua. Hänene kätensä hakivat tukea Terhin polvilta ja huuto oli aivan uskomaton,kun Terhi sääti tehon täysille.Kimakan ulinan säestämänä laukesi Marketta vielä kerran pomoni käsittelyssä,muiden testaajien naureskellessa hänen tukalalle tilanteelleen. "Neljä kolkyt"Seija nauroi Marken lauetessa"Kyllä sä Terhi osaat" "Joo bonarit meni,mutta työpaikat kyllä tuli kummallekin"Terhi sanoi "Tervetuloa taloon!">>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa-

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot