SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Terhi - Tarinaa 4
Laatija Ukkomies
Julkaistu 24.05.2016
Teksti

Seksikäs Terhi seisoi edessäni ohjasin kullini pillua vasten liikuttelin terskaa pitkin limaisia häpyhuulia keskityin hyväilemään klitorista terskalla se oli Terhille mieleen.

Hän nytkytti itseään ja ohjasi kädellään kullini sisäänsä edestäpäin se kävi helposti kun kullini on erityisen kaareva ylöspäin, painoin aisaani pilluun.

Terhi hengitti kiihtyneesti vaikersi tekee hyvää, vedin kullin pois pillusta sanoen nojaa tuohon peilipöytään haluan sut takaapäin, tulin kiimaisen naisen taakse työnnyin rinnoista kiinni pitäen hän oli mukana himokkaana.

Katsoin hänen kauniita kasvojaan peilin kautta, jokaisella työnnöllä ilme muuttui enemmän nauttivaksi ja Terhi voihkaisi kun nopeutin työntöjä hivelin klitorista ja pyöritellen sormea sen ympärillä koskettamatta suoraan siihen nopeutin taas rytmiä kunnes hän voihki äänekkäästi.

Kosketin nyt klitorista suoraan sormella kevyesti painaen nykäyksittäin Terhi käänsi päätään otti kädellään kiinni niskastani suutelimme pitkään kunnes hän sai orgasmin mikä ravisteli persettään ja Terhi voihki työnnä tule kovaa tekee hyvää hänen orgasminsa kesti pitkään.

Orgasmi vain jatkui hän sai uusia huippuja ja nytkytti persettään, pillu tuntui kuin olisi imenyt ja puristellut kulliani sain nauttia pitkään ihanasta yhdynnästämme.

Terhi nojasi käsiensä varassa perse herkullisesti pystyssä kun otin hänet rajulla todella nopeatahtisella liikkeellä mikä vei minua huipulle.

Halusin vielä pitkittää nautintoa mutta orgasmini tuli väkisin valtavalla voimalla, huusin ja otin kaiken irti Terhin ihanasta pillusta hän auttoi pillullaan puristellen minut saamaan lähes täydellisen orgasmin jos sellainen on olemassa.

Olimme aivan läkähdyksissä ja vajosimme lattialle, kulli tuli pois pillusta ja spermaa valui Terhin persereiän peittäen kun hän makasi selällään.

Terhi otti spermaa sormiinsa ja nuoli niitä nautinnollinen ilme kauniilla kasvoillaan, katsoin ihaillen hänen pilluaan mikä on mielestäni kaunein pillu mikä naisella voi olla.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot