SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Terhi - Tarinaa 5
Laatija Ex Ukkomies
Julkaistu 25.05.2016
Teksti

Terhi otti jatkuvaksi tavakseen kulkea aamuisin, ja usein myös iltaisin kiihottavan näköisenä pikkuhousuissa, ja yläosan verhona oli läpikuultava tai muuten rinnat hyvin esiin tuova paita, hän kyllä tietää mikä minua miellyttää kun haluaa saada kullini nopeasti seisomaan.

Olimme Terhin kanssa arki vapaalla ja söimme aamiaista, Terhi kulki monesti hakemassa jotain "unohtunutta" pöytään, ja useimmiten se jokin oli alakaapissa jolloin hänen ihanan seksikäs perseensä oli ihailuni kohteena.

Kun Terhi taas meni ala kaapille ja kumartui selin minuun, nousin ylös ja menin takaapäin kiinni häneen kulli kovana, otin rinnoista kiinni ja kullini kosketti Terhin kiimaiseen jalkoväliin, vapautin kullini alushousuista ja laskin myös Terhin pikkuhousut alas.

Hän astuikin heti pois niistä ja nojasi keittiön työtasoon jalat levällään, työntelin kulliani pillua pitkin hivellen sillä Terhin häpyä, käteni hyväilivät rintoja ja suutelin hänen niskaansa.

Kullini kastui Terhin pillusta valuvasta liukkaasta kiimalimasta, ja hän huokaili kun hyväilin häntä yhä enemmän, nostin paidan pois Terhin päältä ja hän tarttui kädellään kovaan kulliini ja hankasi sillä pillua ja klitorista kunnes hän asetti kullini märkään pilluunsa.

Tuntui ihanalta saada taas tuntea Terhin täyteläinen pillu kullini ympärillä, hän huokaili ja sanoi: Rakas Rauno, olen niin onnellinen kun haluat minua aina kun itseänikin himottaa rakastella ja tyydytät minut paremmin kuin kukaan muu koskaan.

Takerruin melko voimakkaalla otteella Terhin lantiosta, ja sain kuulla kiimaisen naisen nautinnollista ääntelyä kun tunkeuduin hitaasti sisään ulos tiukkaan pilluun, Terhi laski rintansa pöytätasolle tarjoten minulle parastaan.

Huokailimme nauttien pitkään, Terhi huudahti kovaa: Raunoo minulta tulee, tule kovaa aaaaaah. Terhin puski minua vasten voimalla kun ihana nainen sai orgasmin, ja pillu puristeli kulliani.

Terhi huusi ja vaikeroi tosi kovaa, hyväilin klitorista ja orgasmi jatkui, pallini vetäytyivät kun mylvähtäen ruiskusin spermaa Terhiin, olimme pitkään sisäkkäin nauttien raukeasta tunteesta.

Terhi kuiskasi minulle: Rakas. Irrottauduimme ja vielä melko kookas kullini sai heti Terhin huulet ympärilleen, kun hän imi ja nuoli sitä "puhtaaksi", nautin silmät kiinni huokaillen, mieleeni muistui kuinka Terhi otti minut sisäänsä ensi kerran kun olin vielä Tertun kanssa.

Kannoin Terhin makuuhuoneeseen nuollen vuorostani hänen spermaisen pillunsa puhtaaksi, makailimme kiinni toisissamme hyväillen hiljaa toisiamme, kun kerroin Terhille miten paljon enemmän häntä haluan kuin koskaan nyt jo entistä vaimoani Terttua.

kun olimme levänneet riittävästi kyetäkseni taas yhdyntään, Terhi halusi ratsastaa päälläni minkä hän teki taas täysillä antautuen, minä laukesin melko nopeasti kun Terhi pilluaan supistellen vei minut tottuneesti huipulle.

Nuolin ja hyväilin Terhille orgasmin hitaan nautinnollisesti kuten ennenkin, Terhi onkin sanonut ettei ole koskaan saanut yhtä hellää suuseksiä, kuin minun kanssani, toki myös unohtamatta rakasteluamme kaikkine hellyyksineen, joskus hyväilemme toisiamme pitkään sopivasti kiusoitellen saamatta silti kumpikaan orgasmia, joskus taas tyydytämme toisemme jopa saaden nopeasti yhtaikaisen täyttymyksen.

Usein on myös niin, että Terhi hyväilee minut huipulle, ja nukahdamme sylikkäin, vastaavasti minä kaappaan hänet heti töistä tultuaan syliini, ja hellin hänet laukeamaan useita kertoja välittämättä itsestäni.

Tokihan tämä kaikki on oikeaa välittämistä, kun voin ilman miehistä orgasmi"pakkoani" tyydyttää Terhin täysin, ja mikäpä on kauniimpaa kuultavaa kuin Terhin kiima huudot, kun hän saa nauttia orgasmien ihanuudesta.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot