SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Terhi - Tarinaa 6
Laatija Ex Ukkomies
Julkaistu 03.06.2016
Teksti

Oltiin lomalla vuokra mökillä missä on täysin suojainen yksityisranta.

Nostin Terhin eteeni mökin kuistilla olevalla sohvalla kontalleen muodokas kiihottava perä valmiina, kun nuolin pillua pikkuhousujen päältä tunsin kyllä heti että tuttu turpea pillu oli märkä.

Aloin hyväillä rintoja joissa kovat nännit töpöttivät hyväilyjä odottaen, Terhi huokaili ja sai kätensä ylettymään kovaan kulliini hivellen sitä nautintoa tuottaen.

Venytin pikkuhousut sivuun sormeilin märkää pillua ja hivelin samalla rintoja,Terhi pyysi minua tulemaan sisälleen suurella kullillani.

Työnsin kullin häpyhuulten väliin, ja nytkytin pientä kiusoittelevaa liikettä tehden aivan pillun huulilla, se sai Terhin kiihtymään ja vaatimaan heti työntymään syvälle pilluun.

Otin Terhin lanteista kiinni ja työnsin kullin pilluun, hän voihki työntäen vastaan minkä pystyi, painelin tahtia vaihdellen klitorista sormellani hyväillen, ja Terhi ulvahteli nimeäni hokien.

Terhi jännittyi selkä notkolla ulvoi Rauno nussi minua ja pillu sykki orgasmissaan, vaikken ehtinytkään kovin pitkään nussimaan häntä.

Käänsin Terhin selälleen ja asetin tyynyjä perseen alle, nyt sain pillun hyvälle korkeudelle nussittavaksi, työnnyinkin heti pillun pohjaan asti painellen ulvovaa naista isolla kalullani niin että varmasti tuntui.

Terhi huusi uuden huipun lähestyessä ja heitteli päätään puolelta toiselle, kietoi jalat ympärilleni ja pillu tuntui pumppaavan jatkuvassa orgasmissa.

Kiusasin häntä sanoen, haluatko varmasti minua? Terhi voihki ja puristeli pilluaan kullini painuessa yhä uudelleen sisälleen hokien haluan halua sinua.

Terhi huohotti itkun sekaisella äänellä, kiihdytin tahtia annoin hänelle niin rajusti kyrpää ettei ollut varmasti kokenut parempaa ja silmissäni säkenöi kun roiskaisin spermani useana ryöppynä ulvovaan Terhiin.

Rynkytin niin kovaa kuin pystyin ja spermaa ruikkiva kullini tapasi pillun pohjan monta kertaa ennen kuin uupuneena laskeuduin hänen päälleen.

Hän sanoi itkuisin silmin, teit niin hyvää että sain kokoajan lisää orgasmeja, en silloin teillä ollessa tajunnut ollenkaan miten hyvää voit tehdä kun saamme rauhassa rakastella.

Nautin silloinkin tosi paljon, mutta nyt sain orgasmi sarjan mitä en ole koskaan ennen kokenut, olet ihana mies.

Levätään ja nautitaan nyt kun meitä ei kukaan häiritse, ja on minulla nytkin seksivarusteita mukana jos niitä tarvitaan.

Terhi nousi, katsoin kiinteitä rintoja ja valkoisia likomärkiä pikkuhousuja, minkä suojissa sperman täyttämä pillu yhä odotti minua. Pakarat keinuen hän meni keittiöön ja haki juomista, mikä olikin tarpeen kun oltiin päästy taas Kunnon panoille.

Terhi istui sängylle jalat levällään, ja spermaa valui pikkuhousujen alta ne kun olivat venähtäneet löysäksi.

Hän kastoi sormensa spermaan ja nuoli sen, kaadoin hänet selälleen ja otin häneltä pikkuhousut pois, aloitin pillun imemisen saaden sperma lastin suuhuni, purskautin sen hänen rinnoilleen ja jatkoin taas pillun imemistä.

Terhi halusi nuolla kulliani ja käännyimme niin että saimme esteettä nuolla toisiamme, kullini paisui nopeasti kun hän helli sitä.

Kiusoittelin pillua sormella ja kielellä kevyin hyväilyin, hän sanoi ihanaa tekee niin hyvää, koetin rauhallisesti kiihdyttää Terhin taas orgasmiin, eikä se ollutkaan vaikeaa.

Pillu supisteli ja väliliha sykki kun hän taas laukesi, kullini jäi joksikin aikaa ilman hyväilyä kun hän vaikeroi ja tärisi klitoris kieltäni vasten.

Pyöräytin Terhin päältäni ja asetin hänet kyljelleen tunkien kullini lusikka asennossa takaa pilluun,tein kullillani syviä vaativia työntöjä mihin Terhi vastasi vinhasti persettään heiluttaen.

Löysimme hyvän rytmin ja Terhi hyväili klitoristaan sormillaan kun keskityin ottamaan hänet takaapäin, minulla oli orgasmi jo niin lähellä että nostin nopeasti hänen päällimmäisen jalkansa ylös, ja työntöjen pidentyessä puskin itseni orgasmiin.

Spermaa tuli monta ruikkausta ja Terhi antoi minun nauttia pilluaan supistellen, kullini pysyi hänen pillussaan kun makasimme kiinni toisissamme.

Terhi sanoi olevansa täysin tyydytetty eikä haitannut vaikkei viimeisellä aktilla saanutkaan orgasmia.

Irrottauduin hänestä ja nostin Terhin päälleni pillu suutani vasten ja nuolin kiusoitellen kunnes hän huusi suoraa huutoa ja pillunhuulet väliliha ja persereikä nykivät orgasmin saadessa Terhin ihan uupuneeksi, hän vain huokaili ,ihanaa olet saanut minut nauttimaan enemmän kuin kukaan.

Kun olimme levänneet aikamme kävelimme käsi kädessä alastomina rantaan ja aloimme pestä toisiamme viileässä järvivedessä, Terhin pillusta pursui pitkiä noroja spermaani mitkä hävisi veteen.

Ihana kiimainen Terhi, unelmieni täyttymys ja nyt hän on minun kiimainen herkkupalani.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot