SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Titanic
Laatija Tommi
Julkaistu 29.12.2017
Teksti

Varoitus: seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Emme olleet nähneet Inkerin kanssa ainakaan kokonaiseen viikkoon. Aika tuntui matelevan. Laitoin Inkerille viestiä.

"Mitä teet?"

"Katson Titanikkia, tää on aika huumorileffa" Inkeri vastasi

"Haluisitko että tulisin maalaamaan sut kuin ranskalaisen tytön?" Lähetin Inkerille silmäniskuhymiöden saattelemana

"Uuh joo, mulla on pöksyt jo ihan märkänä"

Lähdin Inkerille ja vartin päästä olinkin jo perillä.

"Moi"

"Moi"

"Mulla on tää leffa kesken, katotaanko tää eka?"

"Jos mä maalaan sua samalla ku katot sitä?" sanoin ja hivelin Inkerin kylkiä. Tunsin hänen värähtävän ja suutelin häntä. Inkeri painui minua vasten intohimoiseen suudelmaan. Työnsin käteni hänen housujensa sisään pakaroille ja puristelin niitä. Inkeri huokaisi kiihottuneena.

Titanic oli jo kovaa vauhtia uppoamassa. Se toinen mies ampu Rosea ja Jackia kohti. Minäkin haluaisin päästä laukomaan Inkeriin, toki hieman eri tavalla.

Kannoin Inkerin sohvalle makaamaan ja riisuin hänen housunsa. Ujutin hartiani hänen jalkojensa väliin jotta ne pysyisivät auki. Inkerillä oli tapana lyödä jalkansa kiinni orgasmin lähestyessä.

Levitin sormillani Inkerin häpyhuulia ja ryhdyin nuolentaan. Livoin Inkerin pillua Jackin ja Rosen juostessa päättöminä ympäri laivaa.

Inkeri huohotti kiimassa. Työnsin sormen pilluun ja keskitin nuolemisen klitorikseen. Pumppasin sormea pillussa ja nuolin nopeammin kuin palokärki nakuttaa puuta. Inkeri voihki täyttä kurkkua ja painoi jalkojaan yhteen. Onneksi olin varautunut. Jatkoin samaan tyyliin kunnes Inkerin koko vartalo vääntyi kaarelle nautinnosta. Hän oli saanut orgasmin.

Inkeri rentoutui ja katsoi minua autuaasti, mutta minä en ollut vielä valmis. Nousin ylös ja riisuin housuni. Rakkauden valtikkani oli täydessä juhlakunnossa. Upotin sen Inkeriin yhdellä sulavalla liikkeellä. Inkeri oli niin kostea että kitkaa hädin tuskin oli.

Vedin värkkini kokonaan ulos ja työnsin takaisin sisään. Nautin siitä kun penis uppoaa pilluun lähtien kokonaan ulkoa. Pumppasin näin jonkin aikaa kunnes en malttanut enää ja aloin vaan jyystämään. Inkeri voihki korvaani niin kovaa että mietin ettei hänellä ole kohta ääntä enää jäljellä.

Pillu puristeli kaluni ympärillä ja tunsin laukeavani. Inkeri huusi samalla orgasmissa. Se oli taivaallista. Lauettuamme kuulimme myös Titanicin matkustajien huutavan, he tosin paniikissa.

"Ehkä mä maalaan sut joku toinen kerta" naurahdin

"Joo, tää lähti vähän sivuraiteille" Inkeri vastasi hymyillen.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot