SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Tyttöä
Laatija Himokas mies
Julkaistu 17.11.2016
Teksti

Tyttö katseli minua kauniilla silmillään tuntui kuin hän olisi riisunut katseellaan vaatteeni, ja kullini antoi merkkejä tulevasta kun hän hivutti jalkansa pöydän alla pöytäliinan suojassa hieroen kiusoittelevasti haarustaani.

Nautimme lounaan loppuun ja kiirehdimme asunnolleni missä alkoi heti kiihkeä hyväily nyt kun ei tarvinnut pelätä kenenkään olla näkemässä himokkaita leikkejämme.

Otin tytön päällys ja pikkuhousut pois ja pusero rintaliiveineen sai myös väistyä, riisuttuani itseni asetin hänet eteeni selin minua vasten ja työnsin sen hänen jalkoväliinsä niin että pääsin hivelemään sillä pitkin häpyhuulia.

Pillu oli märkä ja tyttö aneli minua sisäänsä mutta en mennyt vaan hivelin ja puristelin pystyjä rintoja ja kaluni kulki jalkovälissä edestakaisin, Mitäs "pikkurouva" kiusasi minua ravintolassa, sitä saa nyt kostoksi mitä tilaa sanoin.

Tytön pillu kasteli kullini varren liukkaaseen limaan ja hän huohotti lähes suuttuneena kun en mennyt häneen sisälle, lopulta hän sai otteen kullistani kädellään kumartui eteenpäin ja vei sen sisäänsä.

Tyttö oli niin liukas että kaluni upposi helposti pilluun, nyt nuori nainen piti vauhtia yllä ja työnteli kauniita pakaroitaan minua vasten ja komensi, tule koko suuren kullisi pituudella minuun olen sen ansainnut.

Kannoin kiimaisen tytön sänkyyn työntyen häneen edestäpäin tyttö huokaili onnessaan, suutelimme ja löysimme yhteisen rytmin tytön kietoessa jalkansa ympärilleni pihtiotteeseen.

Rakastelimme pitkään nautinnollisesti kiirehtimättä, kierähdimme ympäri hän oli nyt valtiatar määräämään tahdin, tyttö nuoli kasvojani ja nytkytti itseään minua vasten vaihdellen välillä pystynpään välillä makuulle päälleni, tartuin kiinteisiin pakaroihin ja puskin nyt kulliani kuin viimeistä päivää kiimaiseen pilluun, kuumotus levisi lantiooni ja voihkaisten orgasmin tullessa päästin spermani tytön pilluun.

Olen herkkä laukeamaan kun tyttö on päälläni ja hän ei ehtinyt mukaan, mutta kun kullini valahti pois pillusta asetin tyynyjä tytön lantion alle ja menin nuolemaan spermaista pillua takaapäin sormella klitorista hivellen.

Tyttö Vaikeroi ja hytkytti lantiotaan, oli jo vaikea pysyä kielellä hänen vauhdissaan, Hento nainen oli helppo käsitellä ja vedin hänet jaloista päälleni niin että sain pillun kunnolla nuoltavakseni.

Klitoris oli paisuneena ja imin sitä hellästi kielen kevyesti tökkien sitä, tyttö huusi ja voihki tuleeee annaa aaaaah, raju orgasmi oli saanut tytön ihan villiksi kun hän kulliani kädellään vedellen sai sen seisomaan ja painui rinta sänkyä vasten ja ulvahti, ota minut takaa.

Painoin kullini sisään ja tytön orgasmi jatkui, painoin kulliani häneen nyt niin että luulin jo satuttavani häntä mutta tyttö vain huusi lisääää oooooooo, klitoris sai taas sormiltani hyväilyjä ja pillu puristeli suuren kullini vartta.

Tunsin että nyt on aikani tullut ja puskin viimeiset työnnöt niin nopeaan tahtiin kuin pystyin ja laukesimme yhdessä ulvahdellen niin että onneksi olimme minun asunnossani tytön naapurit olisivat ehkä soittaneet virkavallan kun meteli oli niin kova.

Pitelin lantiosta kiinni ja annoin kullini löystyä tytön ihanassa pillussa, lopulta se valahti pois ja spermainen avonainen tyydytetty pillu oli kaunis katsoa kun laskin hänet haarat yhä levällään vatsalleen makuulle.

Hän pyörähti ympäri ja pyysi imemään spermaa pillusta, minähän tottelin ja sain sitä jonkin verran suuhuni vieden sen tytön suuhun, hän pyöritti kieltään suussani ja nieli kaiken minkä sai sanoen, elämäni mies ihanampaa en ole voinut edes kuvitella.

Kun makailtiin toisiimme kietoutuneina tyttö kysyi olenko onnellinen? Vastasin, vielä kysyt sinä nuori kiimainen nainen saat minussa heräämään jotain sellaista mitä en olisi ikinä uskonut kokevani.

Minä kysyin, oletko ajatellut ikäeroamme? Tyttö sanoi että häntä ei mitenkään haittaa vaikka hän on minua kaksikymmentä vuotta nuorempi, kaikkein tärkeintä on kun saamme olla vapautuneesti yhdessä nussimassa enkä ole välittänyt yhtään vaikka minulle on töissä vanhemmat naiset sanoneet, etkö sinä saa ikäistäsi miestä.

Kerran kun olin kahden kesken yhden utelijan kanssa kahvilla en malttanut olla sanomatta, eikö ole ankeaa kun miehesi on lihava kalju kaljaan menevä, ja saatkohan koskaan edes rakastella.

Hän purskahti itkuun ja pyysi anteeksi kun muisti huomauttaneensa minua ikäero asiasta, ja jatkoi sanoen ettei ole saanut noin viiteentoista vuoteen orgasmia kun hänen miehensä viikonloppuisin kaljahuurussa tyhjentää spermansa muutamalla työnnöllä häneen.

Elämä on vaan hänen ikäisellään naisella sellaista että lapset tehtiin nuorena kasvatettiin ja aika on mennyt kuin siivillä, lapset aikuisia omillaan ja mies juoppo ja laukeaa aina heti kun pienen kullinsa pilluun saa.

Sanoin olevani pahoillani että otin asian puheeksi ja vielä kosto sävyssä, no sovimme asiat ja hän uteli hieman miten meillä sujuu johon vastasin, saamme nauttia täysillä toisistamme ja kerroin saavani aina useita ihania orgasmeita, eikä se ikäero siinä paina.

Sitten jatkoin, etkö sinä aio enää kokea oikeaa hellyyttä onko sinun ikäistesi naisten oltava noin alistettuna juopon miehen orjana.

Hän tunnusti että yksi nuorimies oli kerran pyytänyt hänet lounaalle mutta ei hän ollut uskaltanut lähteä jatkoille hotelliin vaikka tarjolla oli kyllä ollut komea uros, ja on harmittanut jälkeenpäin ujous.

No eihän sitä tiedä mitä kunnon nussijoita elämä eteesi tuo oli tyttö sanonut ja iski silmää, jos tuo niin tartu rohkeasti tilaisuuteen.

Tyttö alkoi nuolla kulliani puhtaaksi ja kohta nostin hänet seisomaan lattialle ja nussin takaapäin pystyasennossa pitkään kunnes hän kiljui orgasmin tullessa ja oli lopulta kuin taikinaa roikkuen käsieni varassa täysin tyydytettynä pillu vielä kiristellen paksun kullini ympärillä.

Laskin hänet sängylle selälleen, menin hajareisin hänen päälleen puristin rintojaan yhteen ja työntelin suurella kullillani niiden väliin kunnes spermaa alkoi ruiskia tytön leukaan ja kasvoille sekä hiuksiin, tyttö huokaili onnellisena oli tosi riettaan näköinen spermani sottaamana ja makasimme lopulta toisiimme kietoutuneina kuunnellen hiljaisuutta.

Otin hänen spermaisista kasvoistaan kuvan missä näkyy myös suuri kullini tytön poskea vasten, ja kehotin näyttämään kuvan sille uteliaalle naiselle työpaikallaan jos vaikka saisimme hänet käymään vieraisilla, tyttö tiuskaisi ettei sellaista harppua huoli kanssamme olemaan.

Sanoinkin vain kiusanneeni kiimaista tyttöäni ja pyysin unohtamaan koko jutun, voi tuota tyttöä niin nuori niin kiimainen ja haluttava tiukkapillu.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot