SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Tyttö ja kaveri
Laatija Himokas mies
Julkaistu 19.11.2016
Teksti

Tyttö oli pyytänyt kiimaisen kaverinsa kanssamme nussimaan ja oli luvannut että orgasmeita on varmasti tarjolla kun pääsee tulemaan.

Neidot hivelivät alastomina kulliani mikä oli kova ja valmis koitokseen, tyttö tuli päälleni ja otti kullini sisäänsä alkaen hitaasti nostella itseään ylös alas minun auttaessani lantiosta nostellen, tahti alkoi kiihtyä hän huohotti raskaasti kun sain sormeni hivutettua klitorikselle.

Hän oli ihan villinä kun hiljaa pyöritin sormeani klitoriksella ja laukeaminen jo lähellä, kaveri istui vieressä ja katseli silmät kiiluen kun valtava kullini työntyi tyttöön, pillu supisteli ja tyttö päästi pitkän ulvaisun kun orgasmi tuli ja hän lysähti päälleni suudellen ja kieltään suuhuni tunkien.

Tyttö nousi toivuttuaan, ja vielä kovana seisova kullini sai aikaan lurpsahtavan äänen kun märkä pillu päästi sen vapauteen, kaveri sanoi minulle kans, et kai voi ilman jättää kiimaista naista, nousin ylös ja sanoin, laitatko pikkuhousut ja tule sitten sohvalle.

Hän tuli valkoiset pikkarit jalassaan sohvalle ja kietouduimme toisiimme hyväillen ja suudellen, pikkuhousut oli ohutta pehmeää materiaalia ja niiden läpi oli herkullisen hyvä tuntuma hivellä pillua ja klitorista.

Kaveri meni kontalleen ja minä hänen taakseen työnnellen kulliani pikkuhousujen haarustaan saaden hyvän tuntuman märkään pilluun, hivelin kiinteitä rintoja ja nännit olivat kovat kuin kirsikat, hän puski pyllyään kiihtyvästi ja veti pillunsa paljaaksi pikkareiden venyessä vasemman pakaran päälle.

Aloin nuolla likomärkää pillua ja klitorista, posliiniksi ajettu pillu oli ihana nuolla, lima valui kielelleni ja nielin sitä ottaen lisää kun tungin kielen syvälle kiimaiseen pilluun.

Kaveri oli täysin kieleni hyväilyyn antautunut ja hieroi pyllyään kasvojani vasten, hän laukesi älähtäen ja vaikeroi ooh ihanaa, nostin itseni valmiiksi työntymään sisälle ja hitaan nautinnollisesti painoin suuren kullini supistelevaan pilluun.

Kaveri kiljahteli ja vaikeroi, valtava aisa pilluni on liian tiukka mutta anna ihanaa jättikullia lisää, minulla oli paineet jo niin kovat että pumppasin tiukkaa pillua ja muutama työntö lisää sai minut pää pyörällä orgasmiin millaista en ehkä ollut koskaan saanut.

Rynkytin pillua rajusti ja hän oli yhtä orgasmia koko ajan, kannattelin häntä edessäni kulli syvällä nuoren kiimaisen naisen sisällä.

Kun olimme nauttineet kauan sisäkkäin päästin kaverin vatsalleen sohvalle kullin valahtaessa ulos spermaisesta pillusta, tyttö nauroi vieressämme ja huomasin hänen kuvanneen video kamerallaan rakastelumme.

Älkää suuttuko halusin vain että näette miten kiimaista villiä rakastelunne oli, sanoin tytölle, kuvaa vielä ja käänsin kaverin selälleen nuollen spermaa pillusta ja kun sain lastin suuhuni painoin huuleni hänen suulleen ja päästin sperman sinne, kaveri nieli kaiken ja sanoi:

ihanan makuista anna lisää, sain vielä imemällä vähän lisää purskauttaen ne avoimena odottavaan suuhun, tyttö sai kaiken kuvattua ja sanoi, vain yksi puuttuu, minä itse,kaveri nousi suupielet spermaisena ja otti kameran alkaen kuvata, minä menin makaamaan sohvalle tytön tullessa päälleni pylly kasvojani vasten.

Tyttö alkoi imeä löysää kulliani ja minä kiiman kastelemaa pillua samalla painellen sormea sisälle, kun imaisin klitoriksen suuhuni tyttö imi rajusti kulliani mikä oli taas jäykistynyt.

Upotin kasvoni pyörittäen kielelläni klitorista ja pitkin nuolaisuin ylös alas jatkoin pillun hellimistä, tyttö nousi päältäni ja meni lattia matolle kyljelleen nostaen toisen jalkansa ylös ja huokasi työnnä kullisi minuun, menin alas ja työnsin takaa kullini pillun huulille hivellen samalla klitorista, mikä oli tässä asennossa helppoa.

Kiusoittelin tyttöä pitäen kullia vain vähän yli terskanmitan pillussa ja nytkytin pientä liikettä, tyttö yritti työntyä minua vasten mutta ei saanut otettua kullia enempää sisäänsä.

Samalla kun jatkoin klitoriksen hivelyä nykytin edelleen terskaa häpyhuulilla,tyttö vinkui työnnä syvälle en kestä enää, painoin kullin hitaan päättäväisesti pohjaan ja tyttö vapisi kauttaaltaan saaden jalkansa koukkuun kantapää selkääni vasten vauhtia tempoen hän otti minua sisäänsä uikuttaen ja toistellen nimeäni, kesti ihanan pitkään ja orgasmimme oli lähes yhtaikainen mikä on varmasti harvinaisempaa kuin monesti kerrotaan.

Nautintomme huipentui yhteiseen älähtelyyn ja täristen ala vatsani kouristellessa laskin spermaa tytön pilluun mikä yhä imi vaativasti kulliani sisäänsä, jalka retkahti selästäni ja kulli jäi osittain pilluun, tosin vain hetkeksi kun se jo velttona luisti pillusta.

Tyttö sanoi, anna minulle spermaa suuhuni kuin kaverikin sai, minä imin pillusta kaiken minkä pystyin ja pulautin sen tytön suuhun, yritin toistamiseen imeä mutta sain vaivoin pienen tipan kielelleni minkä suudellen annoin tytölle.

Kun saimme itsemme kuntoon, laittoi tyttö videon päälle ja olipa mukavaa katsella itse tehtyä "porno"filmiä, söimme ja nauroimme vapautuneesti.

Kaveri ehdotti että joskus ottaisi mukaansa alusasuja, joita hänelle oli kertynyt paljon mannekiini hommistaan.

Sanoin olevani ihan villinä erikoisesti valkoisiin alusasuihin, ja katselenkin niitä usein netistä ja useimmiten on pakko runkata itsensä orgasmiin kun haaveillen ihastelen noita nussittavassa kunnossa olevia naisia jotka poseeraa alusasuissaan.

Tytöt saivat vielä kullini kovaksi ja asetin heidät makaamaan päällekkäin sänkyyn, sain vaihdeltua helposti pillusta toiseen ja tytön kaveri laukesi rääkyen perse villisti nytkyen.

Tyttö työnsi hänet pois päältään ja vaati minut ottamaan itsensä seisaaltaan edestä päin, runnoin valtavaa aisaani pilluun ja tyttö puhisi villissä kiimassaan, nostin hänet syliini ja hypitin kullini ja käsieni varassa kunnes hän lähes tajuntansa menettäen laukesi ja retkotti minua vasten.

Laskin hänet alas ja tyttö lysähti lattialle, otin kaverin syliini ja työnnyin rajusti kireään pilluun, runnoin valtavalla voimalla aisaani pieneen pilluun kunnes me molemmat laukesimme ulvoen ja nauttien orgasmien ihanasta tunteesta.

Tyttö sanoi kaverilleen kun olimme levänneet aikamme, no oletko tyytyväinen kun tulit luoksemme? Kaveri sanoi ettei pillussaan enää koskaan muut kullit tunnu miltään kun on saanut tuon valtavan aisan tuottamat orgasmit.

Älkää luulko että saatte minut pois pysymään, aion kyllä ottaa tuota kullia vaikka väkisin jatkossakin, sopiihan se teille?

Hymyilin ja taputin velttonakin paksua kulliani sanoen, yksi pillu hyvä kaksi pillua parempi, nussitaan vaan niin usein kun haluatte, voitte tulla yhdessä ja erikseenkin minun puolestani kun haluatte, kullia kyllä riittää.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot