SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Vaimon pikkusisko 2
Laatija Hiihto jäi väliin
Julkaistu 25.09.2016
Teksti

Aamulla vaimoni kiirehti aamupalan syötyämme valmistelemaan hiihtolenkkiämme, itse sanoin että aion levätä kun olo ei ole kaikkein paras, vaimon sisko sanoi myös jättävänsä väliin hiihtonsa, ja lukevansa kirjaa. Vaimoni sanoi ettei tällaisia ilmoja pidä tuhlata sisällä oloon, ja mainitsi olevansa eväitten avulla pidemmän aikaa lenkillään.

Vaimoni lähti ja menin sänkyyn lepäilemään, hetken kuluttua vaimoni sisko tuli pelkät pikkuhousut yllään viereeni ja siitä se taas alkoi. Suutelimme ja nostin hänet kasvojani vasten nuollen pillua pikkuhousujen päältä, pillu kostui hetkessä ja raotin pikkareita kieleni pyörittäen rinkiä pitkin märkää pillua. Hän oli kiimainen kun jatkoin, ja pyöritti lantiotaan hieroen pilluaan kieltäni vasten, laskin housuni ja kyrpäni sojotti pystyssä.

Hän laskeutui alas kasvoiltani ja otti kullini sisäänsä raottaen pikkuhousujaan, ihana tunne kun kuuma pillu ympäröi kullini.

Saimme yhteisen rytmin ja rakastelumme oli kiimaista mutta nautinnollisen hidasta, tunnustelimme toisiamme ja hyväilin hänen rintojaan missä nännit olivat kovina. Hän huokaisi kullini olevan mukavan suuri, juuri sopiva hänelle, jatkoimme kokoajan käsin toistemme hyväilyä lisäten hyvää oloa.

Aloin olla valmis laukeamaan, ja tarrasin tukevalla otteella hänen lantioonsa nostellen kiihtyvästi pillun jo supistellessa orgasmin tullessa. Hän ulvoi ja laukesi, pomppi päälläni ja hieroi klitoristaan orgasminsa jatkuen, sain niin rajun orgasmin itsekin kun hän minun kulliani pillullaan puristeli, että huusin suoraa huutoa kun sperma ryöppysi pilluun.

Makasimme päällekkäin hikisinä, ja hengityksemme tasaantui, silti olimme vielä yhdynnässä ja se tuntui mukavalta. Hän kysyi saanko kullini pian uuteen erektioon, mihin vastasin sen ottavan yleensä pitkänkin ajan. Hän nousi ja kullini letkotti löysänä kohti napaani, hän riisui pikkuhousunsa ja pyyhki pillustaan valuvan sperman niihin.

Sanomatta mitään hän lähti pois ja kuulin kun hän asteli vierashuoneeseen, ajattelin että se siitä mutta hän tulikin takaisin, ja asetti kulliini juureen kiristin renkaan ja otti esiin tyhjiö pumpun. Kun hän sain sen paikoilleen hän pumppasi pallukasta saaden kullini kasvamaan täyteen mittaansa. Kun erektio oli saatu aikaan hän päästi paineen pois ja kullini oli komeasti kohti kattoa, pyysi minut taakseen lattialle seisomaan, kumartui eteenpäin ja työnnyin kireään pilluun.

Hän älähti kun kova kyrpäni tavoitti pillun pohjan ja huokaili: pane minua kovaa nyt kestät pitkään. Otin rinnoista kiinni ja painoin pitkillä työnnöillä hänen voihkiessaan hurmioituneena, hivelin klitorista ja ensimmäinen orgasmi ravisteli hänen siroa vartaloaan. Hän sai tosi äkkiä orgasmin mutta pyysi jatkamaan rajusti, minuahan ei mikään estänyt toteuttamasta toivetta kun kulli säilytti kovuutensa.

Käänsin hänet ja työnnyin seisaaltaan edestäpäin pilluun, hän levitti reisiään ja oli silmät kiinni vaikeroiden jatkuvassa orgasmissa. Kullini paine tuntui kasvavan, ja kun hän puristeli pallejani sain taas mahtavan orgasmin, kulli oli syvällä pillussa ja en pystynyt edes enää työntelemään, vaan olin paikoillani ja spermaa pulppusi hänen pilluunsa.

Irrottauduimme ja kullini oli yhä kovana, mikä tuntui oudolta kun se yleensä veltostuu nopeasti saatuani orgasmin. Hän meni selälleen sänkyyn, nosti jalat lähes korviensa viereen ja sanoi, työnnä kyrpä sisälle kun se on kova ja suuri.

Menin ja sovitin kullin pillun huulille ja painoin sen pohjaan, hän huusi ja tyrkki vastaan, en ollut koskaan ennen kokenut yhtä kiimaista naista kuin nyt. Hän pyöritti taas sormeaan klitoriksellaan ja laukesi melko pian voihkien ja vikisten

Jatkoin nussimista ja hän työnsi sormensa anukseeni, se ei tuntunut ensin mukavalta mutta kun hän liikutti sormea työntäen sen syvälle, outo hyvän olon tunne levisi lantiooni ja puskin kyrpääni villinä monesti lauenneeseen pilluun. Kullissani tuntui taas ihanaa kihelmöintiä ja sain taas orgasmin, se ei ollut kovin voimakas mutta silti jo kolmas.

Kun vetäydyin pois pillusta hän otti kiristysrenkaan pois, ja kullini lerpahti veltoksi. Hän kysyi onko siskonsa koskaan tyydyttänyt minua näin, ja myönsin kokeneeni niin mahtavan rakastelun ettei mikään aiemmin ole ollut näin ihanaa.

Kysyin oliko hän suunnitellut tulevansa rakastelemaan kanssani kun hänellä oli mukanaan varusteita, hän sanoi aina himoinneensa minua siitä lähtien, kun oli kuunnellut miten panin hänen siskoaan, eli vaimoani nuorempana hänen mökkinsä pukuhuoneessa. Siitä tosin on jo vuosia, mutta muistan sen kuin eilisen kun yhdyimme vaimoni kanssa saunomisen jälkeen pukuhuoneen lattialla, ja äänet eivät varmasti olleet mitkään hiljaiset kun orgasmit saimme.

Hän sanoi että on kuin hiihdon jälkeen, hikinen raukea hyvä olo, ja minun täytyi myöntää samoin tuntevani, tosin kullini on jo aika hiertynyt ja en varmaan pysty yhdyntään moneen päivään.

Sen sanottuani hän kertoi saaneensa sen mistä on aina haaveillut, ja sanoi suunsa pysyvän vaiti vaikka kertoisinkin vaimolleni tapahtumista. Hän lisäsi vielä että jos jotain kuuluu jälkeenpäin, hän sanoo minun kuvitelleen joutavia ja sanoo etten edes kiinnostaisikaan häntä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot