SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Yksin kotona
Laatija A
Julkaistu 26.03.2016
Teksti

Olen yksin kotona, työpäivä on loppunut hyvissä ajoin. Avaan siiderin ja katson telkkaria, mielenkiintoinen ohjelma Discoverilta, huomaamatta menee pari, kolme siideriä ja alan rentoutumaan ohjelman parissa. Kello on jo ilta yhdeksän enää hetki niin kulta tulee kotiin. Huomaan pilluni kostunan hieman kun tiedän saavani tänä iltana A:n työreissun jälkeen. "Kop kop" oveen koputetaan, mietin onkohan avaimet jääneet kotiin, ei meille ketään pitäisi olla tulossa. Avaan oven ja näen siellä kaksi nuorta miestä, "niin" ? "Moi, ollaan Janne ja Mika" "käveltiin tuossa ohi ja nähtiin että sulla on jäänyt autoon valot päälle ja ajateltiin tulla kertomaan" "ai no kiitos paljon" käyn laittamassa ne pois" mukava kun ilmoititte, otatteko vaikkka kahvit kiitokseksi ? Mä olen muuten Katri" Sehän sopii, sanoo Mika" huomaan Mikan katseen viipyvän rinnoillani, push upit tekevät tehtävänsä, ajattelen ja hymyilen vienosti. Laitan kahvit valumaan ja pyydän pojat istumaan sohvalle siksi aikaa.

Katselen salaa kumpaakin, pillussani alkaa tuttu kuumotus, onhan tässä koko viikko oltukin ilman..."kahville pojat, ja heittäkää takit pois samalla" pojat tekevät työtä käskettyä ja tulevat pöytään. Olin laittanut avonaisen topin ja eilen ostamani mini hameen päälle koska ajattelin yllättää kultani ja päästä hyvään tunnelmaan. Käyn Mikan viereen istumaan tee kuppini kanssa ja vahingossa reiteni osuu Mikan jalkaan ja tunnen pienen sähköistyksen tunnelmassa, Janne istuu vastapäätä eikä saa katsettaan irti rintavaostani joka tulee hyvin esiin avonaisesta kaula-aukostani...Janne huomaa tuijottamisen ja punastuu hieman, naurahdan ja kysyn "mitäs poika katsoo"? "En mitään, tai siis..." pidätkö näkymistä, kysyn ?"

"Juu kyllä" Janne vastaa nolona. Juomme kahvia ja saan ajatuksen, sanon pojille käyväni vessassa ja pyydän ottakaa lisää kahvia. Otan puhelimen käteen ja soitan. "Hei kulta, oletko jo tulossa kotiin?" "Moi, kyllä juu, noin tunti vielä" Kultani sanoo että kotona odottaa yllätys" mietin mikä se voi olla mutta vastaan "ok, moikka !" minin alla on stringit ja kohennan rintojani jotta ne näkyisivät paremmin, ajattelen että nyt voisi saada nuorta miestä ja vielä kaksin kappalein, pilluni on aivan märkänä ja päätän, nyt se toteutetaan !! Istun kahvipöytään, nyt Jannen viereen ja silloin Mika saa suoran näköyhteyden rintoihini. Juon teetäni kun tunnen Jannen käden polvellani, ensin hän pitää sitä paikallaan mutta pikkuhiljaa vie kättään reittäni pitkin ylemmäs ja tavoittaa stringini. Mika huomaa tapahtuneen ja siirtyy minun toiselle puolelle istumaan, varovasti hän kysyy "saanko laittaa kädet rinnoillesi" vastaan myöntävästi. Jannen sormet löytävät stringien reunan ja kaksi sormea liukuu niiden alle, "voi luoja" ajattelen, nyt se on menoa...levitän jalkojani hieman jotta Janne saa sormet paremmin pillulleni, huokaisen syvään ja hengitykseni alkaa kiihtymään.

Mika laittaa kätensä rinnoilleni ja alkaa varovasti hieromaan ja puristelemaan niitä, nännini kovenevat heti, tuntuu hyvältä mutta samalla oudolta kun kaksi miestä on kimpussani. Tunnen Jannen tavoittaneen klitorikseni, hän pyörittää etusormella sitä varovasti "ouuu, tuntuu hyvältä" sanon ja pillussani tuntuu kuumalta ja märältä. Janne siirtää kaksi sormea häpyhuulilleni ja liuuttaa niitä vakoani pitkin alas märässä pillussani ja sitten ylös ja taas alas, hitaasti, suustani pääsee huohotus "ihanaa, jatka, jatka" sanon. Mika avaa samalla liivini ja ottaa ne pois, rintani ovat nyt paljaana, Mika ottaa toisen nännini suuhunsa ja alkaa varovasti imeä sitä ja pyörittelee sitä huultensa välissä, toinen käsi on rinnallani ja hän puristelee sitä jo hieman voimakkaammin. Janne työntää kolme sormea pilluuni sisään ja liikuttaa niitä siellä edestakaisin, Mika siirtää toisen kätensä klitorikselleni ja alkaa pyörittää sitä Jannen työntäessä sormiaan pillussani "ooouuuhhh, tuntuu taivaalliselta" huudan ja tunnen huippuni lähestyvän. "Kovempaa, kovempaa, nyt tulee" huudan ja saan orgasmin poikien sormettamisesta.

Tunnen orgasmin kouristelevan useita kertoja, tuntuu ihanalta ja olen raukeana. Suutelen kumpaakin poikaa ja kiitän orgasmista...

"Nyt on teidän vuoro, mennään meidän makkariin" sanon. Pyydän poikia ottamaan vaatteensa pois. Mika ottaa paidan ja farkut pois ja näen heti boksereiden alla ison kohouman, Janne ottaa myös päällys vaatteensa pois. Käyn polvilleni lattialle ja pyydän molemmat pojat eteeni vierekkäin, "mitähän näitten alta löytyy" kysyn ja otan Mikan boksereista kiinni ja alan laskea niitä alas, Mikan kulli ponnahtaa ylös housuista kasvojeni eteen, n.25 cm. Pitkä suonikas kalu "onpa kyrpä" sanon. Otan Jannen housuista kiinni ja lasken ne alas, Jannen kyrpä on lyhyempi mutta huomattavasti paksumpi. "Vau, mikä kulli" sanon Jannelle.

Pojat seisovat edessäni, kummankin kullit täydessä seisokissa, Mikan terska on tulipunainen ja osoittaa kattoa kohti, otan kädelläni kullista kiinni ja vetelen hellästä esinahkaa edestakaisin, samalla laitan toisen käden Jannen kalulle ja otan siitä kiinni ja liitutan kättäni paksulla kyrvällä, vetelen kumpaakin samaan tahtiin. "Aaahhh" sanoo Janne, Mika pyytää "tee nopeammin" "ooohhh" kuuluu Mikan suusta, tunnen kummankin kalun olevan kivikovat. Jos jatkan vielä hetken, epäilen kummankin tulevan, en sitä vielä halua. Pyydän poikia istumaan sängyn laidalle vierekkäin, käyn poikien eteen polvilleni. Kummankin kyrvät ovat kovana, menen Mikan eteen ja otan kädellä kyrvästä kiinni, teen muutaman liikkeen kädellä ja sanon " imetäänpä pojan kyrpää" otan Mikan ison ja tulipunaisen terskan huulieni väliin, kostutan suutani, avaan huuliani enemmän ja liuutan terskaani suuhuni ja samalla lisään imua. Laitan käden Jannen paksulle kullille ja vetelen sitä samaan tahtiin kun otan Mikalta suihin. Mikan suusta kuuluu tasainen voihke "aaahhh, tekee hyvää Katri, jatka !"

Lasken Mikan ison kyrvän suustani ja alan runkata sitä kädelläni, samalla siirryn ja otan toisella kädellä kiinni Jannen erittäin paksusta kyrvästä ja otan sen huulilleni "näinköhän tämä mahtuu edes suuhun" sanon, venytän suuni aivan auki, saan kullinpään suuhuni ja aloitan imuttamisen, sisään, ulos, sisään. Janne laittaa kätensä niskaani ja pakottaa ottamaan syvemmälle, paksu terska tuntuu kurkussani, imen kalua samalla, "aaaaahhh" Janne huutaa jo suoraa huutoa. Mika voihkii samalla vieressä kun runkkaan iso kullia, tiedän poikien kyrpien olevan räjähdys pisteessä. Sanon "nouskaa ylös" pojat nousevat ylös ja otan kummastakin kullista kädellä kiinni, otan suihin vuoron perään, nopeasti vaihdellen kulleja suussani. Melkein samaan aikaan pojat sanovat "kohta tulee" runkkaan molempaa kyrpää nopealla tahdillla, makkarin täyttää kova voihkinta, Mika sanoo " nyt tuleeeeee, aaaahhh" pitkästä kyrvästä sperma lentää kasvoilleni, osa avonaiseen suuhuni, nyt tulee Janne " oooohhhhaaaaahh" ja lennättää spermaa kasvoilleni ja osan rinnoilleni. "Aaahhh" kuuluu molempien suusta, otan Mikan kullin suuhuni ja imen viimeiset pisarat suuhuni ja sitten Jannen kalu ja sieltäkin viimeisetkin spermat ja nielaisen lastin. Pojat istuvat sängylle, kalut alkavat laskea ja poikien hengitys tasaantuu "kylläpä Katri oli hyvä suihinotto" sanoo Mika. Janne auttaa minut ylös lattialta ja sanoo "kiitos suihinotosta, tuntui hyvältä" käyn vessassa pyyhkimässä spermat pois iholtani ja palaan makkariin.

"Nyt on minun vuoroni"

käännyn selin poikiin ja taivutan hitaasti peppuani poikia kohti ja lasken stringit hitaasti alas...

Posliiniksi ajettu pilluni avautuu poikien nähtäväksi, levitän myös jalkoja hieman. "Kaunis ja tiukan näköinen vittu sinulla, Katri"

Sanoo Mika. Käyn sängylle selälleni, levitän jalkani ja sanon " Janne, nyt saat nuolla Katrin pillua" Janne tulee jalkojeni väliin, raottaa sormillaan pillunhuuliani ja työntää kielensä klitorikselleni, liikuttaa kieltä pillureiässäni, nuolee vakoa kielellä ja huulilla. Janne laittaa samalla kaksi sormea sisään ja liikuttaa niitä hitaasti sisään, ulos ja nuolee samalla klitoristani. "Aaahhh, ihanaa" huudan "jatka nuolemista Janne !" Mika on tullut sänkyyn viereeni, Mika ottaa toisen rintani käteensä ja puristaa hieman ja ottaa toisen nännin suuhunsa.Mikan imu tuntuu hyvältä, Janne kiihdyttää tahtia, sormet tekevät edestakaista liikettä pillussani nuollen samalla klitoristani. "Ooooaaaahhhh" makkarin täyttää minun kiimainen huutoni, tuntuu taivaalliselta. Mika suutelee minua samalla kun Janne nuolee pilluani, olen taivaassa....

"Haluan kyrpää" sanon ja pojat lopettavat. Janne ottaa taskustaan kortsun, sanon "ei tarvitse, mieheni haluaa tulla toisten liukkaille" se sopii pojille.

"Haluan että minua naidaan takaapäin" sanon. Käyn nelinkontin sänkyyn niin että pääni on ikkunaan päin. Laitan selän kaarelle ja työnnän persettäni Janneen päin jalkoja levittäen niin että pilluni aukeaa hieman. Janne tulee taakseni ja alkaa asettaa paksua kyrpäänsä pillulleni, tunnen paksun terskan huulillani, Janne alkaa varovasti työntämään kyrpää vittuuni, "ei se mahdu" huudan kaihuissani. Mika antaa Jannelle liukkari purkin yöpöydältä ja kaataa sitä kyrvälle. Janne aloittaa uudestaan, tunnen pilluni avautuvan, Jannen paksu kulli painuu sentti sentiltä sisääni, kulli täytää pilluni kokonaan, pillunhuuleni ovat aivan auki. "Aaaaaahhhh" suustani pääsee. Pilluni avautuu enemmän, Janne tuntee kireän pillun imun kyrvässään ja alkaa naida märkää vittuani hitain liikkein, alan työntää persettäni Jannen jokaista työntöä vastaan. Sänky narisee Jannen työntöjen tahtiin, "ihana kyrpä, nai, nai" huudan, Janne kiihdyttää hitaasti tahtia, lantion osuessa peppuuni, kullin täyttäessä pilluni, nautin paksusta kyrvästä.

Mika siirtyy ikkunan puolelle, Mikan jätti kyrpä on täydessä mitassa, "suu auki, Katri" sanoo Mika. Aukaisen suuni, Mika ottaa hiuksistani kiinni ja työntää kyrpänsä huulilleni. Liikun Jannen kiihtyvän työntöjen tahtiin. Aukaisen suuni ja Mika työntää kyrpänsä suuhuni, kurkkuun asti. "Ggrrrlll" kuuluu kurkustani Mikan nussiessa suutani, hiuksista kiinnipitäen pakottaa kullin syvälle kurkkuuni. "levitä jalkoja enemmän, Katri" Janne sanoo, ottaa käsillä kiinni lantiostani ja aloittaa mielettömän naimisen. "Aaaaahhhh, Jannee" huudan kyrpä soutaen pillussani, "ihanaaa" huudan. Janne nai minua paksulla kalullaan, tuntuu ihanalta.... "Vaihdetaan osia, mäkin haluan Katrin pillua" sanoo Mika ja pojat vaihtavat puolia. Mika työntää pitkän 25 cm. Kalunsa pillun huulilleni joka on aivan märkänä ja valuu kiimanesteitä reisille. Mikan ohuempi kalu työntyy helposti märkään nussittuun vittuuni, "ooohhh" "aaahhh" Mika työntää voimalla koko kalunsa pohjaan saakka, "aiiihhh" kirkaisen "se on pohjassa asti" huudan.

Mika vetää kalunsa melkein ulos asti ja taas sisään, pohjaan asti. "Eeiihhh" "aaahhh" huudan. Jannen kalu on edessäni, otan kullista kiinni ja asetan sen huuliani vasten, avaan suutani, kalu mahtuu ja Janne aloittaa suuni naimisen, "ime kyrpä juhlakuntoon" sanoo Janne ja niin teen. Iso, paksu kyrpä liikkuu suussani, imen parhaani mukaan, lutkutan, pyöritä kieltäni terskan ympärillä, välillä kurkussa asti. Mikan pitkä kyrpä nai märkää pilluani samalla, makkarissa tuoksuu nainnille, "nussi huora, nussi Katri" kuuluu Mikan suusta, työnnän persettäni jokaisella Mikan työnnöllä vastaan

"Aaaahhh, ooohhhh, aahhh" huudan, tuntuu hyvältä, taivaalliselta...

Mika lopettaa naimisen ja sanoo "nyt Katri saa kahta kyrpää samaan aikaan" "siis mitä nyt tapahtuu ?" ajattelen.

Janne käy selälleen sängylle. Käyn hajareisin Jannen kyrvän kohdalle, laskeudun alaspäin ja tunnen Jannen paksun kullin huulillani, se uppoaa helposti pilluuni, valun märkää kiimanestettä, pilluni on jo avautunut kahden pojan käsittelyssä. Laskeudun alas asti ja aloitan ratsastamisen, paksu kalu tuntuu ihanalta vitussani, nostan itseäni ylös ja taas alas. "Aaaahhhhh" kuuluu Jannen suusta, "nussi mun paksua kullia, Katri, nussi, nussi"

Tunnen Mikan tulevan taakseni.

Janne pysäyttää nussimiseni, ja pitää minua paikoillaan. "Työnnä persettä minuun päin" komentaa Mika. Teen niin ja levitän jalkojani vieläkin enemmän Jannen kullin ollessa edellään vitussani. Mika ottaa liukkarin ja kaataa sitä pepulleni ja työntää sormen persereiälleni ja varovasti sisään. "Aaaiiiihhh" suustani purkautuu huuto. "Sattuu, ei saaaMika ei välitä kielloista vaan liikuttaa sormea reiässä syvemmälle ja syvemmälle...."aaaahhhhhhh" huudan. Jannen kalu sykkii pillussani, se kasvaa vieläkin paksummaksi, tilanne kiihottaa kovasti, "Mika, naidaan tätä huoraa pilluun ja perseeseen samaan aikaan" sanoo Janne. "Kyllä, niin ettei se heti sitä unohda". Mika laittaa isoon pitkään kyrpäänsä liukkaria ja vetelee kyrpäänsä kädellä muutaman kerran. "Ei saa, ei, ei saa" sanon mutta pojat eivät siitä välitä. Mika asettaa ison kullinsa persereiälleni ja alkaa työntämään terskaansa hitaasti sisään. "Eeeeiiiii, sattuuuu, eiiiiiii" huudan. Perse antaa periksi, terska liukuu sisään, Mika pysäyttää liikkeen. "Se on sisällä, se on sisällä, Aaaaiiihhhh" huudan. Mika työntää kullia sisään muutaman sentin. Janne nauraa "nyt saa huora kunnolla tuplaa" Mika työntää isoa kyrpäänsä enemmän sisään, tunnen kummankin reiän olevan täynnä kyrpää.

"Aaaahhhh" "oooohhhh, varovasti" huudan. Tilanne alkaa kuitenkin kiihottamaan, "enpä ole ennen tälläistä kokenut". Janne aloittaa varovasti naimisen, nostaa minua vähän ylös ja taas alas, Mikan kyrpä on perseessäni paikoillaan, "aaahh" kyrpä pillussa tuntuu hyvältä, Janne lopettaa naimisen ja sitten Mika aloittaa, vetää kyrpää muutaman sentin ulos "ooooohhhh" ja sitten varovasti taas sisään, kyrpä liikkuu vaivattomasti perseessäni ja alkaa mukautua Mikan jätti kulliin. Alan nauttia tilanteesta. Janne työntää kullia pillussa sisään samalla Mika vetää kullin perseessä ulos, tahti löytyy: sisään, ulos, sisään, ulos "oih,aih, aaahhh, oohhhhh" kuuluu makkarista.

Olen aivan täynnä kullia, tekee hyvää, olen saavuttamassa huippua "naikaa, naikaa, tuleeeeee" huudan ja saan orgasmin, pojat alkavat olla myös valmiina, "tuleeee" ja Janne laskee spermat pilluuni. Mika kiihdyttää tahtia ja nai persettäni kovalla tahdilla "saaaan, lasken spermat sun persereikään" huutaa Mika ja tulee kovasti. Jäätte makaamaan sängylle, Jannen kulli pillussasi ja Mikan kyrpä perseessäsi, vedätte henkeä, pulssi tasaantuu. "Kiitos perseestä, Katri" sanoo Mika, "kiitos, pillusta" sanoo Janne. Jäät makaamaan sängylle, puhki naituna, vittu ja peppu hellänä. Pojat lähtevät ja sanovat "muista ensikerralla sammuttaa valot" "muistan" sanon. Muutaman minuutin päästä ovi käy.

Kultani tulee kotiin, löydät minut sängyltä, arvaat heti mitä on tapahtunut.... pilluni on auki, sieltä valuu Jannen spermaa lakanalle, pepustani valuu Mikan spermaa, "tämäkö oli se yllätys" ? "Kyllä" "Nyt pääset toisten liukkaille" ja levitän jalkani. Kultani ottaa vaatteet pois ja huomaan kyrvän seisovan kivi kovana, "kiihottaako kun minua on juuri naitu kumpaakin reikään isoilla ja paksuilla kyrvillä" ? "Kyllä, olet huora" "levitä jalkoja", eteeni avautuu spermaa valuva vittu, huoran vittu. Asetan kyrpäni huorani pilluun, se menee sisään helposti, se on liukas toisen miehen spermasta, aloitan naimisen, nain kovaa "aaahhhh, pillu on hellänäää, varovasti" mutta en välitä, nain kovaa "aaahhhh" "oooohhhh" liukas pillu tuntuu hyvältä. Lopetan, käännän sinut mahalleen sängylle. "Huora antaa nyt persettä" sanon "eihh, ei enää sinne" mutta Painan kaluni persereiällesi, se antaa helposti periksi. "Aaaahhhh, eeeiiiihhhh", nain aina vaan kovempaa "aaahh" tuntuu hyvältä, nain, nain, kovaa. Työnnät persettäsi vastaan, Mikan spermat antavat hyvän liukkauden. Kiihdytän tahtia. "aaaahhhhhhhh" en kestä enää, laukean peppuusi. "Ooooohhh. Lasken viimeisetkin tipat persereikääsi. Jäämme makaamaan sänkyyn. "Oliko kiva yllätys" kysyt. "Kyllä" "taisit saada elämäsi kyydit pojilta" ? "Sain" ja nukahdat raukeana ja väsyneenä kolmen erimiehen käsittelystä.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 27.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaa

Klikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 27.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot