SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **
Tekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko Ysiluokan lääkärintarkastukseni
Laatija Loves_The_Doctor's_Touch
Julkaistu 17.10.2016
Teksti

Aamulla kello yhdeksän kelloni herätti minut ja edessä olisi normaali koulupäivä koululääkärin tarkastusta lukuun ottamatta. Itseä jännitti tulevan tarkastuksen sisältö, kun kaverit olivat sanoneet että pippeli tarkastetaan siellä kunnolla ja toivoin todellakin ettei näin ole.

Kello yksitoista kello soi ja tunti loppui ja siirryin terveydenhoitajan luo, jossa pääsin heti sisään tarkastukseen ja ensiksi terveydenhoitaja antoi minulle kuulokkeet, joilla testattiin kuulo, jossa mitään moitittavaa ei löytynyt. Seuraavaksi sain näöntestauslasit, ja näössäni ei myöskään ollut vikaa. ''Menetkö nyt tuonne puntarille, niin punnitaan sinut.'' terkka pyysi ja menin vaa'alle ja painoksi tuli 60 kg. Seuraavaksi terkka kohteliaasti pyysi minua menemään mittanauhan alle ja pituudeksi mitattiin 175 cm. ''Tässä on nyt tämä minun osuuteni, ja lääkäri tuleekin jo tuolta hoitamaan oman osuutensa.'' terveydenhoitaja sanoi avaten oven lääkärille, joka oli noin viisikymppinen siistin oloinen mieshenkilö.

''No niin mennäänpäs tänne näin.'' lääkäri sanoi painaen minua vähän selästä ohjaten minut erilliseen huoneeseen, jossa ensiksi lääkäri kyseli sosiaalisesta elämästä, koulunkäynnistä, yleisestä terveydentilasta, jne... ''Nyt riisuudupa alushousuillesi, niin aloitetaan.'' sanoi lääkäri ja riisuin kaikki paitsi bokserini pois. Ensiksi lääkäri tutki taskulampulla tärykalvoni, joista ei löytynyt mitään ja samaten valotti silmiini, joista ei mitään myöskään löytynyt ja paineli kilpirauhastani myös todeten sen terveeksi. Seuraavaksi lääkäri pyysi minua seisomaan selkä häneen päin ja koskemaan sormillani varpaitani painellen selkääni tutkien sen lihaksia ja luustoa samalla kun lääkärin käskystä pikkuhiljaa nousin ylöspäin. Seuraavaksi lääkäri pyysi istumaan ja kuunteli stetoskoopilla hengitys - ja sydänääneni painaen kylmän stetoskoopin rintaani. Seuraavaksi jalkani ja käteni sätkyivät lääkärin vasaroidessa niitä testaten niiden reaktiot. ''Nousepa taas ylös ja tule eteeni.'' lääkäri sanoi ja hän alkoi painella mahaani ensiksi navan yläpuolelta ja sitten navan kohdalta saapuen vihdoinkin bokserieni vyötärönauhan kohdalle. Itseäni alkoi jännittää mitä seuraavaksi tapahtuu ja onko pippelitarkastus totta vai ei...

''Seuraavaksi kivekset.'' sanoi lääkäri ja minulla kesti hetken aikaa prosessoida mitä hän sanoi ja säikähdin kovaa. Ei se ollutkaan kavereiden turhaa pelottelua vaan totta. Nyt siis tulen olemaan alasti pippelini esillä lääkärin edessä ja mun pippelini vuoro on tulla tarkastetuksi. Ei hitto, että alkoi jännittää. Katselin kun lääkärin käsi lähestyi bokserieni vyötärönauhaa ja otti siitä kiinni vetäen sitä puoleensa ja alas ja esiin tuli pippelini. Seuraavaksi lääkärin toinen käsi meni alaselkääni pitkin bokserieni vyötärönauhalle ja veti ne alas pepun kohdalta myös. Katselen pippeliäni miettien minkälaiseen toimitukseen se nyt joutuu samalla kun lääkärin käsi lähestyy siitä hitaasti, mutta varmasti viimein hänen etusormensa ja peukalonsa ottaen otteen vasemmasta kiveksestäni. Nyt se sitten alkaa...

Lääkärin sormet painelevat vasenta kivestäni eri puolelta. Tunnen kun kives joustaa kun lääkärin sormet painelevat sitä eri puolilta ja pippelini alkaa reagoida hänen kosketukseensa. ''Älä huoli, tämä on ihan normaali juttu.'' lääkäri koittaa rauhoitella minua kun huomaa hengitykseni tulleen rankemmaksi. Muutaman kymmenen sekunnin jälkeen lääkäri alkaa käydä kivestäni lävitse sormenpäillään ikään kuin silitellen sitä käyden lävitse sen pintaa ja se tuntuu jo paremmalta kuin äsköinen painelu, ja pippelini on nyt jo puolikovana ja vastapäätä olevasta peilistä huomaan punaisen sävyn kasvoillani. ''Tämä on ihan normaali reaktio, älä huoli. Et ole ainut, jolla pippeli sojottaa tässä toimituksessa.'' tokaisi lääkäri huomatessaan punastumiseni myös. Seuraavaksi lääkäri siirtyi painelemaan toista kivestäni ja painelu tuntui hyvältä ja se näytti kiihottavalta, kun kives painuili ja jousti lääkärin sormien välissä mukavasti ja tämän toimituksen katselu sai pippelini sojottamaan oikein kunnolla. Puolen minuutin jälkeen lääkäri myös kävi toisen kiveksen lävitse ''silittämällä'' sen pinnan lävitse ja sanoi että seuraavaksi tarkastetaan esinahkani ja mitataan pippelistä mitat.

Nyt lääkäri koski ensimmäistä kertaa pippeliini alkaen ensiksi kolmen ensimmäisen sormensa päillään hieromaan pippelini pään päällä olevaa esinahkaa niin että sormet aloittivat pippelini pään takaosasta tullen sen pään loppuun saakka ja taas mennen taakse päin vetäen esinahkaani pikkuisen verran taakse paljastaen pippelini päätä hieman ja puolen minuutin edes taakse liikkeiden jälkeen pippelini pää oli komeasti paljaana ja lääkäri aloitti viemään esinahkaa eteen taas ja nyt alkoi uusi liike lääkärin hieroessa pippelini päätä kristallipallomaisella tavalla vieden esinahkaani sivusuuntiin ja minua alkoi kiihottaa tämä aika paljonkin ja enää ei tämä tarkastus edes haitannut. Hetken päästä lääkäri alkoi kristallipalloliikkeeseen yhdistää pientä edes taakse liikettä, joka liikkeen paljastaen yhä enemmän pippelini päästä. Alan jo tuntea pientä orgasmia edeltävää tunnetta, kunnes lääkäri sai pippelini pään taas paljaaksi ja irrotti otteensa siitä.

''No niin eiköhän nyt ole edustavassa kunnossa, jotta mittaus suoriutuu hyvin.'' lääkäri sanoi ja otti penaalistaan viivoitinta. Alkoi jännittää, kun en tiedä onko omani pieni, keskikokoinen vai suuri. Lääkäri painaa viivoittimensa toisen pään pippelini juureen ja painaa pippelini viivoittimeen kiinni ja sanoo tulokseksi 12,5 senttimetriä. ''Pikkaisen pienehkö, mutta normaali...'' lääkäri tokaisee ja tuli molo olo itselle, kun kuulin pippelin olevan pieni... Seuraavaksi lääkäri vei mittanauhan pippelini ympäri sanoen myös paksuuden olevan keskiarvoluokkaa. ''Nyt vielä tarkistetaan siitin.'' lääkäri sanoi ja alkoi painella pippelini vartta kolmella ensimmäisellä sormellaan aloittaen sen juuresta puolen minuutin jälkeen saapuen terskan taakse ja seuraavaksi lääkäri alkoi painella terskaani eri puolilta ja alan tuntea toden totta tulemisen tunnetta ja lääkärin painellessa terskaani pippelini sylkäisee vaaleaa nestettä lääkärin kämmenelle ja lääkäri sanoo, että hyvä että siemensyöksyt pelaavat lopettaen painelun ja sanoo mittaavansa vielä pippelini lepokoon, joka oli 9 cm ja kansallisten keskiarvojen mukainen. Orgasmin saaminen nolostutti minua kovaa, mutta minkäs sille voi. Seuraavaksi lääkäri vetää vielä esinahkani eteen ja vetää alushousuni ylös ja sanoo että kaikki OK ja puberteettikehitys hyvällä mallilla. Puen päälleni ja pienten loppukeskustelujeni päälle lähden taas tunnille.>>> Seksitarinoita muilla kielillä 22.3.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 22.3.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot