SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Tarjous **

Seksimaa - sekalaiset


Paljon tulee hyviä linkkejä kävijöiltä, joten kiitos siitä ;) Mutta kaikille ei kannata omaa osastoa avata tai sivut ei sovellu mihinkään kategoriaan. Tänne listaamme linkit, jotka ovat sivulla kävijöimme mielestä käymisen arvoisia.
 1. Domina Tuulia tarjoaa dominapalveluja .
  Klikkaa Domina Tuulian sivuille Lisätty 04.03.2018

 2. Valtiatar Jade tarjoaa dominapalveluja DD-tissien kera.
  Klikkaa valtiatar Jaden sivuille Lisätty 04.03.2018

 3. Mistress Mariella tarjoaa dominapalveluja
  Klikkaa Mistress Mariellan sivuille Lisätty 04.03.2018

 4. Wildclub järjestää tasokkaissa puitteissa ilkamia joissa voi vain katsella, jutella, tanssia, nauttia eroottisesta tunnelmasta tai kokea erilaisia seksin variaatioita kuten:

  Seksi kahdestaan muiden katsellessa,Parinvaihto toisen parin kanssa,Kolmen välinen seksi,ryhmäseksi, irtoseksi erikseen ilman omaa kumppania jaBi / lesbo ja gay- juibelot.

  Klikkaa wild club parinvaihto sivuille Lisätty 16.9.2015

 5. Upea Carita löytyy Turusta ja tarjoaa erilaisia palveluja kuten dominasessiot, roolileikit, fetissit, shot ja hieronnat. Erikoisuutena bondassage eli sidontahieronta.
  Klikkaa upeacarita.com sivuille Lisätty 15.9.2015

 6. Mistress Eva kertoo tarjoavansa jännittäviä ja rentouttaviamonipuolisia mahdollisuuksia erotica-,fetish- ja BD/SM sessioiden eri tyyleistä.
  Klikkaa mistresseva sivuille Lisätty 15.9.2015

 7. Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva fetish- ja bdsm-alan yhdistys.
  Klikkaa Bizarre Club sivuille Lisätty 15.9.2015

 8. Bdsm-baari onpaikka, jossa voittavata BDSM- ja fetissihenkisiä ihmisiä.
  Klikkaa sivuille Lisätty 16.3.2013

 9. Eroottisia tekstejä löytyy myös muualtakin kuin seksimaasta
  Klikkaa sivuille Lisätty 2.1.2005

 10. Kaipaatko apua vällyjen väliin? Terve.fi:n seksiklinikka tarjoaa tietoa seksuaalisuudesta, seksistä ja seksielämän ongelmista, kaikissa elämänvaiheissa.
  Klikkaa terve.fi/seksi sivuille Päivitetty 04.3.2018

 11. KIKKELI.COM tarjoilee juttua ja tarinaa miehen sukupuolielimeen liittyen. Esim peniksen pidennys tuntuu olevan aiheena, josta myös mielenkiintoisa kuvia.
  Klikkaa KIKKELI.COM sivuille

 12. Seksimessut on mukava tapa käydä haistelemassa uusia erotiikka ja pornoalan tuulia. Erikokoisia messuja järjestetään ympäri suomea ja niistä ilmoittelua kannattaa seurata paikallislehdistä. Suurimmat messut järjestetään vuosittain keväisin Helsingissä .
  Helsingin messut

 13. Erosanalyysi.com sisältää eroottisen horoskoopin jokaiselle horoskooppi merkille.
  Klikkaa Erosanalyysi.com sivuille

 14. Domina ja fantasialeikkejä on tarjolla Oulussa ja Kemissä. Hmm.. Ei muuta kuin ruoska heilumaan, niin eiköhän siinä elo virkisty.
  Klikkaa Lady Iiran sivuille

 15. Yours Paradise - Eroottisten palvelujen erikoisliike Lahti nimisessä kylässä. Tarjolla mm rohkeita poseerauksia, stripteasea, eroottista hierontaa, dominaa ym..
  Klikkaa Yours Paradise sivuille

 16. Diva-Miranda - on sanojensa mukaan fetish- ja pin up-malli, ammattidomina ja striptease-tanssija. Tapaa mielellään sinut vaikkapa bdsm/fetish-session merkeissä Tampereella, toisinaan myös Helsingissä.
  Klikkaa sivuille

 17. Villi-Ira kertoo: Olen sievä, nukenkasvoinen, pieni, pippurinen, jopa kiltinkin näköinen... mutta kuorestani avautuu hyvävartaloinen, armoton kolmekymppinen aito Domina, tiukka opettajatar, hellittämätön sairaanhoitaja, koirankouluttaja jne. Eli ei muuta kuin tsekkaamaan mikä pakkaus tämä Villi-Ira oikein on...
  Klikkaa Villi-Ira sivuille

 18. Seksimaalta löytyy myös omia sekalaisia sivujaan. Sivustomme on toiminut jo vuodesta 2002 ja kaikkia vanhoja osastoja ei enää toistaiseksi ainakaan päivitetä. Selkeyden vuoksi siirsimme nämä osiot tänne sekalaiset osastoon. Nämä linkit on poistettu myös sivustomme vasemmalta päänavigaatioalueelta. Vanhoja osastoja ovat seksitestit, iloseuralaiset, ilovitsit, tekstiviestit ja asiallista tietoa maksullisestä seksistä. Päivitetty 24.06.2016


 • Sopiva linkki tai päivitystarve olemassaolevaan ? Ota yhteyttä:   


Vinkkaa Sivu Kaverille


Klikkaa ylös  
© 2002-2023 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot