SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **

Free porn videosTekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Seksinovellit
Otsikko eräänä iltana
Laatija tiuu
Julkaistu 07.01.2003 0:02:00
Teksti
Kirjoitus virheitä löytyy ja etenkin kielioppi virheitä ;)
__________________________

Seison märkänä ovesi takana myöhään illalla. Mietin kehtaanko soittaa ovikelloa, olemme työkavereita. Minä olen uusi kaupungissa, enkä oikein tunne ketään täältä. Mutta ei ole mitään muutakaan mahdollisuutta. Olen onnistunut jättämään itseni asunnon ulkopuolelle ilman avaimia ja en saa isännöitsijää kiinni. Tietenkin auton avaimet on samassa nipussa kotona ja kukkaroni niiden vieressä eteisen pöydällä. Sataa kaatamalla vettä, räystäästä tippuu iso pisara poskelleni herään mietteistäni ja soitan vihdoin ovikelloa.

Tulet avaamaan oven pelkissä farkuissa, ylävartalo paljaana. Katseeni käy nopeasti läpi vartalosi ennen kun tapaavat kysyvät silmäsi. Nielaisen ennen kuin saan kysyttyä voinko tulla luoksesi yöksi, selittäen tilanteeni. Viittaat minulle ja kehotat astumaan sisälle ja kävelen ohitsesi ahtaassa eteisessä, rintani hipaisevat sinun rintaasi. Tunnen miten nännit ovat kovettuneet märkää t-paitaa vasten. Jään seisomaan matolle vettä tippuvana, katseesi käy rinnoillani. Ehdotat että kävisin vaikka lämpimässä suihkussa, samalla tarjoudut etsimään jotain kuivaa vaatetta päälleni. Otan tarjouksen vastaan ilolla ja hymyilen helpottuneena.

Kylpyhuoneessa tuoksuu ihanasti sinulta, suihkusaippuasi ja partavetesi tuoksu ovat siellä voimakkaina. Hitaasti riisun märän paidan ja housut pois, seison ritsikoissa ja alushousuissa kun avaat kylpyhuoneen oven tuoden puhdasta pyyhettä ja yhden paitapuserosi. Katseesi viivähtää vartalollani samalla kun lasket tuomisesi vessan päälle. Poistuessasi pyydät anteeksi. Koko tilanteen aikana en ole ehtinyt edes ajatella itseni peittämistä katseeltasi. Posket punaisena riisun loputkin vaatteet ja pujahdan suihkuun. Nautin lämpimästä suihkusta, hitaasti alkaa veri kiertää suonissani. Saippuoin itseni sinun saippuallasi. Ajatellen sinua aloitan ylhäältä hieroen jäykkää niskaa. Käsien hitaasti laskeutuessa rinnoilleni, niitä samalla hieroen sormilla. Pyörittelen nännejäni sormien välissä välillä venyttäen niitä. Puristan välillä rintaa toisella kädellä ja toinen leikkii edelleen nännin kanssa. Kädet jatkavat matkaa alaspäin kylkiäni pitkin vatsalle ja sieltä selkääni. Takaisin vatsalleni ja sieltä häpykummulleni. Silmät sulkeutuvat kun sormeni löytävät klitoriksen, sitä hieroen. Sormet jatkavat hieromista samalla kun siirrän suihkun alapäätäni vasten suihkuttamaan ja toisen käden sormilla samalla auttaen. Pari sormea menee sisälle ja tunne on fantastinen. Sormet liikkuvat edestakaisin ja suihku huolehtii klitoriksesta. Samalla hetkellä koputat oveen kysyen onko kaikki hyvin. Herään horteesta ja mietin nopeasti kuinka kauan oikein olen unelmoinut. Avaan suuni ja joudun hetken kakomaan kurkuani jotta saan ääntä aikaiseksi. Kerron olevani aivan kohta valmis.

Pikaisesti huuhtelen saippuat pois päältäni harmitellen että en ehtinyt jatkamaan loppuun. Käyn todella kuumana. Astun pois suihkusta ja kuivaan itseni. Alushousuni ovat vähän kosteat mutta puen ne siitä huolimatta päälleni koska en kehtaa ilman housujakaan olla. Puen päälleni paitasi joka tulee reisieni puoleen väliin asti, hihasi menevät kämmenien yli, käännän hihoja muutaman kerran saaden käteni esille. Vaaleat pitkät hiukseni valuat märkinä selässä ja harteillani. Kastellen pikku hiljaa paitasi kohdista joihin hiuksieni latvat osuvat. Siirrän märät vaatteni kuivumaan kuivaustelineelle. Ja tulen pois kylpyhuoneesta.

Olet keittiössä ja kysyt haluanko jotain iltapalaa. Samalla näytät kädellä tiskipöytää jossa on leipää ja muut ainekset leipää varten. Teevesi on jo kiehumassa. Siirrän hiukset selkää vasten pois harteilta. Alan valmistamaan itselleni leipää kun nouset ylös ja tulet ihan taakseni avaten edessäni olevan kaapin ja sieltä ottaen kaksi teemukia. Jotta saat kaapin ovet auki on minun nojattava taakse päin. Hetkeksi vartalomme painautuvat toisiaan vasten. Jäät hetkeksi paikalle käsiesi hitaasti ottaessa mukit kaapista. Tunnen joka solullani sinun vartalosi kovuuden omaa pehmeämpää vartaloa vasten. Vedenkeittimen naksahdus ei vaikuta kumpaankaan mitenkään. Kätesi ovat laskeutuneet molemille puolille minua pöytä tasoille. Hitaasti painat pääsi alas ja suutelet niskaani. Kun huulesi koskevat niskaani, huuliltani pääsee pieni inahdus. Hengähdät yllättyneenä, hiukseni ovat kastelleet valkoisen puserosi rintojeni kohdalta ja nännini näkyvät selvästi läpi. Ne oikein puskevat esiin kostean paidan alta. Kätesi jättävät mukit pöydälle ja kiedot kätesi ympärilleni vetäen minut lähemmäs itseäsi.

Lasket kaulalleni suudelmia samalla kun kätesi siirtyy paidan alle lähestyen rintojani. Viimein kätesi on rintani alla ja hellästi seuraat sormilla rinnan muotoja. Pyörität sormella rintaa ympäri. Pikkuhiljaa sormesi lähestyy nänniä pöyrivän liikkeen pienentyessä. Viimein tapaat jo kovettuneen ja suurentuneen nännin. Jolloin siirryt toiselle rinnalle samalla tavalla sormea sen ympäri pyörittäen. Nyt kuitenkin jatkat myös nännin kanssa. Edelleen jatkat pyörivää liikettä nännin ympärillä. Pyöritän peppuani sinua vasten. Tunnen kohouman farkuissasi ja siitä vaan innostun. Pikkuhousuni ovat entistä märemmät. Kevyesti puristat ja hierot nänniä sormien välissä. Huuliltani karkaa uusi inahdus, nojaan päätäni olkaasi vasten. Huulesi ja hampaasi näykkivät olkaani kevyesti. Siirryt toisen nännin puoleen ja annat sille myös saman hoidon kun toiselle. Toinen kätesi on vyötärölläni pitäen minut paikallaan. En pääse kääntymään. Käteni hierovat reisiäsi ja peppuasi siihen saakka mihin yletyn. Olen tulla hulluksi tiukasta mutta varmasta puristuksesta joka pitää minut paikallani. Haluan enemmän, vartaloiden kosketusta toisiaan vasten, paljon enemmän.


Jätät rintani rauhaan, kätesi hyväilee mahaani ja irrotat toisen kätesi ympäriltäni. Yritän kääntyä ympäri mutta edelleen estät samalla kun aloitat paidan nappien kanssa taistelun. Saat pari nappia auki alhaalta kun en jaksa enää odottaa ja aloitan itse ylhäältä nappien avaamisen. Saatuani auki kuutisen nappia siirsin paidan pois harteiltani ja annoin sen valua lattialle jalkoihini. Seisoin pienissä mustissa stiringeissäni käsiesi ja tiskipöydän välissä. Nojauduin vartaloasi vasten ja tunsin lämpimän rintasi selkääni vasten. Kätesi aloittavat uuden seikkailun vartalollani toinen kätesi nuosee rinnoilleni kun toinen seikkailee vatsani päällä ja siitä pikkuhiljaa alaspäin. Vihdoin kätesi on painuun kumpuni päälle ja puristat hellästi. Kostun entistä enemmän ja sen täytyy tuntua jo pikkuhousujenkin läpi. Siirrät kätesi reiden sivulta taakse ja nostat oikean jalkani pöydän reunalle. Kätesi palaa jalkojeni väliin ja hinkkaat stingejä häpyäni vasten. Suustani pääsee matalia ynähdyksiä jostain kurkun perältä. Vihdoin siirrät housuja pois tieltä ja sormesi aloittavat tutkimusmatkan joka on tehdä minut hulluksi. Sormesi levittävät häpyhuuleni ja löytävät jo turvonneen klitoriksen. Hierot sitä pyörivällä liikkeellä otat sen välillä sormiesi väliin kevyesti pyöritellen. Olen tulla hulluksi ja minun on pakko ottaa tukea tiskipöydän reunasta jotta pysyn pystyssä. Samalla työnnän peppuani enemmän ja vaativammin housujesi kohoumaa vastaan.

Siirrän toisen käteni väliimme ja hieron kovaa patukkaasi farkkujesi läpi. Hapuilen auki nappeja saaden niistä kaksi auki. Jätät hetkeksi minut rauhaan ja avaat loput napit ja siirrät housut pois lanteiltasi. Käteni palaa väliimme pysähtyen koska ei tapaakaan alushousuja. Puristan kevyesti kovaa elintä, silitän terskan päätä. Siirrän esinahkaa edes takaisin. Sormesi jatkavat klitoriksen pyörittelyä ja sormesi nai minua. Tunne on fantastinen viime kerrasta on niin paljon aikaa. Siirrät käteni tiskipöydän reunalle ja ohjaan elimesi huulien väliin. Aloitat hitaasti painamaan elintäsi sisään, pikkuhiljaa edeten loppuun asti. Jäät hetkeksi paikallesi jonka jälkeen aloitat hitaasti liikuttamaan itseäsi sisälläni. Siirsit kätesi lanteiltani rinnoilleni ja kevyesti puristelit sekä pyöritit nännejäni sormien välissä. Puristat vartaloni omaasi vasten, suutelet niskaani näykkäät kevyesti korvasta. Käännän päätäni ja huulemme kohtaavat kiihkeään suudelmaan.

Siirrät kätesi lanteilleni samalla kun nojaan tiskipöydän reunaan käsilläni. Kiihdytät tahtia koko ajan. Työnnöt käyvät rajummiksi ja tunnen miten lähestyvä orgasmi on tulossa. Suustani purkautuu vain mielihyvän äännähdyksiä. Työnnöt tuntuvat syvällä yhä uudestaan ja uudestaan. Työnnät elimesi loppuun asti ja tunnen miten se paisuu ennen siemensyöksyä. Samalla tulen itse ja lysähdän metallisen tiskipöydän päälle.

Hitaasti palaan takaisin tähän maailmaan, lasken jalkani alas samalla kun nousen pystympään. Käännyn ympäri ja halaamme toisiamme. Nostat maasta paitani jonka puen päälleni jättäen kuitenkin napit auki. Otat kädestä kiinni ja johdatat minut olohuoneen puolelle. Otat matkalla kylpyhuoneesta kylpytakin itsellesi. Istumme sohvalle sylikkäin ja rauhoitumme katsellen telkkaria. Mitä sen illan aikana vielä tapahtui on sitten eri tarina.

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 25.4.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 25.4.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot