SEKSIMAA.COM
SEKSIMAA.COM
CTRL+D Painamalla Suosikkeihin
Palaute** Top Videot **

Free porn videosTekstin vieritys (IE)
Käynnistyy napsauttamalla 'Vieritys'-painiketta.
Nopeus kannattaa etsiä kokeillen - lukuarvot välillä 10 - 60 lienevät sopivia useimmille. Mitä pienempi luku, sitä nopeampi vieritys.
Pysähtyy painamalla 'Seis'-painiketta tai klikkaamalla tekstiä hiirellä.

Ryhmä Eka kerta
Otsikko ekakertani - virotar
Laatija miähinen miäs
Julkaistu 26.05.2003 18:47:00
Teksti
Hei, mä oon Tomi, näin lehdessä ilmoituksen, kysyisin tostä intiimihieronnasta? -Joo se o seksipalvelu. No hyvä, mitä se maksaa? -200 maksaa, puoli tunti, neljä sata tunti.

Sovin ajan ja hän antoi osoitteen. Paikka oli outo.

Lähdin töistä suoraan, mutta ensin pesin kullini vessassa. Täytyihän naisen saada hajutonta. Osoite piti tarkistaa puhelinluettelon kartasta, mutta siellähän se oli, lähiössä. Otin pyörän ja ajoin täysillä, ehkä rentouttaakseni itseäni uupumalla, etten vaan tärisisi hänen käsittelyssään. En halunnut hävetä itseäni.

Neljäs kerros, ovessa ei lukenut mitään. Soitin kelloa täsmälliseen aikaan, nuori lyhyt virolainen tyttö avasi, hymyili ensin, mutta lopetti lyhyee.

-Rahat ensin. Annoin rahat. -Halutko heti sänkyn? Joo. Riisuin vaatteeni myttyyn ja menin sänkylle istumaan, tyyny selän takana, jalat reunalla roikkuen. Nainen otti lerpasta kalustani kiinni ja pani ( Tilaus Linkki ) kondomin suullaan paikalle. Kaikki kävi kuin ei mitään. Kiihottunut en ollut.

Oli kuuma aurinkoinen päivä, verhot oli vedetty ikkunan eteen. Huoneisto oli pienehkö, mutta valoisa yksiö, keittokomero oli jossain vasemmalla. Yritin kuunnella, olimmeko kahdestaan, en onneksi kuullut muita ääniä. Huora imi, yritti saada sitä pystyyn.

Välillä annoin naisen ranteen valahtaa pussieni alle, sillä eturauhasalueen koskettaminen kiihotti minua, mutta hän nosti kätensä pois saman tien. Toivoin ettei hän katsoisi minua silmiin. Ei katsonut kuin kerran, hyvä niin. Hymyä en huoralta, ensimmäiseltä naiseltani kaivannut. Halusin vain saumaa.

Imua, imua, kevyttä runkkausta ranteella ja taas imua. Tämä ei vastannut ajatustani ekakerrasta. En pidä liiasta paljaan terskan koskettelusta, se kihelmöi enemmän kuin kiihottaa. Eipä ottanutkaan juuri eteen. Välillä nainenkin kyllästyi, joten tartuin itse omaan keppiini ja runkkasin muutaman kertaa. Se tuntui liian rivolta. Snnoin maksetun suun tehtä työtä. Jonkinlaiseen puolikuntoon se lopulta saatiin. Pääosa ajasta siinä meni.

Nainen nosti jalkansa sängylle ja valmistautui ratsastamaan. Juuri ennen kuin hän yritti työntää uudelleen löysähtänyttä kalua sisäänsä, muistin mitä halusin ja sanoin eiei, haluun takaapäin. -Taka päin? Oke. Hän ymmärsi heti. Hyvä, sillä olin miettynyt repliikkini tarkkaan, suunnitelmissani ei ollut varaa muutoksiin.

Naisen levittäessä kosteusvoidetta pillunhuulilleen katsahdin kohti onkaloa, hyvältä se kai näytti, vaikka karvan peittämä olikin. Kyllä sitä saattoi panna. Kyllä siihen tuikkaamalla saattoi poikuudestaan päästä. Kannatti yrittää työntää tulppa tuon pimeyden peitoksi, ettei kaikki maailman pahuus ja rivous sieltä enää ulos pääsisi.

Työnsin, en löytänyt aukkoa, hän avusti, saavutin kärsälläni ihmeen valtakunnan, mutta se ei tuntunut juuri miltään. Työnsin uudelleen. Kitkaa oli pirun vähän, onneksi sen verran, että sain kaluuni hieman mittaa. Kiroilin mielessäni, hitto, löysä tämä huara on.

Parhaalta tuntuivat ne työnnöt, jotka tein ennen kuin hän sanoi -odota, ja lisäsi kosteusvoidetta. -Voi menä rikki. Hiukankin tiukemmalta tuntuessa hän toisti saman. Yritin nopeampaa tahtia. En muista iskikö minuun jossain vaiheessa ajatus, että se voisi oikeasti mennä rikki.

Losnapillu tai ei, kyllä minulta ennen pitkää tuli. Heitin keittämäni domestokset ( Tilaus Linkki ) kortsun perälle, heittäen samalla ruiskaisulla jäähyväiset lapsuudelle, nuoruudelle ja poikuudelle. Pidin jonkinlaista ääntä ihan sen takia, että nainen tietäisi minun tulevan. Että mies saa. Jätkä saavuttaa himonsa huipun. Kokee jotakin mitä minä en voi. Ei hän osannut paikkojaan tiukentaa, ei tehdä minkäänlaista loppuhuipennusta lihaksilla. Saatoin jo alkaa sääliä.

Vetäydyin ja kävin istumaan sängynreunalle. -No mitä ny? Miten niin, mitä nyt? Minulta tuli, ajattelin, en sanonut ääneen. Miksi se ei tullut kerrasta selväksi? Yritin riisua ( Tilaus Linkki ) kortsua, mutta -ana minä, ana minä. Hän kietoi kumin talouspaperiin, muttei niin taitavasti, etteikö pisara olisi tippunut muovimatolle. –Ups. Siinä samalla taisin minä tiputtaa lattialle säälin pisaran, myötätuntoni nuorelle virolaiselle naiselle, mahdollisesti opiskelijalle, joka joutuu tekemään halveksittua, kirottua ja vaarallista työtään tuntemattomien kanssa. Kuutena päivänä viikossa alhaisista alhaisinta paneskelua ähisijöiden kanssa. Toivoin, että hän voisi lopettaa pian. Että rahat tulisivat kasaan laskettua nopeammin ja opiskelu jatkuisi jälleen. Minä toivoin, jotkut varmasti antoivat tippiä. Vastenmielinen tämä nainen, tyttö, ei ollut.

Hän ohjasi minut kylpyhuoneeseen. Mitäpä minä siellä. Yritin pyyhkiä spermojani seinällä roikkuvaan pyyhkeeseen. Se iljetti. Päästin hanasta hieman vettä kalun päälle ja ravistelin liian pois saman pyyhkeen vieressä. Menin takaisin huoneeseen ja pukeuduin nopeasti, erittäin nopeasti, nopeammin kuin koskaan ennen.

Hän avasi oven, taisin sanoa hei. Hän sanoi varmasti. Poistuin huorankäyttäjän päättäväisyydellä sivuilleni vilkuilematta. Kävelin portaat alas ja ajoin kovaa, erittäin kovaa kotiin. Kaikki oli ollut ohi alle 15 minuutissa. Hyvä niin.

Kotona menin suoraan suihkuun, jossa tein kuten raiskatut naiset elokuvissa tekevät, hankasin itseäni suihkussa pitkään ja epätoivoisesti. Olin huorasta likainen, halusin pestä kaiken punaiseksi.

Jälkeen päin minua harmitti etten ollut nähnyt pillunreikää haaveitteni mukaisesti. En ollut päässyt vilkaisemaan sinne, minne punainenkaan aurinko ei paista.

En koskaan enää halunnut olla naisen kanssa. Seuraavaksi halusin miestä.

>>> Seksitarinoita muilla kielillä 25.4.2019 <<< Klikkaa ja Lue Nyt


Vinkkaa Sivu Kaverille


Edellinen Sivu  A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Ä  Ö  Haku  Uusimmat

Jos haluat suoria yhteydenottoja ilman välikäsiä muilta lukijoilta niin, kommenttiin tai omaan tarinaan saa halutessaan jättää anonyymin yhteystietonsa ja aiheeseen liittyvän kuvan ja/tai linkin. Muista aina mainita haluatko käyttää tätä mahdollisuutta vai ei.

Kommentoi tätä tarinaaKlikkaa ylös  
SUGARDADDYA - 25.4.2019 hakee tämä sievä neiti juuri NYT --->>


© 2002-2019 Seksimaa.com Design / Adult Domains for Sale / Käyttöehdot